Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
most sem fog lemenni, 50napos mozgó 20,8k, napos boli alj 21,6k szóval 20,6k-21,6k van megint az alja sztem, de nem vsz hogy lemegy addig, azért ma is vettek úgy 2500 db-ot, hogy elvileg világváge van... azért sztem nem csak marinénik vették, akik pont lemaradtak a hétvégi hírekről...
Már ne haragudj, de te kivel beszélsz, hogy gondolkozz meg stb? Ha úri kedvem úgy tartja veszek papírt ha nem nem. Nincs itt semmi csodálkozás, se panasz. A döntésem következményét bármikor vállalom. De nem a taknyos orrú gyereked vagyok, hogy így beszélj velem. Mindezt érzelem mentesen segítő szándékkal írtam, hogy a magad dolgaval foglalkozz és azokat minositsd, akikkel ezt megteheted és ismersz.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)