Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
link
Tegnapig 3200-on a társaság állt benn eladóként, de a mai hír után ez már nem sokat számít. Vajon melyik pozíció okozhatta ezt a hirtelen ugrást: font esés, olajár esés, huf esés?
Tudom k#rva gáz, hogy döngetem a mellem, de mondtam v nem mondtam, hogy így lesz? :) link
Idézek:
"A vele kapcsolatos megfigyelésem/várakozásom az, hogy hosszabb stagnáló időszakokat követ 1-1 hirtelen saját tőke emelkedés"
"Ha újabb hirtelen vagyonnövekedés következne be, akkor néhány negyedéven belül a saját tőkét 3000, az árfolyamot akár 3300 fölött találnánk."
ez az a nyugis részvény, amivel aztán tényleg nem kell csinálni semmit, csak beleülni.
A blogon írt jóslatom is bevált...beindult a saját tőke emelkedés, ezzel együtt pedig az árfolyam emelkedés is.
A Gerincklinika esetében pl. ilyen kamatkörnyezetben akár lehetne azt mondani, hogy Ebitda 10x-ét éri.
A Plotinus Autó is többet ér már a könyvszerinti értéknél.
és a reálüzletek bővülnek az ingatlannal is.
Indirekt információ, hogy bennfentes vétel (és vételi megbízás) 2950 Ft-on történt.
Ez általában az általuk vélt piaci érték alatt szokott történni.
Annyi indikációt ad, hogy 3000 felettinek gondolhatják ezt az értéket.
Nekem ezen a szinten már drágának tűnik, főleg azt is figyelembe véve, hogy elvileg bármikor jöhet bejelentés a második félévre ígért részvénykibocsátásról. Ez arra is jó lesz, hogy kiderülhet belőle, Viktorék miként árazzák be a Gerincklinikát.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)