Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
többször is nekiálltam megvizsgálni azokat a részvényeket, de egyelőre maradok a bétnél. tudom, kockázatosabb csak egy ország részvényeit venni, ugyanakkor ezek közül több multinacionális, mely csökkenti a kockázatot.
"A hazai gazdaságban az ingatlanpiac
tűnik a legalulértékeltebbnek, illetve a finanszírozási lehetőségek nagyon kedvezőek. Ennek
megfelelően a hitelből történő eszközvásárlások (amely lehet ingatlan, vagy bármi más is) irányába
mozdulhatunk el – ha lesz erre lehetőség."
Viktornak tetszik az ingatlan sztori. link
vani tt jó hír is:
A Plotinus Nyrt. Igazgatótanácsának véleménye szerint a David Gerincklinika Zrt.-ben fennálló
tulajdonunk jelenleg valószínűleg szignifikánsan többet ér, mint a bekerülési érték, ám a pontos
beárazás nem egyszerű, ezért óvatossági okokból továbbra is bekerülési értéken tartjuk nyilván, és
egyelőre így számolunk vele a módosított saját tőke számítása során is, ám ez a jövőben változhat.
Emiatt megfontoljuk, hogy az általunk számított módosított egy részvényre jutó saját tőke értéke
fölött is vásároljunk vissza saját részvényeket, ha a piaci körülmények ezt indokolják.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)