Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
A múltkori tőkeemelés tényleg több hónapig tartott, sokat mérgelődtem is. Gondolom, hogy ha valaki részvényre akarja váltani, annak nem mondhatják, hogy inkább visszaveszik 115%-on. Egyébként én sem gondolom, hogy ebből nagy baj lesz/lenne, de jó felvetés volt Herlas-tól.
Egyrészt, csak minden hónap 10. és 15. között lehet kérni az átváltást, tehát aki most nem kérte, az csak október közepén jelentkezhet ismét, másrészt nyilván a nagyobb tulajdonosok adnak kölcsön részvényt a cégnek, ha kellene.
Nem valószínű, hogy ebből probléma lesz.
Végső esetben pedig vissza is lehet vásárolni 115%-on a kötvényeket.
link
Újabb átváltás. Elméleti a kérdés, de mi van akkor, ha mondjuk az összes kötvényes azonnal átváltást kér, miközben a jelenlegi saját részvény állomány kb. a szükséges mennyiség ötödére sem elegendő. Értékpapír kölcsönzése?
A BUMIX indexbe új papírként az ENEFI került. A jelenlegi indextagok közül a PLOTINUS egymás után másodszor nem felelt meg a kritériumoknak, így a részvény kikerül az indexből. link
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)