Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Ok, ezt tudjuk, de konkrétan. Egyébként én nagyon örülök az ingatlanak. Tényleg nyomottak az árak meg jót tesz a diverzifikáltságnak. Nagyon kíváncsi leszek a fejleményekre. Ha jól számolom, októberben jön a 3. negyedévi jelentés.
Ha még egy picit emelkedik a mögöttes érték, könnyen megérheti visszavásárolni 115000 ft-on az összes kötvényt. Nem sokáig élnének a 30 éves futamidejű kövtények. Persze a tulajdonosok sem panaszkodhatnak.
Érdekes cikk. El is gondolkodtam, hogy kérjem a kötvényeim átváltását, de inkább kockáztattok és a következő saját tőke emelkedést még kivárom, mert ha Zsiday mellé nyúl akkor is kapok jövőre kamatot a kötvény után.
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy nézz ki a kötvényátváltás? Felhívom a bankomat, hogy szeretném, hogy váltsák át és ennyi?
Ügyes fiú ez a Zsiday. Jó áron vette a kötvényt, már napok óta bent volt a könyvben 108000/db áron. Már egy ideje szemezgettem vele, de vártam a tőke emelkedését, erre mire gép elé kerültem nem megvette előlem. Na azért is beállok Zsiday elé 1 forinttal éjfél után :).
Köszi!Sajnos nem teljesen,mert sokkal kevesebb
Plotinusom van mint korábban volt.Valaki mindig elém állt az ajánlati könyvben volt amikor 1 Ft-al.Nagyobb mennyiséget +200 -al.Szóval lemaradtam....Tibinek igaza van .Nem lehet ki be ugrálni sajnos.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)