Szia ! Itt az ideje, hogy én is megszólaljak. Én azért olvasom a fórumot, hogy laikusként - nem profi befektetõként - információt kapjak a részvényrõl. Nos, a mindenféle médiás használatodddal kapcsolatban pont ezért nincs igazad. Nincs alternatív fórum, ez viszont most olyan, mintha egy engem érdeklő TV csatornán kapnék 10 % hasznos infót és mellé 90 % bulvárt. Sajnos egyrészt amikor itt vagy, akkor olyan szinten dominálod a fórumot, hogy az eképesztõ. Ha csak az utolsó oldalt nézem, akkor - ha jól számoltam - 37-bõl 23 hozzászólás a tied !!! És ez még csak a mennyiségi dominancia. Amíg a többiek hozzászólásaiból kapok érdekes információt, netán tanulok is belõlük, a te hozzászólásaidnak a 90 %-a off-topic. Szándékosan nem minõsítem, egyszerûen, csak semmi köze a fórum témájához. És ezzel egyben eljutottunk ahhoz a ponthoz is, hogy a maradék 10 %-ban a te - céggel, alternatív befektetéssel kapcsolatos - hozzászólásaid is hasznosak számomra és azokat szívesen elolvasom. Miért nem tudsz ezeknél maradni ? Ami a mínuszolásokat illeti, ez egy olyan csapda, egyirányû utca, amibe te sétáltál bele. Szerintem sokakat zavar a sok nem releváns hozzászólásod, õk mínuszolnak, te reagálsz rá, még több a magaddal és a mínuszokakkal foglalkozó hozzászólásod. Ez így most egy ördögi kör, de a fórum ettõl haszontalan lett sokunk számára. Tegyél egy próbát. Végülis te magad is tettél erre javaslatot. Redukáld a hozzászólásaidat a Pannergy-vel, és az akér egyéb befektetéseiddel kapcsolatos véleményeidre. Mondjuk két hétig. Ha akkor is sok mínuszt kapsz, akkor a többiekkel van a gond. Ha nem, akkor te is tanulsz belõle és a fórumnak is jobb lesz. Ez lehetne egy jó kezdet...
Csak azért kérdeztem, mert láttam, hogy mindíg minden geotermiával kapcsolatos cikkről tudósítasz, függetlenül attól, hogy érinti-e a Pannyt vagy sem. Aztán senki sem reagál rá, max én.
Köszi a linket! Nekem az jön le ebből, hogy ha Magyarországra ez netán adaptálható lenne, akkor a MOL megkerülhetetlen. A Panny (vagy más, eddig csak geotermiával foglalkozó cég) kevés ehhez!
Szia! Köszi a véleményt! El fogok gondolkodni rajta. Ami a banán unást illeti: ha nézek egy műsort és unom, felállok és ott hagyom. Legyen színház, mozi, sportmérkőzés, cirkusz, koncert, árubemutató, fórum komment stb. Részvényeim bemásolása véletlenül sem erőfitogtatás volt, inkább őszinteség. Tudom van akinek régebben és több részvénye van, mint nekem. (Mások is tehetnének hasonló gesztust.) Főleg akinek írtam. Vele kommunikáltam, miért vették magukra mások? És miért mínuszoltak ezért? Netán magukra ismertek, hogy csak kamuznak itt névtelenül? Meggyőződésem, hogy sokan nem őszinték. Vagy ha azok, sűrűn változik a véleményük és nem akarnak emlékezni rá, hogy mit írtak, hogyan vélekedtek korábban. Népszerűség verzusz népszerűtlenség egyáltalán nem fordult meg a fejemben Panny tulajdonosként.
Én nem szoktam minuszolni, beloggolni sem, mert olvasni anélkül is lehet - de most a kedvedért megtettem. Veled ne személyeskedjen senki, de te azt is meg akarod mondani a többieknek, hogy használhatnak egy fórummotor funkciót a véleményük kifejezésére, vagy sem. Az megfordult már a fejedben, hogy azért kapod ezeket a minuszokat, mert unják a jelenlévők a banánt? Meg az ilyen gyerekes megmozdulásokat, hogy bemásolod, hogy mióta és mennyi részvényed van? Ez az a színvonal, mint amikor az óvodában azt mondják a gyerekek egymásnak, hogy az én apukám erősebb, és megverné a tiédet. Elképesztő. Ha ennyire zavar a népszerűtlenség kétes dicsősége, arra van egy borzasztóan egyszerű megoldás.
Biztasd tovább a barátaidat, mert gyengén állsz! Csak mínusz 14-nél tartotok! A mínusz 26 még odébb van! Nehogy ne tudjál már legyőzni! Nagy szégyen lenne!
Hazudott, részvénye sem volt, de minden topikban irreálisan magas árakról irkált. Neked ez tetszett? Kb. annyira volt akkoriban hiteles, mintha valaki most beírná, hogy év végére 5000 lesz a Panny. Én akkoriban főleg az Estmédiában viaskodtam vele, nekem lett igazam!
Az biztos! Látom jártas vagy! A két legnagyobb troll voltak a fórum történetében igazat kellene írnom, durvábban fogalmaznék. Sok csatám volt velük, többek között az Econet, Estmédia topikban - már ha nem egy személy volt a kettő. Én most is itt vagyok, ők mentek ahová valók. Ugyan nem én rendeztem le őket, de köszönöm a sorsnak, hogy nincsenek itt!
Öreg kajak :) neki megmaradt a neve, akkor vettem az első papírjaimat, mikor ő a csúcsán volt 😀. 300ról várta mindig 600ra...ha még él, hogy ámulhat az 1600on
PANNERGY