Mindenből az eredeti a legjobb! Sok sikeres termék van, amit a fogysztók értékítélete tett sikeressé. Aztán a gyártók újítanak, próbálkoznak, kitalálnak új csomagolást, ízeket, neveket stb. De én is az originált preferálom! Tehát ha döntenem kell, hogy PannErgy vagy PannErgy moderált, akkor az eredetit választon!
Kezd emberi lenni a topik! Hasonlítani a kezdeti időkre, amikor még nem anyázták azt, aki felvetett pl. egy ingatlan befektetést, autó vásárlást, szabadidős programot, étel receptet vagy más részvény eladásáról - vásárlásáról számolt be!
Bár van részvényem, de nem vagyok Panny szákértő. Ezt sohasem titkoltam és mostmár nincs is értelme emlegetnem, amikor a szakértők leléptek (miattam). Szerintem az a helyzet, hogy a közelmúltban sokat emelkedett a részvény, holott ezt semmi nem indokolta. Noha szar eredményekről számolt be a cég, de az új kételemű hőértékesítési rendelet adott reményt arra, hogy az időjárásból eredő kockázat csökkenni fog. Ennyi! A miskolci kútról konkrét hír nincsen, de a cég úgy kommunikált, hogy az idei terveket megvalósítják, hozni fogják a kötelezőt. A kormány a hírek szerint ad majd pénzt a geotermikus energia jobb kihasználására. Ez általános, nem kizárólag csak a Pannyra vonatkozik. Vannak más versenyzők, köztük újak is, akik most fognak belépni. Érzésem szerint ilyen lesz a MOL. De ne menjünk messzire. Az utóbbi hetek felhúzásával elégedettek lehetünk, aki akarta vehetett, akinek tervbe volt eladás, az eladhatott. Aki pedig azt hitte, hogy a fák az égig nőnek, az csalódott!
Hajrá! Mixet most én szüneteltem. Pár napja Goffin nagy csalódást okozott. 20 ezret tettem rá, aztán simán kikapott 2 szettben Van Der Zusuptól. Ma pedi nyert a nála jóval esélyesebb Humbert ellen. Totál kiszámíthatatlan minden. Láthattad pl. A Reál mit művelt ma a Dortmund ellen! Nehéz nyerni a mixen is!
Értelek, de ez azért nem olyan kis érték.A vèleményem az hogy nem sokan szoknak ennél többet tartani ilyen kispapírban.Én is nagyon jól megnézem.Jelenleg is csak 3 papirban vagyok ennél tobb pénzzel.Van tippmixem Gamba Osaka már delelott lejott.(2kanadaim van)
PANNERGY