Ez más! De nem lehetetlen, hogy leszúr annyira. (Én egyszer szintén OTP-nél hasonlóan gondoltam és mit adott Isten rámszórták 2400-on. Sajnos aztán korán eladtam.)
Egy likvid részvénynél szar 2000 db vásárlásánál történhet ilyen? "Nagyon szenvedősen, több tételben kaptam meg és elég sokáig kellett álldogálnom bent."
Nekem csak 4600 van, most emeltem eladási célárat 1950-re, mert ha ezek az impotensek annyiért vehetnek max és eddig nem vették, akkor bízom benne, hogy felmegy odáig jövő Jan. 30-ig.
Az utolsó vásárlásom (2000db) 1380-on volt, kicsit több, mint 1 hete. Nagyon szenvedősen, több tételben kaptam meg és elég sokáig kellett álldogálnom bent. Most örülök neki, aztán majd meglátjuk, hogy 1-2 hónap múlva is így fogom-e gondolni ... . Örülnék neki ha az árjegyző a vételi oldalon már egy 16xx-es szinten állna.
A cég akkor kimarad a vásárlásból, mert csak 1950- ig van felhatalmazása. Idén nemigen akarnak venni, ha meg jövőre annyi lesz mint amit írsz, akkor a cég majd kiosztja osztalékként a megmaradt lóvét? Nekem úgy is jó!
PANNERGY