Én inkább 2500db/nap-al számolnék, 1400Ft-os átlagárral (ami a jelenlegi ár és az 1670Ft számtani közepe kb.). A keretből így olyan 640edb részvény jön ki 1400Ft-al, ami a kb. 250 munkanappal számolva olyam 2500-2600db/napra jön ki.
Annyi, illetve mondjuk 1450 Ft-os átlaggal számolva már inkább csak 2500db/nap. Mindemellett így is emelés a tavalyihoz képest, és alapvetően pozitív (ahogy az egész jelentés is az)
Az 1670 HUF limit furcsa, az OTP utolsó célára: 2023.01.18. / 1747 HUF Nem értem miért alacsonyabb ennél a limit és az érvelés sem állja meg a helyét. Vagy lemaradtam valamiről… Közgyűlésen lehet téma. A keret nem rossz, de az árfolyam is magasabb mint tavaly ekkor.
Remélem bátran el is kezdik venni májustól, ha már leárazta valamelyik nagyeszű ezekre a szintekre. Addig kellene minél többet megvenni, amíg ilyen olcsó 😀
Ami kicsit csalódás, az a cash szintje, mivel megugrott a vevőkövetelés és van egy 500 milllás előleg is. Egyben nincs érdemi kamatbevétel, pedig 15%-on lehet befektetni, ez + 2-300 milla bevetel lehetne. A 900 milliós srv brutális. Napi 6-7000 db. Próbáljon szembe menni, aki akar
Én az árfolyam reakciókra vagyok kiváncsi. Persze nem hasonlítható a Panny a bluekkal, de láttuk, hogy Mol, OTP, Richter árfolyama hogyan reagált a közelmúltban a rekord eredményekre. És látjuk az Alteo, Waberes árfolyamát is.
PANNERGY