a DoverDrill még mindig a PEGE tulajdonában van a fúrógépre nem emlékszem, hogy mi lett vele, de talán el lett adva mondjuk a DoverDrill folyamatosan amortizál valamit az eredménykimutatásában, de nem tudjuk, hogy mit lehet hogy valami immateriális jószágot :-)
Eredményesen lezárult a DoverDrill Mélyfúró Kft. az európai uniós Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretén belül mintegy 500 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesülő projektje.A DoverDrill Mélyfúró Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében meghirdetett „GINOP-2.1.2-8.1.4-16 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében” című pályázati projekt eredményeképpen, a mintegy 500 millió forint európai uniós támogatás segítségével olyan egyedi technológiai eljárás jött létre, amellyel emelkedhet a geotermikus kutak üzemeltetési élettartama, valamint a geotermikus rendszerek fenntarthatósága jelentősen javulhat.A kutatás és a fejlesztés a DoverDrill Mélyfúró Kft. környezetvédelmi politikájának a része. A Társaság teljeskörűen elkötelezett a környezeti és energia teljesítmény folyamatos javítására, a fenntarthatóság szemléletének való megfelelésre. A DoverDrill fejlesztése lehetőséget biztosíthat arra, hogy a geotermikus kutakból kitermelt folyadékok (fluidumok) okozta fizikai, kémiai, erózió hatásai jelentősen csökkenjenek A Társaság által megvalósított technológiai fejlesztés hazai és nemzetközi értékesítését, illetve a projekt eredményeinek széles körben történő terjesztését tervezi.A DoverDrill Mélyfúró Kft. kiemelten fontosnak tartja a környezetvédelem magas szintű kezelését. A geotermia területén azon munkálkodik, hogy az egyik legnagyobb mértékben környezetbarát, megújuló energiatermelési módozatot honosítsa meg széles körben Magyarországon.
"Akkor jól sejtem,hogy valamelyik fiókban mégis van egy fúró torony ami a cég rendelkezésére áll majd? :)" Ha nem csak azzal foglalkoznál, hogy milyen baromságokat írj ide... Helyette érdemes lenne utánajárni a cégnek, ha már egész nap itt vagy. https://doverdrill.hu/
A magyar állam nem fog semmilyen megbízást adni a cégnek. Csak a szöveg megy az állam részéről és a külügyminiszter Péter lenyilatkozta, hogy nem tudunk létezni az orosz gáz nélkül. Éppen csak azt nem mondta, hogy nem is akarunk.
Új projekt egyelőre nincs. Ha 1500 ft nem lesz idén akkor még az inflációt sem tudja követni. 15 év alatt 3 projekt ott ahol jobbak az adottságok mint Izlandon!?))))
Legyen úgy, ahogyan gondolod, ez lenne a legjobb minden részvényesnek! Csakhogy a Magyar Állam=Fidesz. És a veszélyhelyzet, meg az orosz olaj-gáz iránti vonzalom, meg a rendeleti kormányzás sajnos ellenünk dolgozik. A geotermikus energia addig van napirenden míg az Uniótól erre pénzt remélnek. Ha az Unió beint, akkor marad az orosz olaj-gáz, a geotermia meg éljen meg, ahogyan tud. Ha meg ezek ellenére jól meg tud élni, akkor jön majd a külön adó, mert a rezsi csökkentési alaphoz hozzá kell járulnia.
2db olyan éve volt ennek a cégnek amikor is osztalékot fizetett a részvényeseinek!Ez egy érett, konszolidálodott cégre jellemző!Ez nem tartott sokáig.Aztán Pál fordulás, és hirtelen újra növekedési céggé Avanzsált a Pannergy!Ilyen is ritkán fordul elő!Még külföldi piacokon is! Szerintem valami sokkal, de sokkal nagyobb Volumenű megbízást fog az éven kapni a Pannergy Magyar Államtól! A Miskolci 3. termelő kútat ha figyelmessen olvastátok, akkor a cég szerint Szeptemberre elkészítik! Akkor jól sejtem,hogy valamelyik fiókban mégis van egy fúró torony ami a cég rendelkezésére áll majd? :)
Régebben azt gondoltam, hogy a fejlődés, növekedés, bővülés, majd részvényár emelkedéssel is együtt jár, ezért elégedetlenkedtem, hogy nincsen új projekt. Mások - régi fórumozók - kifejezetten osztalék részvényként látták a Pannyban a jövőt. Most ugyan vannak, lesznek új projektek, de a részvény ára lefelé megy. Aki régebben osztalék párti volt, az most azt tartja helyesnek, ha nincsen osztalék. Egy dolog biztos, ez pedig a változás! Én 1500 nál búcsúznák, de szerintem annyi idén nem lesz.
Nem! Azt jelenti, hogy semmilyen intezmény sajtóban megjelent célár értékét NEM VEHETIK figyelembe! Vagyis a piacra bízzak mi történik! Nem arról van szó, hogy leszarják, hanem arról, hogy úgy gondolják, úgy járnak el helyesen MINDEN részvényesre tekintettel, hogy nem.veszik figyelembe.
PANNERGY