Hagyjuk! Utoljára pont Te provokáltál, hogy én vagyok Madrid. Előtte meg Tiborc. Én meg olrider voltam vagyok meg leszek ha ti ki nem tiltattok. A Molból, Richterből, OTP-ből, Napból stb. még soha senki nem tiltatott ki, pedig ott sem egyezik a véleményem mindenkiével. Nektek itt többször sikerült kitiltatni. Nem baj. Akkor is van Panny részvényem és ha örökre kitiltattok is innen akkor sem csapok be másokat, nem irkálok több regisztrációs néven meg a saját véleményemet írom le.
Saját véleményem, hogy itt a fórumon senki nincsen aki hiteles információval rendelkezne ez ügyben. Játsza itt sok ember a szakértőt, lenézik azt akinek eltér a véleménye az övéktől. Illikvid a papír, de a topik is. Sok részvényem van, más topikokban is megnyilvánulok, de innen rendszeresen kitiltanak és akkor más helyen sem írhatok. Köszönhetem ezt Tiborcnak meg salaxxnak. Gratulálok nekik!
Most valahol 1250-1300 körűl lennénk, ha Fekete-Macska az elmúlt hetekben a záró időszakban nem kötögeti lejebb 2-3e darabbal. Nem tudom mennyi részvényébe került mindez, de lassan vissza kell vegye - ha meg akarja előzni a felkört -, úgyhogy az árjegyző helyében óvatos lennék! :-)
Ezek közül az egyik legérdekesebb számomra ez a kút: Hévízkút neve II.kerület B-8/a, a Lukács-fürdő egyik kútja. Mindössze 40 méter mély, 1.148 l/perc a hozama, és 57 fokos a kifolyó víz hőmérséklete. Nagy találat lehetett annak idején.
PANNERGY