majd közgyülesen kerdezzetek ra legyszi, hogy Miskolc uj kuttal kapcsolatban konkretan milyen palyazat elbiralasara varunk. A 6 Mrd keretü....es akkor nem az elsö körben palyaztunk? Köszi.
Szerintem a mai kiegészítéssel egészen rendben vannak a közgyűlési előterjesztések. Osztalék is lesz, jóval magasabb, mint tavaly, srv is folytatódik, jóval magsabb szinten, mint tavaly, ill. be is lesz vonva részvény. Szerintem ezek nagyon jó jelek arra nézve, hogy a vezetés szemlélete jelentősen megváltozott (jó irányba) akár a 3-4 évvel ezelőttihez képest. Ez pozitív jel lesz szerintem a piacnak is.
"És itt van az, ami üvölt azért, hogy az orosz gázról való leválásnál a belföldi energiaforrásokat hasznosítók, így a geotermikus ágazat a sor elején kellene legyen. Az orosz gázról katarira való átállásnak nincs ilyen hozadéka, ugyanúgy a külföldtől függünk, mint korábban. Kérdés, hogy Orbánék agyáig ez eljut-e. (Igen, eljut, csak az országuraló és legyaluló terveikben még nem jutottak el ehhez a szektorhoz, most kénytelenek lesznek nagyon gyorsan lépni)." . Hát ez az hogy erre jóval korábban is rá kellett volna jönniük, de pont az orosz gáz miatt szerintem direkt mellőzve volt a téma ( mint ahogy pl a szélerőművek is be lettek tiltva, és csak a temérdek EU pénz miatt lettek napelemek telepítve az országban. itt is volt EU pénz 13 milliárd is geotermikus kutakra és a végén egy kút se lett belőle hanem ellopták. De most én is úgy érzem hogy felül változás kell álljon be a gondolkodásban.
végül nem tudom Etele mit adott le, de szerintem nem volt így kidolgozva. de nyilatkozzon Etele... amikor én kidolgozva 2017-ben leadtam valamit, akkor ahol tudtak belekötöttek, és felszólítottak, hogy az IT nem dolgozik ki semmit, az az én feladatom, tegyem jogszerűvé, stb
sziasztok úgy látszik Etele76 barátunkat jobban szeretik mint gaab-ot, milyen jó, hogy átengedtem a közös képviseletet :-). Egyből magukévá tették a javaslatokat, ha jól értelmezem. 2017-ben az alaptőke csökkentéses javaslatunkat úgy söpörték le, hogy majdhogy szóhoz sem hagytak jutni a közgyűlésen. Most meg ők elfelejtettek rá napirendet csinálni, majd miután be lett adva, rárepültek és készre csinálták. Mondjuk nem is értem, hogy akarták folytatni az SRV-t, hiszen a lehetőségek elfogytak a 25% miatt. A lényeg, hogy valami végre megint történt :-)
PANNERGY