Legyünk nagyvonalúak, és mondjuk azt, hogy tavaly volt rá ok a pandémia miatt. . Persze a fülemben cseng az utána megtartott rkgy-n Bokorovics úr azon mondása, miszerint "tessék megszavazni", mármint az osztalékot. Holnap meglátjuk, remélem nem köpik szembe saját magukat.
Kifejezetten jó eredmények, én nem számítok a holnapi kgy-n prudencia miatti meglepetésre, hiszen az IT dönt a határozati javaslatokról, amit ők maguk terjesztettek elő.
A 2021. első negyedéves hőértékesítési adatokat összehasonlítva a historikus évek átlagos
azonos időszaki értékeivel megállapítható́, hogy a Társaság a tárgyalt időszakban kiemelkedő
hőértékesítést realizált. A bázisidőszak értékét a tárgynegyedév hőmennyiség értékesítése 2,5 %-
kal meghaladja, míg a negyedéves tervértéktől mintegy 5,0 %-kal elmaradt, elsősorban a fent
részletezett rövidtávú időjárási anomáliák miatt, elsősorban a miskolci régióban. . A kesergés csak a tertől való elmaradás miatt lehet, egyébként jó. . +1 bekezdés a jelentésből: A Társaság, a jelen termelési jelentésben bemutatott információk figyelembevételével, a
korábban publikált 2021-es üzleti évre vonatkozó, konszolidált 2 800 - 2 880 millió forintos
EBITDA terv tartományának teljesülését megerősíti. . Nem aggódnék túlságosan.
Győr rekord, Miskolc nem valami fényes. Összességében 5%ban marad el a tervtől :( Időjárási anomáliákkal van magyarázva...de nemtom...a Mihős épületlistából szerintem nagyon sok megy takarékon. Ez van.
...aztan lattunk mar ilyesmi operationt nem sokkal a vege elött kutba esni :D ...nem is kell a pannynal messzebb menni. Itt is megvolt a 880-460 azota. Szoval ezek a tervek akkor tutik, ha rajt a pecset (mas kerdes, hogy onnantol meg mar keresni nem lehet vele)
1500-nál én is eladtam Szerintem már jócskán túlárazott, de a relatív forgalmából azt látom, hogy nagybefektető gyűjti, és szerintem felvásárlás céljából. Ezzel nem lehet előre kalkulálni. Én így is örültem a duplázásnak benne.
PANNERGY