Ja meg nyilván majd az OTP orrára kötik, hogy mi lesz. Hagyjuk már ezt.... Eddig azt hajtottak, hogy ott a rengeteg cash és lesz oszralék. Ezt már legalább 4 éve mondogatjátok csak nem jön be. Majd jövő ilyenkor is koppanni fogtok....
Tegnap még ott tartottál, hogy decemberig nem lesz srv... Egyébként OTP szerint jövő évtől lesz osztalék, és nyilván tartottak management interjút az initiation report előtt.
De nekem az is fura, hogy megy az srv és azzal együtt stagnál az árfolyam. El kellett volna adni 100pluszos nyerőben, de akkor még úgy tűnt, van benne további potenciál...
Ha nincs osztalék nincs mi beépüljön az árba! Ez a cég sosem volt befektetőbarát és most se affelé haladnánk. Ja tudjuk itt mindenki 300 alatt vette és ragyogó a cég vezetése klass az árfolyamjegyzés minden csodás! Aki meg reklamál az hüly vagy vegyen mást!
Nekem pont ez a fájdalmam, hogy nincs osztalék, pedig azért vettem bele tavalyelőtt, mert akkor már volt rá halvány remény, hogy osztis papír lesz. Most viszont egyrészt osztalék sincs, másrészt ugyanott van, mint amikor vettem.
PANNERGY