Nagyon sok cég megszavazza a bianco srv-t, aztán vagy vesz vagy nem. Lásd most épp a Masterplast, de a Richter is folyamatosan fel van hatalmazva. Ennek igazából nem sok hatással kellene lennie az árfolyamra. A cég pénztermelő képessége jóval fontosabb. Márpedig az épp most stabilizálódott, és még picit nőni is fog. Egy idő után ott fog állni egy rakás cash a cégben, aminek be kellene épülnie az árba.
A levezető elnök is megjegyezte, hogy családi hangulatú a közgyűlés, nem voltunk 30-an részvényesek. Viszont a részvényszám magas volt, több mint 7,5 millió, szerintem minden nagy tulaj képviselve volt. Az állami részvényes is képviselve volt, talán ő lehetett az, aki szinte mindig tartózkodott (akár egyedül) 1,5 millió feletti részvényszámmal. Így kb 75%-kal ment át minden pont (azért volt néhány, ami egyhangú volt).Alapvetően barátságos volt a közgyűlés, de ami nem tetszett, hogy valaki(k)re közel fél órát vártunk, és emiatt csúszott az egész közgyűlés.
Outsiderként pontosan ezt vártam. Egyébként olvassák a fórumot, és tudták, hogy nem megyek, mert nem hívtak telefonon előtte, hogy intézzük a regisztrációt. Gondolom a Benji volt csak ott, Ottót nem is hívták, mert így nem kellett az erőfölény. Állambácsi volt? SRV szerintem le fog állni, most elsődleges lesz Ottó kifizetése (Well-Research megvásárlása)
Ugyan nem voltam az előző években, most voltam először, de én is azt gondolom, korábban izgalmasabbak voltak a közgyűlések, mert ez most nagyon sima volt. Nem volt Bokorovics, Gyimóthy Dénes vezette le, és az volt az ember érzése, hogy minél gyorsabban túl akar esni rajta, minél kevesebb kérdéssel, hozzászólással. Igazából a részvényesi kérdéseken kívül semmi extrát nem mondott (nagyjából felolvasta a közleményeket), a kérdésekre is nagyon ügyes-üres válaszokat adott. Salaxx kérdésire: szó volt róluk, de nehéz bármit mondani, max mit érzett ki az ember a válaszokból, mert mindegyik válaszban ott volt, minden lehetséges, majd a jövő eldönti. A beruházásos sztori nekem túl biztonsági témának tűnt, nem látszik konkrétum, semmi nagy, de bármikor beeshet valami és akkor majd tájékoztatnak. Ami gazdaságilag megtérülhet, abba vágnak bele. A hűtéses sztori nagyon bonyolult. Nem használt ingatlanokat szeretnék eladni. VROP teljesen ki lett használva, és idén nem lesz. Persze jövőre bármit beterjeszthetnek a közgyűlésre (akár a részvényesek). Ami nekem lejött, hogy az osztalékot egyáltalán nem támogatja az Igaztagótanács (jelenlegi árfolyamon SRV preferált). Persze jövőre bármit beterjeszthetnek a közgyűlésre (akár a részvényesek). A legizgalmasabb téma: SRV. Az Igazgatótanács mérlegeli, mi legyen, mikortól, hogyan. Bármi lehet. Nem lettünk sokkal okosabbak.
PANNERGY