Vagy a tavalyi forgatókönyv! Valakinek már van belső infója és gyorsan tankol, mint tavaly Ottó, aki hazahozta a csomagját és szép tempóban elkezdte gyűjteni piacon is hogy minnél nagyobb pakot tudjon elpasszolni az MVM-nek. Szóval lehet megint valakinek már volt infoja egy bejelentkezőről.
Vagy a tavalyi forgatókönyv! Valakinek már van belső infója és gyorsan tankol, mint tavaly Ottó, aki hazahozta a csomagját és szép tempóban elkezdte gyűjteni piacon is hogy minnél nagyobb pakot tudjon elpasszolni az MVM-nek. Szóval lehet megint valakinek már volt infoja egy bejelentkezőről.
Hát igen, úgy fest kezdődik! Nyilvánvaló volt hogy hamarosan tulajdonosi átrendeződés lesz, egy ilyen fejőstehenet nem hagynak parlagon. Logikus első lépés az állami pakk átvétele, utána jön a többi! Most majd gondolkodhat a vezetés hogy jó ötlet volt e ilyen alacsonyan tartani az árfolyamot. Simán kicsavarják a kezükből...
Tényleg nem akarok kötekedni de az szerinted korrekt tájékoztatás, h a részvények 4,5%-at eltüntették szem elől? Nem tudod kinél van, nem tudod meg van-e még. kb annyit tudunk h van vkiknel és semmilyen bejelentési kötelezettsége nincs ha megválik tőle, ami gyanúsan törvény ellenes. Mivel nem hinném, hogy a valóságban több mint 4 tulajdonos kezében van (papíron persze biztosan). Miért nem vállalják föl, h náluk van? Nem tenne talán jót a bizalomnak? Én azt gondolom, hogy fundamentalisan a cég többet ér. A diszkont a bizalmi deficitnek szól (jól mutatja h kb mindig a lista legvégén van már évek óta mikor az alapkezelőket kérdezik arról mit gondolnak a transzparenciarol.) Én azt gondolom h ez nem sokat javul. Minden 1-2 évben csinálnak vmit, ami az amúgy is törékeny bizalmat újra földbe döngöli. Amíg ez nem változik a diszkont megmaradhat. Én örülök a napi 1k srv-nek. Sztem pozitív üzenete van.
PANNERGY