Az otp mol együtt emelkedése az álmoskönyvek szerint jót jelent...erős, több lábon álló bikapiac pl.. inkább az figyeld a MOL hol pukkan ki (valszeg a bikapiaca végéhez ér, de ez már egy másik mese lesz). Jó trollkodást :)
Az otp mol együtt emelkedése az álmoskönyvek szerint jót jelent...erős, több lábon álló bikapiac pl.. inkább az figyeld a MOL hol pukkan ki (valszeg a bikapiaca végéhez ér, de ez már egy másik mese lesz). Jó trollkodást :)
Az energiapiaci gátlástalan nyerészkedésnek vége megspékelve extraadókkal. Ellenben a banki tevékenység, hitelezés a (reál)kamatok normalizálódása kapcsán helyre áll. stb. lehet bullshit, de otp emelkedésben jobban hiszek
Visszateszt megvolt, 610-ig lement, ha a vételi erő nem fogy el, van még muníció, akkor mehet akár tovább simán. Néha az az érzésem, hogy sokan nem néznek chartokat. Teljesen normális, hogy nagy emelkedések után, ralik közben komoly korrekciók vannak. Sokan mintha azt várnák, hogy függőlegesen emelkedünk 5000 pontot aztán mindenki elad és gazdagon elmegyünk nyaralni. :) Rengeteg türelem kell ide és jó idegek, érdemes visszanézni, rendszerint mennyi küzdelmet követően jut el valahonnan valahova egy részvény. Aki ki szeretne már olvadni régről az megint más, nem erről beszélek. Ha viszont van már nyerő, akkor türelem és jól elhelyezett stop a biztonság kedvéért. Lesz ez még magasabban, úgy gondolom.
Dehogy tudom! Beton után mi jöhet? Tégla, malter, áthidaló, 25-ös, kisméretű, vágd el ketté, ne oda tedd, mészhidrát, homok, sovány, kövér, sok, kevés.......................... Várható valami érdekes a napokban? Kiütik végre a TS66-ot (11935 vicces hely lehet) M30 pici , de makacs madár lehet ez! :))))))))
Engem ma sajnos a 11705-os stop kirazott.... Odaig nem vartam, h lemegy mire kivettem volna leleptetett... A plusznak orulni kell persze, de most visszaszalnek 11300 kornyeken
Tudom, ez ilyenkor bosszantó nagyon. Viszont csak egyszer ment meg a stop egy hatalmas bukótól vagy pár év kényszerű ücsörgéstől egy papírban, és elfelejted az ilyen eseteket.
OTP részvényesek ide!