Úgy látom nagyon örülsz ennek az egésznek, dicső Ruszkijaid micsoda fantasztikus győzelmet fognak aratni a sokkal gyengébb, hazáját védő Ukrán sereg ellen,. Gratulálok! Mindig van lejjebb, ez legyen a legnagyobb örömöd az életben.
Meg mennyi ilyen lesz amirol nem keszul felvetel.A haboru mar csak ilyen.Ukranok meg kamuznak a nepnek mennyi ruszkit nyirtak ki.Mese.Valamivel motivalni kell a harcosaikat.Lassan veget er ugyis .Oroszok ha bekuldik az tobb szazezer katonat Kijev ellen akkor annyi lesz nekik.Egyelore a ruszkik fel gozzel se tamadnak.Hatha osszejon nekik igy is.Ha nem eleg majd jon megtobb katona.Tulero az tulero.
Aki korabban Zelenszkij artatlannak nevezte a kialakult helyzet miatt kisse vakon van.Ez az elnok meg mindig nem a fegyverletetelt keri a neptol hanem a biztos halalba kuldi oket.Aki kiskoruaknak fegyvert ad a kezebe az ugyanolyan haborus bunos mint Putyin.Itt mar reg nem Ukrajna a tet,hanem az elnok ur pozicioja.Emberelet nem szamit csakis a hatalom kell neki.Ruszkik helyeben ujbol megkernem az ukranokat a fegyverletetelre,majd adnak par orat a civil lakossagnak,hogy elhagyja Kijevet.Majd utanna porig bombaznam az egeszet.Utanna vege a dalnak.Csak az maradna kijevben aki harcolni szeretne.Most kielheti a sok ukran a beteg vagyaikat,lehet olni buntetlenul.Ukran elnok bune percrol percre nagyobb lesz.Minel tobb ember hal meg az egoja miatt.Ukrajna mar a haboru kezdete elott elesett.Innen mar ukrajna padlot fog.Etiopia szintjere sullyednek.Marad az orszaguk helyen egy siksag.Vissza a kozepkorba.Lehet harcolni,csak van az a pont amikor mar ertelmetlen.Kulso segitseg nincs.Meg lettek vezetve,nem a semmiert volt csalodott az elnok ur,hogy senki sem szall be a bulijukba.Ukrajna nem er annyit hogy kirobbanjon a 3. vilaghaboru.Egyek meg amit foztek.
Ha láttad a videót, egyértelműen a ruszki tank ráfordult a kis kocsira, el is mehetett volna mellette, de ő szánszándékkal hajtott át a személyautón, háborús bűncselekmény követett el a tank vezetője.
"Már virrad Kijevben, egész éjjel folyamatosan harcok dúltak az ukrán fővárosban. Az internet is akadozik. Az is kiderült, hogy az amerikaiak ki akarták menekíteni az ukrán elnököt, de ő azt mondta, marad."
Már az amerikaiak besegítenének a ruszkiknak zselenszkij eltávolításába.
Azzal löktek mondjuk a duplájára. USA meg adja a 4x-ért. Ami meg az árbefagyasztást illet, nem a magyar helyzetet dicsértem. Azt - próbáltam- irtam hogy az Usa elnöke pont ezt az árbefagyasztást “szorgalmazza” az oly nagy független piacukon….láss ne csak nézz!
vagy épp kirohant el egy süketnéma kiscica és csak így tudta kikerülni, csak pont nem látszik a videón, mert kitakarta a kocsi, amiből fémhulladékot csinált, persze
nagy volt a forgalom mi és nem tudta kikerülni más tankok veszélyeztetése nélkül, szerintem inkább egy beteg tömeggyilkos ülhetett a tankban és végre kiélhette elfolytott vágyait, remélem a következő sarkon molotovot kapott és benn olvadt el
OROSZ-UKRÁN háború