Orbános-pride-os pólóban hekkelte meg egy férfi az M1 élő adását Egy perc után szó nélkül lekeverte az Országos Vérellátó Szolgálat élőben kapcsolt munkatársát a közmédia,
Nem M1, de a tegnapi rádiókabaréban hosszú évek után finoman gúnyolták Orbánt amiatt, hogy Magyarország már nem tekinthető teljes értékű demokráciának. A kádári diktatúrában is megengedték egyeseknek, hogy a megadott határokon belül finoman bírálják a rendszert.
Románia közös határszakasza ukrajnával az ötszöröse a magyarénak és a Román lej fél év alatt 0,18%ot erősödött az euróval szemben , míg a FO$rint 22% ot GYENGÜLT!! ROMÁNIA SZOMSZÉDJÁBAN IS HÁBORÚ VAN!! A HÁBORÚS ESEMÉNYEKHEZ IS KÖZELEBB VANNAK!! DE OTT NEM ÁLL KI A MINISZTERELNÖK MEG A JEGYBANKELNÖK ÉS BESZÉL HÜLYESÉGEKET! https://imgur.com/a/xQVPUh4 https://imgur.com/a/3sp386q
Ezen besirok. Mindenhol valsag van, de itthon fasza minden Ilyen a kommonizmus ban nem volt
Törölt felhasználó2022. 10. 13. 13:04
Valós: Cseheknél óriási, 18% az infláció. Gazdasági és szociális válság fenyeget Németországban. IMF is figyelmezteti a kormányokat. Belgiumban nőttek a legnagyobb mértékben az energiaárak. Stb
Hú batta meg, nem nézek M1-et, komolyan ez a színvonal? A kommunisták visszatértek! A haldokló nyugat ópiumán vagy csak a Uborkai féle csíkolán élnek egy alternatív valóságban? LeERESZtett a szellemi színvonal, meneküljön ebből az országból, aki még tud!
A Kúria döntése nyomán az MTVA Híradójában tizenhétszer!!!!!! kell helyreigazítaniuk a korábban Czeglédy Csabáról mondott állításaikat. „A közmédiának hazudott M1 hírcsatorna, ami a valóságban a kormánypárti propaganda egyik legfőbb harsonája, és aminek évi fenntartása 90 milliárd forintba kerül, végleg pert veszített velem szemben.Hiába szaladtak a Kúriáig, a legfőbb bírói szerv is nekem adott igazat: nem károsítottam meg diákokat, főleg nem ezret, vagy még többet. Nem igaz, hogy nem fizettem ki több ezer diákmunkás bérét.Ha jól számoltam, most szeptemberben 17-szer kell bemondaniuk, hogy hazudtak.”
M1 Híradó üzeni a magyaroknak!
Tudta?
a háttérben Soros Györgyhöz köthető civilek szervezik a Trump-ellenes tüntetéseket.
M1.Fideszdsz