Érdeklődtem most telefonon az APM Kft-nél, és az úriembertől azt az információt kaptam, hogy a felszámolás idén már biztosan nem zárul le, pontosat nem tudott mondani, de a vágyát elmondta: szeretné, ha jövő évben már lezárulna, mert az ő nyakán is nyűg ez az egész.
@Fulopkukac: Sikerült megoldást találni a KEG részvényekre? Többen is érintettek vagyunk sajnos beragadt részvényekkel. Ha igen, tud esetleg segíteni, tanácsot adni?Kérem vegye fel a kapcsolatot velem ezen az email címen, köszönöm: szintenkeg@gmail.com Üdv, Attila
Friss információ, hogy a KEG felszámolása valamikor átkerült a Válságmenedzser Kft-től az A+P Módszer Gazdasági Tanácsadó Kft-hez: http://apmkft.hu/kapcsolat/ felszamolas@apmkft.hu
Sziasztok! Kifizetem az átírás díját, ha valaki átveszi tőlem a 260 darab KEG részvényemet 0 Ft/darab áron.Kérem, hogy akit érdekel, írjon nekem e-mailt a elado_keg.lsvl9@slmail.me címemre. Előre is nagyon köszönöm! Péter
Sziasztok! Érdekel valakit 260 darab KEG részvény 1 Ft/darab áron + az átírás díja? Ha igen, akkor kérlek írj a következő e-mail címemre, és megbeszéljük a részleteket: elado_keg.lsvl9@slmail.me Péter
Sziasztok!! Mit lehet csinálni 10000db KEG részvénnyel,mert csak fizetek utána a brokinál,minden hónapban!! Van valakinek egy jó ötlete ,sajnos nem papír alapú,mert akkor felhasználtam volna a retyón,mert virtuális!! Várom a válaszokat!! Köszönettel.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?