nem vagyok rasszista. sőt kifejezést se értem, amcsiknál mondták külön mossák fehér&néger ruhákat::)) de mi azt már régen kinőttük..(Obama több cikluson uralkodott)
A többieknek pedig annyi, hogy lehet a fétisem, de törekszem a közös nevezőre, ezért mára azzal búcsúzom, hogy azt kívánom, sőt követelem, hogy ne haljon meg több ukrán, orosz, vagy bármilyen ember, ebben a háborúban, azonnnnnnali hatállyal legyen vége !
ki szeretne egy buggyant despota előli menekülése eredményeként egy másik g@@i despotánál lecövekelni, aki mellesleg az előző kitüntetett 'barátja'...? szvsz.
Hi ! Láttam, hogy valami nem stimmelt a link-kel, de nem akartam tovább balfaszkodni, a cím is magáért beszélt. Azért a segítségedet köszönöm, megtisztelsz.
Ezzel azt mondtad , hogy az orosz katonák ugyanúgy viselkednek kint a szírek… a katonák parancsot teljesítenek , a szírek maguk döntöttek úgy , hogy ránk rúgják az ajtót ha akarjuk , ha nem befogadni őket . És nem álltak meg az első védelmet adó országnák ahogy kellett volna. Az orosz katonákat sem szeressük a szabályok be nem tartása miatt , a szíreket akkor miért kéne (az analógiád alapján )
A Szíreket kifelejtetted. Ők háború elől menekültek. Ők sem kaptak enni. Azt sikerült kiolvasnod az írásomból, hogy azt írtam, hogy be kellett volna fogadni őket? Grat! Hát nem! Enni adni, tisztességesen ellátni őket és lefolytatni velük a menekültügyi eljárást és ha NEM akkor haza küldeni. Nekem sem tetszett, hogy kiokosítva eldobálták a papírjaikat és így azt mondtak magukról amit akartak. Ha az lenne az EU s direktíva, hogy igazolványok nélkül nincs menekültügyi eljárás akkor valszeg senkinek sem veszett volna el a document.
Nem, a többi ország kamuadományira gondoltam, amivel nem mennek sokra szegény ukik. Nagyon nem baj, hogy ebből a kampányból kimaradunk, hiszen az ukránoknak olyan, mint halottnak a csók, arra viszont pont elég, hogy az oroszokat magunkra haragítsuk.
OROSZ-UKRÁN háború