Topiknyitó: euler 2020. 04. 18. 23:20

ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?  

Topik indítónak egy cikk:
2022: Orbán legyőzhető
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ronaldinyo 2024. 09. 11. 03:43
Bajernak milyen betegsége van.?
hellforceone 2024. 09. 11. 02:11
Előzmény: #7978  euler
 A Vásárhelyi Mária idézet nagyon igaz! Ha a Tisza valóban csak ennyit tenne, akkor tartok tőle, hogy azt azért tenné, mert ők már tudják, hogy ugyanolyan korruptak lennének, mint ez a mocskos, rohadt fidesz és, mint tudjuk holló hollónak.... tehát a Tisza is puhán bánna a fidesszel, hogy ha netán majd fordulnának a szerepek, akkor ugyanolyan elbánásban részesüljenek. Addig, amíg nem lesz igazi tisztogatás és megtisztulás, addig csak annyit látok, hogy mindenki egyet akar, a nép vérét szívni és azon hízni.... komolyan mondom, sírni lenne kedve az embernek, hogy ennyire rohadtak a politikusaink. Anno viktor is csak ígérte az elszámoltatást, semmi nem lett belőle, a Tisza sajnos kezd ugyanolyannak tűnni. Nem bíztam MP-ben valahogy az elejétől kezdve, de eddig valahogy mégis volt bennem remény...
euler 2024. 09. 10. 23:01
Előzmény: #7976  euler
„Ha az összelopott és magántőkealapokba rejtett vagyont az állam nem visszaszerzi, hanem megadóztatja, ahogy ezt a Tisza Párt javasolja, akkor ezzel legitimálják a közvagyon szétlopását. 
Ha a lopott vagyon maradhat, csak adót kell utána fizetni, és a közvagyon magánvagyonná transzformálása nem lesz büntetőjogi tényállás, akkor ez az ország soha nem lesz jobb hely” – /Vásárhelyi Mária/
euler 2024. 09. 10. 11:07
"A TISZA Párt április óta hétről hétre erősödik. A választáson elért 30 % után a legfrissebb kutatások szerint már csak néhány százalékra állunk a korlátlan hatalommal, pénzügyi erőforrásokkal, titkosszolgálatokkal és propagandával rendelkező állampárttól. Hallani olyan kormányzati felmérésről, ahol hibahatáron belüli a különbség."
.
Hogy is állt áprilisban a "34 évvel ezelőtt alakult fidesz" a "10 napja alakult fidesz"-hez képest MP szerint?
https://www.youtube.com/watch?v=zm4vjr49NC0&t=1610s
euler 2024. 09. 10. 09:03
"A TISZA Párt jelentős adókat fog kivetni a jórészt a Nemzeti Együttbűnözés Rendszeréhez köthető magántőkealapokra és dolgozunk a NER oligarchák által összeharácsolt vagyon egyéb módon történő megadóztatásán is.
A TISZA Párt a kormányváltást követően azonnal szigorú korrupcióellenes intézkedéseket vezet be és hazahozza a hazánknak járó mintegy 8 ezer milliárd forint uniós pénzt. A haza minden előtt! [pfz szívecskék]"
- Péter, ez így gyenge. A magyar emberek morognak, több kellene.
.
- Jó, akkor rittyentsetek nekik valami népieset, de a felelősségrevonást kerüljétek!
"A magyarok választ és felelősöket várnak az ellopott uniós források, az Orbán-klán százmilliárdos korrupciós ügyei, a lerohasztott állami egészségügy, a szétzüllesztett oktatás, a tönkretett MÁV, a megélhetési válság és az összeomlott költségvetés kapcsán. Miniszterelnök úr, A félrebeszélés ideje lejárt. A Döbrögiknek leáldozott. A magyar egy békés, türelmes nép, de mindennek van egy határa. Most a Lúdas Matyik kora jön. Tudja, miniszterelnök úr, háromszor veri vissza kenden…"
cintanyer 2024. 09. 08. 13:46
Norvég alap helyett, "Orbán civil alapja", s természetesen a mi kontónkra.
 https://www.valaszonline.hu/2024/01/22/fidesz-varosi-civil-alap-nemethszilard-valasztasok/
_Sigorszky
_Sigorszky 2024. 09. 07. 14:10
Előzmény: #7971  Shortelek
Nem Elek, rossz úton jársz. Itt az a fő gondolat, h tképp Magyar = Orbán. S ha jön Magyar, akkor Orbán is marad. Amit említesz, az még a Magyar megjelenése előtti időkből származó feltételezés, vagyis a baloldal pártjaiból alakuló valamilyen koalíció kormányzóképességére vonatkozott, aminek én is híve voltam. Sajnos, ez az idő elmúlt A baloldal tönkreverve, szavazótábora átszivárgott Magyarhoz. A kérdés most az, hogy a fenti egyenlőség igaz-e, ahogy euler és Bartus állítja. Sok érv szól mellette, el kell ismernem. Néhány talán ellene is, de a vágyaink és a realitások közt valóban nagy szakadék látszik. Szeretném remélni, hogy ez még nem a vég, de ha OV mesterterve volt a Magyar család körüli cirkusz csúcsra járatása, akkor  ez a terelés magas foka és a plebsz megetetése volt. S már jöhetett is MP belépése a politika porondjára. Ha pedig a helyzet így áll, s a baloldali pártok nem épülnek újjá, a vég elkerülhetetlen. Én pedig hinthetem a hamut a fejemre...
Shortelek 2024. 09. 07. 13:00
Előzmény: #7969  euler
Oké, de mikor azt mondjuk, hogy a fidesznél bárki jobb lenne, a bárkibe mp is beletartozik, valszeg te is úgy vagy ezzel, hogy jöjjön inkább mp mint maradjon orbán.
ronaldinyo 2024. 09. 07. 10:24
már pont a cvégén gyujtogattak
euler 2024. 09. 07. 10:20
Előzmény: #7967  Shortelek
Hagyd, hagy fussa ki magát! 
Magyar FB oldalán gondolom már unatkozik, itt meg nem tud mit kezdeni a kritikával. Mert pont hogy nem személyében bírálom az üdvöskéjét, ehhez csak vissza kellene olvasnia, de tehetetlenségében hozza a szokásos, személyeskedésen alapuló hívő stílust.
Bartussal se tudnak mit kezdeni, mert ha valaki utálja a rezsimet és gyurcsányt, akkor az Bartus.
2014 óta vagyok a fórumon, de egy újszülöttnek ugye ...
(Hétvégén nem vagyok, majd jövő héten rendet teszek a topikban. Ha kell :)
ngergo1985 2024. 09. 07. 09:37
Előzmény: #7967  Shortelek
Mért, milyen ez az MP? Honnan tudja ő, milyen forrásból, hogy milyen is valójában? Ismeri személyesen? Mivel, mennyivel rosszabb mint a jelenleg hatalomban, vagy ellenzéki palettán lévő politikusok? Ő mit tett politikailag eddig, ami rosszabb, mint a jelenlegiek politikai teljesítménye? Ő lopott már közvagyont a családjainak, tett közülük milliárdossá bárkit is a mi pénzünkön,hogy csak egy példát említsünk? Kiderült már hogy csapnivalóbb jogász mint a mi OV-nk? Jelenleg maximum magánéleti dolgaiba lehet belekötni. De amúgy nem azt teszi politikailag, amit egy ellenzéki politikusnak tennie kell, főleg egy ilyen mértékű hatalmi gépezet mellett? Lehet birálni, kritizálni,KELL IS, nekem is megvan bizonyos dolgairól a véleményem. Csak az ő hsz-einek 90%-a nem szól másról, csak a kritizálásról. És amikor itt az ember folyamatosan csak ilyen tartalmú hozzászólásokat olvas tőle, nehéz elhinni, hogy ő a változás híve, mikor szinte minden épelméjű, normális ember tudja azt, hogy az a mértékű lejárató, kétkedő, kötekedő tartalmú (főként magánéleti dolog, mivel mással nem lehet megfogni,mert nincs politikai múltja, nem lopott ,nem csalt) cikk semmi másról nem szól, csak a lehetséges legveszélyesebb politikai ellenfél totális lejáratásáról, kicsinálásáról. Ezt meg úgy látszik sokan benyelik, ő is. Nem értem mi értelme van ennek.
Shortelek 2024. 09. 07. 09:10
Előzmény: #7966  ngergo1985
Sokszor elmagyarázta már ezen a fórumon, hogy valójában milyen is ez az mp, aki mp- t bírâljaazonnal megbéjegzitek azzak, hogy biztosan gyúrcsány, pedig dehogy, csak talán nem sxerdtne csöbörbõl vederbe ugrani. Miért is nem lehet mp- t bírálni, mert van miért szerintem is?
ngergo1985 2024. 09. 07. 08:44
Előzmény: #7961  euler
Próbálok a hozzászólásaidat olvasva itt a fórumon rájönni mi is a "bajod", de nem nem nagyon tudom eldönteni, hogy te mit is szeretnél, de úgy látom, jobban szeretnéd ha Orbán győzne 2026-ban, és GYF is a homokozóban maradna. Úgy támadod MP-t és a Tiszát. Hát legyen. Azt remélem tudod, hogy 2/3-os, rendeleti kormányzás van immár vagy 6 éve kis hazánkban, a fidesz azt csinál amit akar, nála a média jelentős része, a pénz jelentős része, az összes kulcs pozició jelentős része. Jelenleg az ő szabályai szerint zajlik a "játék", ezért lett az, ami a fővárosi KGY-ben, ezért akar (az NVI-s köcsögön keresztül) a pesti választási kerületeket módosítani, stb. Mit vársz, mit tegyen ezen játékszabályok között valaki, aki a semmiből kapott 30%-ot, hogy megfogja esetleg a hatalmi gépezetet? Mi abban a "botrányos", ha be akar ülni a KGY-be is, hogy ott is rálátása lehessen a sok mocsogságra,amit a jelenlegi hatalmi elit próbál művelni? Ez téged miért zavar? Tán nem azt akarod, hogy minden menjen továbbra is úgy, mint az elmúlt 20 évben? Mert ha igen, már értem is, hogy mi a bajod. Viszont ha azt szeretnéd, hogy OV és GyF 20 év után eltakarodjon a politikai palettáról, akkor meg minden változást akarónak be kell állnia a legerősebb mögé, aki MP és a Tisza. Azt, hogy mi lesz, mi lenne, ha ők lennének a hatalomban 2026-ban, majd kiderül. Lehet ennél rosszabb kormányzás, politizálás, mint ami most van? Kétlem.Akkor? Mi bajod van?
badsector1
badsector1 2024. 09. 07. 08:10
Előzmény: #7961  euler
Ha mp beül a közgyűlésbe, akkor mi van?
Az viszont látszik, hogy akit idéztél az nem érti a politikai kommunikációt, de ez nem baj.
Istvan78 2024. 09. 07. 00:24
Előzmény: #7962  Istvan78
Így gondolod, ugye!?
Istvan78 2024. 09. 06. 23:53
Javaslom a cím megváltoztatását "Orbán és Gyurcsány végjátékára".
Istvan78 2024. 09. 06. 23:51
Előzmény: #7958  euler
"A múlt viszont mindenkit meghatároz", kivéve ha Gyurcsány Ferencnek hívják. Kivételek mindig vannak, de csak egy kivétel lehet, MP-vel már kettő lenne a kivétel és az már túl sok.:) 
euler 2024. 09. 06. 23:45
Előzmény: #7957  euler
"Budapest egy külön történet."
Egyelőre 5 fő tiszás vette át a közgyűlési mandátumát, és ahhoz, hogy ki tudják tölteni a 10 főt, legalább egy EP mandátumot szerzett embernek a Közgyűlésbe is be kell ülnie.
Egyetértek Bartussal, hogy ez Magyar lesz.
Az, hogy tényleg az fog-e történni amit Bartus elég sötéten leír, még nem biztos szerintem, de van rá esély. 
Ha ez bekövetkezik, Bartusra oda kell figyelni, Magyart pedig el kell felejteni.
Magyar Péter dönti el, hogy beül-e a Fővárosi Közgyűlésbe, de van egy fogadásunk

Topik gazda

euler
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek