A pedofilügyeitek jól bemutatja a valós világotokat. Egyre mélyebbre és mélyebbre csúsztok a mocsokban. Mondd, miért loptátok el a gyerekektől a karácsonyi ajándékokat? Mi a célotok a zsákmánnyal? Ugye nem az!!!!!!
Simán el tudom képzelni, hogy ő “Gergő atya” személyesen. Sok kompenzálnivalója van, hogy visszatérhessen a jólétbe. Megjegyzem, “ezeknek az embereknek”, Szájer, Bese és társaik, nem a nemi identitásuk a baj, hanem hogy milyen emberek. A saját jólétükért mindent megtesznek, de leginkább a mások ellen elkövetett aljasságok révén boldogulnak. És ezzel kapcsolatban semmi erkölcsi aggályuk nincs, csak mások erkölcseit kritizálják.
Mellébeszélésből ismét jeles (nem vártam, hogy átlátod majd az összefüggéseket). Egy liberálist soha nem fog elgondolkodtatni a következő: - ahol folyamatosan szivárványoznak, s már oviba és iskolába beviszik a transz- meg mittoménmilyen fajtalanság példaértékűségét, ott folyamatosan nő a homoszexuálisok aránya - világszerte - így Magyarországon is nő a nemi betegségek aránya (nálunk riasztóan emelkedik) Volt erre egy csúnya mondatom (valóban csúnya, elnézést érte): a libsi ilyenkor bambán maga elé bámul, és fogalma sincs mi miért történik. Merthogy a liberalizmus összenőtt az erkölcsi fertővel (ezért hoztam fel párszor Hollywood-ot is példaként). Ezzel szemben amiben én hiszek: - szűzen házasodni, nem paráználkodni, nem házasságottörni - legyen megbecsült a házasság, a házasélet Vajon ha mindenki ebben hinne mi lenne? A nemi betegségek mindenesetre azonnal nullára esnének.
igen, mikor pofára esel annak kifejtését nem szoktad erőltetni. szóval a nem létező amcsi haverod megszámolta a szerinte több mint 100 millió fajtalankodót, és ezt az információt veled kellett megosztani. :)) megy ez neked mint az ágyba szrás.
Gondolom, most az orvostudományt kérdőjelezed meg azaz szerinted nem genetikailag kódolt, hogy ki meleg és ki nem. Mondtam, nem érdekel sehol a világon hogy ki, kit és hogyan szeret. Te milyen jogon korlátozol ebben bárkit? Mennyire vagy tisztában a körülötted lévő világgal? El akarod zárni a gyerked? Nem jár iskolába? Hogyan öltözteted? Szerinted mennyie van ráláátásod a gyekered mindennapjaira? Annyit látsz, amennyit enged és addig, amíg nem kezd lázadni ellene.Akkor majd felközheted a nacid! Szerinted a szexulaitás bűn? Mit nyomsz el magadban, hogy ez neked az ország gazdasági helyzeténél előrébb való? Coming outolhatsz, semmi bajom ezzel. Emlékeim szeritn te Atlantában voltál(?). Tudod, arra sok a vallási szekta, a KKK is ott éledt újjá a 20. század elején. Déli állam, konföderációs állam, a mai napig rasszista. Nézz meg két filmet. Az egyik A segítség, a másik pedig a Csuklyások. Ráadásként a Spotlight.
Inkább nem fejtem ki a szokásos libsi gondolatmenet elemzését, bár valószínűleg ezesetben sem fogsz rájönni az összefüggésekre, és nem látod a tényeket. Hazugságban viszont nálad a negyediknél tartunk.
krida nagyon szeretnék vallásos lenni! benned bízok! hogy lehet az Úr-hoz közel kerülni? . mondjuk akkor lennék a nagyon vallásostól még vallásosabb, ha leszerelnék az összes templomról az összes villámhárítót! minek az oda? nem is értem, érvényesüljön az Úr akarata, ha kell! . isteni ököl vasököl, oda süt ahova köll
"Ez genetikailag eldől, nincs olyan, hogy nevelni lehetne rá bárkit is." - persze, persze. Talán már említettem, hogy az összefüggéseket egy liberálisnak borzasztóan nehéz átlátnia. Vajon mi lehet az eredménye az agymosásnak az oktatási intézményekben? Ha beviszik a fajtalankodás példaértékűségét az iskolákba? Segítek. Az USA jó példa erre (mint mondtam: nálunk más a helyzet - még!). Amcsi ismerősöm mesélte, hogy amikor ő középiskolás diák volt, a homoszexuálisok aránya a fiatalok közt 3% volt. Ma mit gondolsz mennyi? 30 %! Vajon miért?
Krida szent haburujat vivja a libsi fergek ellen. Ha nyer, osszes bűne megbocsajtatik es mennybe megy. De hogy ezt ki sugallta neki, miert csinalja...? Mondjuk ellensegkepbol volt eleg, szegeny Orban is mindig harcol
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!