Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Istvan78 szerda, 16:32
Előzmény: #155201  krida
Érdekesnek találom, hogy két korábbi kommentedben hol Dawn-szindrómának, hol Dawn-kórnak nevezted a Down-szindrómát. Ha téged közelről érintett volna ez a dolog, s azóta is ez egy fix pont az életedben, ahonnan szétnézve a világban gyalázhatod a libsiket, akkor megtanultad volna, hogy kell írni. Szerintem egy kitaláció ez a tévesen Down-szindrómásnak diagnosztizált magzat az anyukád méhében, kitaláltad ezt, mint egy építőkövet a "libsik" elleni gyalázkodó hadjáratod részeként.
Istvan78 szerda, 16:26
Előzmény: #155224  maxwax
Azt írta krida, hogy a liberálisok szeretnek magas lóról beszélni a másként gondolkodókkal. Én inkább csak azt látom itt, hogy krida leírja rendszeresen a kommentjeiben, hogy "a liberális táborban kissé nehezen megy az összefüggések felismerése" és számtalan egyéb módon gyalázza az általa "libsiknek" nevezetteket.
papafilip szerda, 16:19
Előzmény: #155236  krida
Csak az egyetemi egymosást kellene szerinted befejezni, vagy esetleg érdemes lenne beszántani a gimnáziumokat és az általános iskolákat is?
Lehet ideje lenne megszabadulni az írás, olvasás nyűgjétől is, rengeteg fertőző gondolatot lehet így terjeszteni.
Ha esetleg megszabadulnánk a tudományos módszertanoktól és kutatók közti review-któl és diskurzustól, akkor többé nem kellene olyan hamis elméletekkel megküzdeni mint akár az Evolució vagy hasonló badarságok. Lehetne esetleg egy vitathatlan mindenek felett tekintett út amitől aki eltér az kikiáltatik libsinek és kedves térítők hamar elmagyarázzák neki, hogy sátántól eredő hamis gondolatok megcsalták kis elméjét és ezért nem léphet a túlvilágban át a kánaánba. De érveket azért semmiképp se próbáljanak ütköztetni valamilyen módszertan mentén, inkább csak legyen minden lesöpörve, hogy azért vannak esetleg mások más véleményen mert nem látják az összefüggéseket.
Bocs, csak gyorsan összefoglaltam az eddigieket, hogy többé ne kelljen senkivel se felesleges szócséplésbe menni :D
maxwax
maxwax szerda, 16:15
Előzmény: #155236  krida
Becsületesen elolvastam,  amit írtál, viszont lenne egy kérdésem. Mi köze van a bejegyzésednek a topikhoz azaz "ORBÁN TAKARODJ !!!"-hoz?
krida
krida szerda, 15:57
Előzmény: #155227  Ivanhoe

Talán mintha már említettem volna, hogy nagyobb reményeket fűzök egy parasztbácsi józanságához, éleslátásához, mint egy Harvardon végzettéhez. :)
Nos, én tényleg tényszerűen állapítottam meg, hogy a libsi tábornak nagyon nehezen megy alapvető összefüggések felismerése, szituációk helyes értékelése. Ezért veszik be oly könnyen a legnagyobb balgaságokat is. S ez nemcsak itt e nemes topikban figyelhető meg, de szerte a világon. Biden-t, Harris-t most nem is említem, épp elég kritikát kaptak az amcsi néptől :). De nézhetjük Németországot akár. Baerbock, külügyminiszter, éleslátásával felhívta a figyelmet arra, hogy Németország tanulhatna Kenyától a klímapolitikát illetően  Kenya ugyanis azt tervezi, hogy 2030-ra teljesen átáll "zöld" energiára. Nos, egy ilyen libsi politikustól elvárni azt, hogy alapvető összefüggéseket átlásson, teljességgel lehetetlen. Egy trópusi, alig indusztrializált ország energiafogyasztását Németország számára példaértékűnek tekinteni egyenlő az önrombolással. És a libsik ezt teszik szerte a világon: fogalmuk sincs mit beszélnek, alapvető dolgokat nem értenek, teszik tönkre saját országukat, aztán néznek nagy bambán hogy fogalmuk sincs mi történt és miért történt. Szerintem Scholz és brigádja (szabad demokratákkal és zöldekkel) mai napig nem értik miért van Németország gazdasága lejtőn, miért érkeznek folyamatos komoly figyelmeztetések az iparból. S azt sem értik minden bizonnyal miért tör előre az afd és miért van egyre több németnek elege belőlük. Mindeközben a libsik persze lobogtatják diplomájukat, tán még a Harvardon is jártak egyetemre, ez számukra csak arra volt jó, hogy olyan agymosásban volt részük, amely egy életre nyomot hagy gondolkodásukban. Mára eljutottak oda, hogy azt se tudják fiuk-e vagy lányok, a történelemből mely fejezeteket kéne csak meghagyni, Winnetout vajon teljesen be kéne-e tiltani? Mondom, egy paraszt bácsi sokkal józanabbul gondolkodik, sokkal alkalmasabb lenne egy ország vezetésére mint ők.
sityaki szerda, 15:26
Előzmény: #155228  Cutasept
Az még nem jött le, mennyire értesz a "digitális" eszközökhöz, bár mintha dicsekednél, izé, "flexelnél" épp... :-)))
badsector1
badsector1 szerda, 15:22
Előzmény: #155216  maxwax
kirda fikanickje.
maxwax
maxwax szerda, 15:17
Előzmény: #155230  Ivanhoe
Mivel nem ismer, így nem tudja, hogy abszolúte nem érdekel, hány éves vagyok. A kor egy állapot, én legalább elértem ezt a kort, de ő sem tudja, mi vár még rá. Az a baja, hogy nem kezdtem el személyeskedni vele, így nincs támadási felület.
(Göthös vagyok, pillanatnyilag nem sok hasznom veszik, így ráérek én is itt múlatni az időm. )
Ivanhoe szerda, 15:15
Előzmény: #155229  maxwax
Ismer Téged, és minden alkalmazást tud futtatni, ebben nőtt fel, de biztosan nem Linux van a gépén. :D
Ivanhoe szerda, 15:06
"Bújj el" Te "digitális nomád" :D, azért írni is megtanulhattál volna. :D
Ivanhoe szerda, 15:04
Előzmény: #155220  maxwax
Látod, itt van a "keresztényi fölény", a "jobboldali érzékenység", "mások tisztelete", mindez a szeretet ünnepén. Miután leírtad, hogy mennyi idős vagy, ezt szépen felhasználta ellened, és mivel sikerült megtámadni (?) - a koroddal. Büszke lehet magára, de az egész magyar társadalmat így sikerült lezülleszteni, ez a szintjük. A kor önmagában nem jelent semmit, nem kell megvédeni magad, mert ez nem lehet "támadási felület". 
maxwax
maxwax szerda, 15:03
Figyu, csak nem tudsz rólam eleget, mert valószínűleg én már akkor programozó voltam, amikor te még a világon sem voltál. Lemaradtál, mert ebből is élek. 
Cutasept
Cutasept szerda, 14:52
Előzmény: #155220  maxwax
ˇ"vannak vállalkozásaim, éppen elég azokat követni." köszönjük a flexelést. (A „flex” szleng kifejezés azt jelenti, hogy valaki büszkélkedik vagy dicsekszik valamivel, általában anyagi javakkal, fizikai adottságokkal vagy eredményekkel.)---> Ne dicsekedj mert a végén lehúzzák rólad :D A ˇ"Mi generációnk digitális..nem esik nehezünkre regisztrálni, alkalmazásokat használni..stb
Ivanhoe--> fogadatlan fórum Vamzer prókátort nem kértük köszönjük! :) Búj el majd megkeresünk... válaszolni legközelebb holnap fogok indulnunk kell . További szép Napot!
Ivanhoe szerda, 14:48
Előzmény: #155222  krida
A Fidesz támogatóinak statisztikai adataiból nem ez szűrhető éppen le, de Te biztosan jobban tudod. Minél alacsonyabb valakinek az iskolai végzettsége, annál valószínűbb, hogy fidesz szavazó, ezért kell elhülyíteni a társadalmat, de ne vedd magadra, lehetnek kivételek, akik erősítik a szabályt.
Ivanhoe szerda, 14:40
Előzmény: #155224  maxwax
Majd jön "Seldon" is a monológjaival, ne aggódj, és inkább Csehov lesz abból. ;)
Ivanhoe szerda, 14:39
Előzmény: #155210  Cutasept
Még leírni sem tudod azt a szót, hogy "szólásszabadság" - ne hencegj vele! A "változókorral" támadtál meg valakit, érvek nélkül, csak azt nem értem, hogy hol van ilyenkor a moderátor. Látom, éppen visszatértél a "személyeskedés" miatti eltiltásodból, hát bizonyosan kár volt.  
maxwax
maxwax szerda, 14:35
Előzmény: #155222  krida
Jaj, krida,
te gondolod, hogy személyeskedtem veled, miközben ezt írod: "a liberális táborban kissé nehezen megy az összefüggések felismerése, egy szituáció értékelése, vagy akár a szövegértelmezés."
Segíts, ez nem személyeskedés?
Amúgy mint egy Shakespeare drámában: krida el, Cutasept be. Cutasept el, krida be. A két karakter nincs egyszerre  színen.
geza77
geza77 szerda, 14:20
Előzmény: #155221  krida
krida
krida szerda, 14:07
Előzmény: #155203  maxwax
"Korábban, mást írtál, de  nem baj."
- természetesen nem írtam mást, ám azt érzékelem itt is, hogy a liberális táborban kissé nehezen megy az összefüggések felismerése, egy szituáció értékelése, vagy akár a szövegértelmezés. 🙂
krida
krida szerda, 14:05
Előzmény: #155213  maxwax
Amúgy miért személyeskedsz? Jogos volt a beszólása, semmi közöd mások családi helyzetéhez. Ha egy kis alázat lenne benned, másképp jönne át a kérdezősködésed, de a fölényeskedés ezt a jogos reakciót váltotta ki. 

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek