Szokásos mellébeszélés, vicceskedés ahelyett, hogy Hatvanpusztára reagálnál. Bolhás kutyát sem érdekli már Gyurcsány, pedoFidesz kormányoz 14 éve 2/3-dal a hatalommal visszaélve.
Majd beszéljünk a német emberek akaratáról február után! Nekem közvetlen információim is vannak, nemcsak a Magyar Hangot és a Nyugatifényt olvasom a kamuhíreivel.
Magyaréknak nem is kellett az engedély, mert ők elszabadult hajó ágyú módján szeretik a gyerekeket! Hirtelen 2024, december21.-e óta? Tudod hogy most hol szeretnék a gyermekotthonok előtt osztani az ajándékaikat, amit nem egy helyen, de mégis összegyűjtve akarnak elajándékozni? Ezt kérte tőle a kormány megbízott! És mit mondott erre a nagy Magyar? Na az volt a szégyen és pofátlanság teteje! UI: nem tudom a Szentkirályi féle adományosztás konkrétan hogy volt, de ha az intézményvezető elfogadta, akkor feltételezem, mindent a törvényeknek megfeleően szerveztek meg és nem a MagyarPéter féle ocsmány előadásban.
Pont azért mentem el. mert úgy észleltem, cseppet sem biztosítják... Másrészt lehet, hogy több ismeretem van ezekről, mint neked... lehet, hogy igen. lehet. hogy nem...
Az AfD azoknak a német pártoknak a "támogatásával" jött létre, amelyek semmibe veszik a német emberek akaratát. Még a lassan több, mint hetven éve ott élő, kitelepített rokonaim és leszármazottai is ki vannak akadva a jelenlegi kormányra, pedig nem politizálnak, és német állampolgárok lettek a kitelepítés után. Úgy is mondhatják, hogy őseik után visszakapták újra a német állampolgárságot. Ők most, a jövő évi választásokon CSU-sok lesznek (Bajorországban él nagy-részük)
Miért nehéz azt leírdon, hogy ki az, ki,et képvisel ez, aki a magyar családok tízezrei által összeadott ajándékok gyerekeknek való átadásán nem engedi? Ti vagytok azok? A pedofilügyeitek után most ezzel jöttök?
Az egész német kormányban egyébként nem a jelentéktelen Scholz, hanem a zöldnek csúfolt Annalena Baerbocka legnagyobb katasztrófa, aki még 180 km-s távolságra is repül. Majd most, a jövő évi választásokon annál nagyobbat is repül.
Ki az, aki megakadályozza, hogy Magyar Péterék a magyar családok tízezrei által összegyűjtött ajándékokat átadják a gyerekeknek? Szentkirályi, meg jópár fidesznyik tudott átafni ajándékot. Ki az, aki nekik engedélyzte, Magyaréknak nem?
Nem céloztam semmire, csak Elon Musk-ot idéztem. Persze Scholz egy jelentéktelen figura, akit a jelzőlámpa koalíció másik pártjai rángatnak, és akinek már a magdeburgi tragédia előtt régen le kellett volna mondania. De hát baloldali, és ők ugye soha, semmit nem csinálnak rosszul, csak azok a katasztrofális választók .... Ismerjük!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!