Mi neked kötekedés, trollkodás az ma a valóság! Neked mondjam, akinek ezek a gondolatok a jellemzőek? Értesz is valamit abból, amit kötekedésnek találtál? Miért értenél? Senki nem kötelelez rá! Ezért aztán lehurrogod akit akarsz.
Ez is valami új Rogán módszer a lejtőn száguldás lassítására, hogy most hirtelen a 135 bátor pedoharcos elkezdett podcasteket gyártani, mintha érdekelné őket az emberek véleménye?
Az identitásod nem helyez mások elé, viszont kötelez, hogy bizonyos értékeket "magyarságod okán" tisztelj, a magyarságod nem kiváltság! Szégyen, hogy a XXI. században ilyen szöveget kell olvasnom "magyarként"!
Ismétlem, 14 év teljhatalmú PedoFidesz-PedoKDNP 2/3 után a kutyát nem érdekli már Gyurcsány. 14 év után még mindig Gyurcsányoztok. De hajrá, ennél kontraproduktvívabb dolgot mostanában már csak idióta Menczer haverotok csinál. Amúgy pedig ha már hasonlítani kell, akkor ezekhez képest Fletó egy ócska zsebes volt.
Hogy te milyen ostoba következtetéseknek vagy a nemtudója! Szerintem te meg Sehmet nem vagy említhető egy azon módon, ha a tudást vesszük alaptételnek.
Ő lényegében ugyanaz, mint Sehmet, mivel a tényekkel szemben nem tudja megvédeni a Fideszt, ezért terel, trollkodik, gúnyolódik, mindent csinál, csak a tényekre nem reagál korrekt módon.
Mert vannak akik mernek gondolkodni! Te meg csak követnéd őket, de minek? Neked ilyen feltételek eszedbe sem juthatnak. Inkább hagyod másnak, hogy aztán a keresztvizet levegyék rólad. .
Én vártam, hogy kridát zavarba ejti kicsikét, hogy a magdeburgi gázoló AFD szimpatizáns és iszlámellenes volt, de nem zavartatta magát, ő mindig a tényeknek csak azt a részét fogadja be, amelyik az addig megkövesült álláspontjába vág.
És te mióta foglalkozol az "üzlettel"? Mégis szegény vagy hozzá képest, mint a templom egere? Csak gondolkodásban! De azért sem vállalod a felelősséget!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!