Csak tegnap 5 megafonost tiltottam le. Ne tolják az arcomba a hazugságaikat, ne akarjanak manipulálni. Nem érdekel, hogy MP otthon miket mondott, nem érdekel, mennyibe került a rendezvény és az sem, hogyan kalapozták rá össze a pénzt. Evelinke ezért akart tőlük pénzt, mert úgy gondolta, a pénz halmokban áll. Nem állt, ezt mindenki tudta, aki MP-t követi.
Többször írtam már, hogy x.y. - nem politikus, egy senki valójában, csak éppen Matolcsyhoz vmilyen szálak kötik - tartozásainak eltűntesére és lakhatásának fedezésére százmilliókat fizetett az állam, majd lazán nulla az nulla forintért átruházta az állam a tulajdonjogot a Demeter Szilárd által vezetett nonprofit zrt-nek. Ez csak egy kertvárosi puccos magánház. Minimum 400millió mehetett el rá az adónkból. 5 éve lakatlan az ingatan, senki nem használja. Kormányrendeletben is van nyoma.
Többször írtam már, hogy x.y. - nem politikus, egy senki valójában, csak éppen Matolcsyhoz vmilyen szálak kötik - tartozásainak eltűntesére és lakhatásának fedezésére százmilliókat fizetett az állam, majd lazán nulla az nulla forintért átruházta az állam a tulajdonjogot a Demeter Szilárd által vezetett nonprofit zrt-nek. Ez csak egy kertvárosi puccos magánház. Minimum 400millió mehetett el rá az adónkból. 5 éve lakatlan az ingatan, senki nem használja. Kormányrendeletben is van nyoma.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!