Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ngergo1985 kedd, 09:57
Előzmény: #151414  signal2
Én is jobban örülnék, ha a mindenkori politikai elit morálisan, kulturálisan is a társadalom krémje lenne, akik egymással emberi módon tudnának vitatkozni, politizálni. De sajnos azt is látnunk kell, hogy ahogy itthon sem, máshol sem tud ez megvalósulni, mert a politika nem is tudom mivé silányult le. Sajnos úgy tűnik, hogy ma a többségnek nem ez kell. Nyilván tudjuk miért kellenek egyéni jelöltek is, mert a fidesz eddig 2/3-os hatalmának ez volt a kulcsa. Egyének kellett az ellenzéki oldalra (is), akiket össze lehet Gyurcsányozni,mocskolni, kigyót-békát kiabálni, hogy mikor a többség beáll az urába, ránézzen a nevekre, és tudja, hogy kikre nem akar szavazni. Ez kétlem,hogy másról szólna, hiszen láttuk az elmúlt 14 évben, hogy minden nevet legyilkoltak, ez volt a propagandájuk fő célja. De biztosan egy Hadházy,Jámbor és még ki tudja kik abban az 5-10 körzetben, ahol pl Euler szerint is előválasztás kellene, ott ezek a réges-régen karaktergyilkolt emberek eséllyel indulnának egy fidesz ellen. Hát persze. Ezen a gondolkodásmódon kellene végre túllépni így 14 év árnyékából. De nyilván mi vagyunk a hülyék, akik nem ragaszkodunk valamihez, ami 14 éve nem működik. 
signal2
signal2 kedd, 09:54
Előzmény: #151417  maxwax
Így íródik át a valóság. Idén februárban 8-10%-on állt a Momentum, tehát az ún. folyamatos csökkenés egy szimpla hazugság. Nem írtam, hogy milyen vezetők, azt írtam, jó emberek. 
Vackoros kedd, 09:53

https://www.youtube.com/watch?v=x7S13f_2dIk
Egy biztos nemzeti hazug rabló banda, úgy fogja tekerni a választásokat, hogy még véletlenül se tudjon hatalomra kerülni más!! Most már nem fog lejteni a pálya hanem derékszögben fog dőlni feléjük! Mint ahogy mindent ezt is le fogja rohasztani a szintjükre, így bárkire fogsz szavazni az amúgy is a narancsé lesz sajnos. Ahogy eddig is nyilván némi báb ellenzéket be fog engedni, de a hatalmat meg fogja tartani, ne legyenek kétségeink, Tisza ide vagy oda!
Ha veszítenének nagy részük a rácsos házba kerülne, így ezt ne akarják és meg fogják minden áron akadályozni. Hogy mikor lesz ennek vége, jó kérdés?!!  De van egy tippem ha a vezír már mauzóleumba lesz mert jó agyatlan hívek fognak állítani ezt biztos. Jó génjei vannak így erre még vagy 40 évig várni kell:))
maxwax
maxwax kedd, 09:46
Előzmény: #151404  signal2
Ne legyél már álszent, hogy senki háta mögött nem mondtál róla vállalhatatlant! Ugyan!
A momentumosok nem voltak veszélyesek. Viszont ott is működött a karaktergyilkosság - Cseh Katalin, Donáth Anna, Fekete-Győr pl.
Reméltem, hogy ők betöltik az űrt, lesz egy jó liberális párt. Nem sikerült.  Már nem is fogják tudni visszahozni őket. Folyamatosan csökkent a népszerűségük. Nem voltak alakalmas vezetőik.
signal2
signal2 kedd, 09:45
Előzmény: #151414  signal2
játékszerének
signal2
signal2 kedd, 09:45
Előzmény: #151412  signal2
+ ahol pozícióba kerülnek, azt nagyon komolyan veszik. Ami most a pár parlamenti helyet kivéve kizárólag önkormányzat. Folyamatos a belsö képzés, a jó gyakorlatok átadása, fejlesztése. Csak ez is oylan, amit a választó nem lát. De azért javaslom kicsit közelebbröl megnézni azon önkormányzatok müködését, ahol több momentumos is jelen van.
èb megértem, hogy a ripacsok népszerübbek, tudomásul is veszem, de hadd írjam már le jó sokszor, hogy nem tartom jónak és optimálisnak.
signal2
signal2 kedd, 09:41
Előzmény: #151411  Sehmet
Nemcsak a közvéleménykutatók, hanem a jogot saját játékreének tekintö fidesz-mihazánk duó is. Pl. a listaállíta´shoz szükséges egyéni jelöltek számanak felemelésével. Én pl nem értem, hogy minek kell egyáltalán egyéni jelölt, hogy egy párt listán elinduljon. 
maxwax
maxwax kedd, 09:40
Előzmény: #151410  Sehmet
Nem vitatkozom veled. Barátod a google, segíteni fog ebben. Persze jól kell mefogalmazni hozzá a kérdést.
signal2
signal2 kedd, 09:39
Előzmény: #151409  sztanil
Én annyit írtam, hogy akiket személyesen ismerek, azok teljesen normális emberek, a jelek szerint jobbak, mint MP. Normális hangnemben beszélnek egymással és egymásról, kulturáltan lehet velük vitázni (tesszük is folyamatosan) a képzelheted mekkora frusztráció ellenére, többségünk sikeres szakember a saját területén. Tény, hogy nem tudunk fapofával, gátlástalanul hazudni, eszünkbe sem jut másokat lehallgatni, és hasonlók. Azaz - többször jutok erre - nem vagyunk alkalmasak politikusnak. De azért képzeljük már el, hogy mégis milyen lenne, ha ilyen emberek vezetnék inkább az országot.
Sehmet
Sehmet kedd, 09:37
Előzmény: #151406  Ivanhoe
A közvéleménykutatókmár 2018-ban és 2022-ben is megpróbáltak - különösen a Medián, a Publicus és a Republicon - mindenkit az ellenzéki "összefogás" felé terelni, aztán jött a fideszes kétharmad. :)
Sehmet
Sehmet kedd, 09:34
Előzmény: #151403  maxwax
Ja, persze! Te eddig is mindennek egészen más értelmet tulajdonítottál, de jogod van ezt is úgy értelmezni, ahogyan a tudatod diktálja! :)
sztanil kedd, 09:33
Előzmény: #151404  signal2

Azért a momentumosok sem szentek, legalábbis nem mindegyik.
És azért sincsenek róluk felvételek, mert nem jelentenek veszélyt a fideszre, főleg nem a saját szavazótáborra, így nem érdemes beemelni a nevüket a köztudatba.
signal2
signal2 kedd, 09:30
Előzmény: #151406  Ivanhoe
Egyébként engem nagyon érdekelne, hogyan szavaznának az emberek szívük szerint, nem pedig "egymost vásarnapi választáson", kényszerböl.
Sehmet
Sehmet kedd, 09:24
Előzmény: #151402  maxwax

Szóval te a külső és a kor alapján ítéled meg azt, hogy valaki mennyire alkalmas egy állam vezetésére. Akko Bidenről nagyon rossz véleményed lehet, de a testi adottságai miatt bizonyára Churchill és Kohl sem tudta a briteket és a németeket vezetni. De viccnek azért jó volt!
.
Nekem egyébként majdnem mindegy, hogy ki vezeti az országot, mert az én egzisztenciámat nem befolyásolja, a versenyszférából élek - a nyugdíj mellett is - de ami Magyar Péter one man show-jából most látszik, hogy egy erőszakos, összeférhetetlen, mást, még a saját párt- és képviselőtársait is megalázó, szakpolitikával hadilábon álló vezető nem tenne jót az országnak. Ha az egyik lábára sánta lovat lecserélünk, akkor legalább ne olyanra tegyük, aki mind a négy lábára sánta, csak azért, hogy valaki(k)nek az egzisztenciális érdeke(i) érvényesüljenek. Ez már 2002-ben sem jött be.
Ivanhoe kedd, 09:19
Előzmény: #151401  signal2
A közvéleménykutatók is a Tiszához terelnek mindenkit, lehet most megváltoztatja Orbán a Választási Törvényt, hogy "kedvezzen" a kisebb pártoknak.
rockmaster kedd, 09:19

"A magyar cégek és a fogyasztók várakozásai is zuhannak, nem csoda, hogy folyton a fényes gazdasági kilátásokat sulykolja a kormány"
Aztán a PedoFidesz-nél újra és újra szembejön a valóság, legkésőbb január 1-től:)
signal2
signal2 kedd, 09:17
Előzmény: #151393  maxwax
Már tucatszor leírta, hogy leszavazoka MP-re, ha úgy áll a helyzet 2026-ban. Ellenben megtartom magamnak a jogot és lehetöséget, hogy bármit a saját szempntomból és saját igényességemmel értékeljek. 
Én MP helyett nem régi, hanem jobb emberekkel szeretnék kormány váltani.
Tudod, momentumosokról miét nincsenek olyan felvételek 8 év alatt, mint MP-röl 8 h´nap latt tucatnyi? Mert privátban sem beszélnek úgy egymással és egymásról, ahogy MP teszi. Sokkal jobb emberek MP-nél, ez már egyértelmü. Az összes momentumos, akit személyesen ismerek, ezt ki merem jelenteni.
maxwax
maxwax kedd, 09:15
Előzmény: #151396  Sehmet
A múlt héten a gyűléseken konkrétan elhangzott az elszámoltatás. Ne csak jobboldali portálokat olvass!
maxwax
maxwax kedd, 09:13
Előzmény: #151397  Sehmet
Soha nem bánom meg!
Miért? Mert teljesen mindegy, mennyi hibája van,  friss arc , nem egy megkopott, elhízott, megöregedett, 36 éve aktív politikus. Ennyi!
A kora nem zavar orbánnak. én is 60+-os vagyok, de minden ms, ami vele kapcsolatos, az igen.
Én is kíváncsi leszek, ha nyer a Tisza, akkor te mit fogsz szólni.
signal2
signal2 kedd, 09:13
Előzmény: #151399  Ivanhoe
Tény, hogy most van egy lyan együttállás, hogy van egyszem erös ellenzéki párt, és egy gyengülö fidesz. Meglátjuk, merre fejlödik ez tovább.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek