Eddig lett volna idő egy normális gazdaság kialakítására, ahun amit "kaptunk, mer jár" termőre kellett volna fordítani és akkor befele is lehetne fizetni, ezek helyett nettó lopás történt értékteremtő beruházások helyett értékmentés ;) Pár ember csilliárdos lett (nem a szorgalma és kvalitása alapján) az eu pénzek és a lakosság kárára! Hatalmas csuda és siker!
Közös hatàr de jól védhető.A 2.vh ban is kénytelenek voltak délről kerülni amit a romàn àrulàs lehetővé tett. Màsodsorban Kàrpàtaljàval elkerülhető lehetne hogy 2030 tól nettó befizetők legyünk az unióban.
Nyilvánvaló, hogy itt a beismered szót abban az értelemben használtam, hogy csak az egyik oldal elfogultságát hoztad szóba, a Nézőpontét nem és ez téves, elfogult látásmód. Egyébként megint egy a lényeget nem érintő dologba próbáltál belekötni, ami egyébként fiaskó lett.
Nem férnek el pufajkás főnökeid az oroszok területén? kéne még Ukrajnából is pár négyzetkilóméter? Oroszországban, már hibátlan jó életet biztosítottak mindenkinek? Megfelelőek a körülmények? https://imgur.com/a/rJYsSgB Minek híd? Át kel menni a folyón a járművel! https://www.youtube.com/shorts/9lul9WEmNns it's my life russia érdemes megnézni a valós színvonalat ez mutatja ;) ( Föld alatti színvonal? Ereszesek keresik mindig a kiskaput, illetve a hátsó bejáratot :) és az a rossz aki szóvá teszi? Fel kell vállalni ;) következménye van a tetteknek, majd valahogy visszatérnek, mert még ők a normálisak közöttük, akkor milyen a többi, akit ki sem lehet tenni a kirakatba??? ugye? ) https://www.youtube.com/watch?v=9B1M3IPVcXs
A Nézőpontot nem minősítem. Egyébként is a "beismer" és "elismer" két, különböző fogalom, és ha valamivel egyetértek, akkor annak az "igazságát" nem beismerem, hanem elismerem. Ennyit a magyar nyelv szépségeire épülő, pontos fogalmazást még csak véletlenül sem alkalmazó hozzászólásról.
Köszönöm a megalapozott adekvát (vagyis annak gondolt), érvek, ellenérvek, cáfolatok nélküli, személyeskedő vagdalkozást, ami nem enged minősít, hanem annak íróját! :)
Én pedig ezt látom fordítva. Szerintem elvárható, hogy ha valaki egy fogalmat használ, akkor annak ismerje a pontos jelentését, ezért másoltam be - ha nem is az objektív igazság fogalmát, amit írtál, hanem - az objektív igazság fogalmi meghatározásának dilemmáit, amit te még mindig keversz a saját véleményeddel, amikor a saját igazságodat - amit nem is vitatok, mint saját látásmódodat - összekevered az objektív igazsággal, amely elméletileg teljesen kiküszöbölné a szubjektumot, de mivel azt mégsem lehet, ugyanis az objektívnek nevezett igazság is a szubjektum közbeiktatásával jelenik meg, ezért nem annyira objektív. Ezt próbáltam elmagyarázni, de látom, felesleges volt! No, ma már nem foglalkozom galambokkal!
Én pont fordítva látom. És pont fordítva látja az itt lévő topikolók többsége is. Az előbb is, a Nézőpont "objektív igazság" vitát nézve, nyilvánvaló volt, hogy miről van szó, de te ahelyett, hogy beismerted volna, hogy a Nézőpont a Fidesz számára kedvező kutatásokat hoz mindig ki, bemásoltad az objektív igazság fogalmi meghatározását, amin egy tökéletes példája egy irreleván terelő célzatú kommentnek.
Szóval, mivel fogja rávenni az oroszokat arra, hogy az elfoglalt területeket adják fel, legyen egy semleges puffer zóna. Ennél sokkal jobb alternatíva Putyinnak, ha Trump beszünteti a támogatást, hogy elfoglalja egész Ukrajnát, nem gondolod? Erre számít Orbán is, de szerintem komoly esély van rá, hogy Trumpot képbe hozzák a sazkértői, a párt, elmondják neki, hogy ez az USA veresége lenne az oroszokkal szemben, nemk illik az Amerikát tegyük naggyá szlogenbe és Kínát is csak felbátorítaná Tajvan megtámadására. Plusz a fegyverlobbi is azon lesz, hogy vásároéjon még sok fegyvert az állam tőlük.
Szerintem a teollkodásért téged kellene elővenni, de a topik gazda rendes ember, szemet hunyt az efféle általad kieszközölt világlátáson. Sehmetnek köszönheted, hogy van miről még trollképes mondanivalód. Vedd komolyan a feléd megnyílvánuló kritikát, mert van abban ráció!.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!