Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
maxwax
maxwax 2024. 11. 09. 10:49
Előzmény: #149596  maxwax

Hányok attól, hogy orbán nyiltan azért szurkol az első perctől kezdve, hogy Ukrajna bukjon. Miért? Azt szeretné, ha a szomszédos országot Oroszországnak neveznék azaz az oroszok a spájzban lennének? Én baromira irtózom a gondolattól, hogy közös határunk legyen újra Oroszországgal.
Őszintén szólva valójában orbán fejébe szeretnék látni, hogy az összevisszaságban, a teéveszmék világában valahol esetleg választ találjak tetteinek okára.
Istvan78 2024. 11. 09. 10:47
Előzmény: #149583  Sehmet
Vajon hogyan bírja rá az oroszokat erre a tervre? Sehogy, szerintem. Az ukránok jobban belemennének, főképp, ha komoly garanciákat kapnának, ha beléphetnének a NATOba. (Ez utóbbi valószínüleg nem fog menni, de ki tudja!)
SeldonKuper 2024. 11. 09. 10:46
Előzmény: #149596  maxwax
Ja a Portfólió szerint ássa al magát az orosz, mert a retorikájukat nem tamogatják.
Az oroszok meg a házon belül vannak és még el sem kezdték Ukrajna megreformálasát.
SeldonKuper 2024. 11. 09. 10:43
Előzmény: #149589  geza77
Felejtsd már el ezt földalatti tudásodat. Ideje lenne okosabb dolgokkal is foglalkozni, nem csak a hiányos propagandáddal.
maxwax
maxwax 2024. 11. 09. 10:43
Előzmény: #149586  maxwax

Ugyan Vlagyimir Putyin a napokban azt mondta, nyitott arra, hogy Donald Trumppal az ukrajnai háborús konfliktusról tárgyoljon, most az orosz külügyminisztérium azt mondta: TRUMP ÍGÉRETE AZ UKRAJNAI VÁLSÁG GYORS MEGOLDÁSÁRA NEM TÖBB MINT RETORIKA. Orbán Viktor is beszélt a témáról pénteken a Kossuth Rádióban. Szerinte "az ukrán fronton katonai vereség van, az amerikaiak ki fognak szállni a háborúból, nem fogják támogatni".

https://www.portfolio.hu/global/20241109/gyorsan-leforrazta-trump-beketerveit-moszkva-721995
Istvan78 2024. 11. 09. 10:43
Előzmény: #149577  Sehmet
Kettőnk között az a különbség, hogy te soha nem kezdesz el vitatkozni a lényegről, mert abban nem tudnád megvédeni magad saját véleménnyel, hanem próbálsz belekötni valami a vita szempontjából valami lényegtelenbe, elkezdesz tudálékoskodni, terelsz.
Sehmet
Sehmet 2024. 11. 09. 10:42
Előzmény: #149591  Istvan78
Ja, persze! A tényekről nem igazán lehet vitatkozni, csak a véleményekről! Hát ez az, az "érzéseid" szerint! Így más értem! Nem a tudásod, nem a felkészültséged, nem a logikád, hanem az "érzéseid szerint". Ezt már nem is kell magyarázni! :) 
Istvan78 2024. 11. 09. 10:40
Előzmény: #149576  Sehmet
A Nézőpont a tűpontos, objektív igazságot szokta felszínre hozni a közvéleménykutatásaiban, ugye!
SeldonKuper 2024. 11. 09. 10:40
Előzmény: #149556  rockmaster
Nálatok ez van? Ragozni az megy, de êrtelmeset azt nem tudtok kiköpni magatokból.
Istvan78 2024. 11. 09. 10:38
Előzmény: #149575  Sehmet
Lehet, hogy képzettséged van, de a vitához nem tartozó vagy csak félig-meddig tartozó, terelő jellegű szövegeket idézel, saját véleményed nincs. De még hozzátenném, hogy érzésem szerint nem is érted bizonyos vitáknál a vita lényegét, logikáját.
Én sokkal ritkábban másolgatok akárhonnan szövegeket, mint te és szerintem jól szoktam értelmezni. Te pedig csak sározol.
Sehmet
Sehmet 2024. 11. 09. 10:37
Előzmény: #149586  maxwax
Persze, az USA csak abban dönthet - amennyiben a javaslatát nem fogadják el -, hogy beszünteti Ukrajna támogatását. Elég ennyi?  Ezt a logikai fonalat vidd tovább, és máris eljutsz a következtetéshez!
geza77
geza77 2024. 11. 09. 10:36
Előzmény: #149556  rockmaster
Valamit kihagytál!! Nagyon sok olyan is van közöttük olyan, akik, mint pl.: bse márnematyademegintazakarlenni, aki fújt a saját nemükhöz vonzódó férfiakra és tolta a narancspropahantát, közben szerette azt a kiadványt aminek a címe : "leányálom bőrkötésben".  Lehet nyelte is , mint kacsa a nokedlit, csak lebukott, mert a sokatlátott pélószakértp d. Dani a megafo$tól féltékenységében elborult aggyal megbuktatta.
Ereszes visszatérő Józefina bácsi még az alaptörvénybe is beleírta, hogy mi a normalitás, ő meg mit tett, jajajjjajjjajj mit is tett, no de ez már történelem. (Lehet elvitték egy átnevelő táborba és vérheterót csináltak belőle)
És van akinek ő lehet a példaképe a KIVÁLÓ AMERIKAI MELEG SZÍNÉSZ!!
https://en.wikipedia.org/wiki/Jim_Parsons
Nem értem miért nem Iván GyepreFO$ inkább, az nem állna a szívéhez és eszéhez közelebb?
Sehmet
Sehmet 2024. 11. 09. 10:34
Előzmény: #149585  Mississippi

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy fikció is lehet!
.
"A felperes fokozott tűrési kötelezettsége okán a közéleti tevékenységével kapcsolatos megnyilvánulások esetén – személyiségi jogainak védelme meg kell, hogy hajoljon a véleménynyilvánítási szabadsága előtt, figyelemmel arra is, hogy a jogsértőnek állított ábrázolások nem a magánszféráját érintették, így a fiktív közvéleménykutatási és az ahhoz kapcsolódó tanácsadói tevékenységet bemutató véleménynyilvánítást el kell viselnie." (Fővárosi Ítélőtábla Sajtótitkársága)
SeldonKuper 2024. 11. 09. 10:33
Előzmény: #149566  Lowrider
Neked ezt nem lehet êrtelmesen, érthetően elmagyarázni.
Annyit értettél belőle, ami a tudásodat tukrözi.
Eddig sem értetted, gondolom ezután sem fogod megérteni a politikai döntéseket, amelyekkel foglalkozni szeretnêl.
maxwax
maxwax 2024. 11. 09. 10:29
Előzmény: #149583  Sehmet

Értem én, ez van Trump béketervében. Van viszont egy fontos tényező: Ukrajna nem az USA tagállama, nem szomszádos országa, nem gyarmata, sőt, az ég adta világon semmi köze hozzá. Ukrajna egy független, manapság szeretik itthon használni, egy szuverén állam és senkinek sincs joga az ő feje felett az ő érdekeit figyelmen kívül hagyva döntéseket hozni róla. Ráadásul a másik nem elhanyagolható tényező Putyin. Ő nem éppen szavahihető poliitikus.
Kíváncsi leszek, Trump mivel áll majd elő, de arra még jobban, mit fog elérni az oroszokkal szemben.
Mississippi
Mississippi 2024. 11. 09. 10:20
Előzmény: #149576  Sehmet
...alperes filmalkotása nagyjátékfilm, az átlagosan tájékozott néző számára nyilvánvaló, hogy az ilyen jellegű filmekben nem a valós események kerülnek a színészek játékával ismételten bemutatásra, hanem a mű az alkotók fantáziájának képi és hangi leképződése. ...áll a Kúria  itéletében.
Oké, azt még felismerted hogy nem Bokor Barnáról és Gubás Gabiról szól a  film, hanem Endréről és Kláriról, de ha nem jöttél rá hogy az eseménysor  csak fikció, akkor ennyivel még nem érted el azt a szintet amit a Kuria feltételez egy átlagos tájékozottságú nézőröl.
Sehmet
Sehmet 2024. 11. 09. 10:10
Előzmény: #149582  Shortelek
Eddig is figyeltem, és nem jött be Harris győzelmét váró vágyálmotok, pubi - ha már "papázol". Persze, ez is a vitakultúra része, és ha az hiányzik valakinek, akkor valószínű, hogy más is. De azért maradjunk abban, hogy nem cserélnék veled semmilyen téren! :)
Sehmet
Sehmet 2024. 11. 09. 10:07
Igen, az amerikai fegyverlobbi támogatta Trump kampányát, aminek lehet egy olyan interpretációja is, hogy az USA fegyverlobbija azért támogatta és támogatja most is az orosz-ukrán háborút - a gazdasági érdekek mellett - , hogy egyrészt kipróbálja, élesben tesztelje az amerikai fegyvereket úgy, hogy azokat az amerikai kormány vásárolta/vásárolja meg tőlük, ergo nemcsak a teszt feltételeit biztosítják, hanem pénzt is kapnak érte. De szerintem ezt Trump megszünteti, Donbasszból és a többi, elfoglalt ukrán területekből demilitarizált övezetet hoznának létre, az ottani megyék önigazgatásával és "ukrán- és orosz-mentesítéssel" egy fegyverszünettel, békefenntartókkal, és elkezdődhetnének a béketárgyalások. Ezt olvastam Trump béketervének megjelent/kiszivárgott ismertetéséből.
Shortelek 2024. 11. 09. 10:03
Előzmény: #149581  Sehmet
Persze papa, majd figyelj.
Sehmet
Sehmet 2024. 11. 09. 09:59
Előzmény: #149579  Shortelek
Ha valaki el is olvassa a cikket, nemcsak "címolvasó", akkor abból kiderül, hogy csak a korábban átadott amerikai fegyverek javítása céljából mennek oda, távol a fronttól, és a harcokban nem vesznek részt.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek