Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
badsector1
badsector1 ma, 21:22
Előzmény: #149377  krida
amikor bese atya a hátad mögött prédikál a keskeny és a széles útról, közben mindkét keze a válladon van, de nem érted, hogy mi birizgálja az üllepedet, akkor menekülj.
krida
krida ma, 21:17
Előzmény: #149388  Peterbond

"Szerinted MIND a kárhozatra jut" -hogy én hogy gondolom, az itt nem számít, kreatív vagyok én is, simán tudnék saját vallást alkotni, ám sovány vigasz lenne, ha hülyeséggel nyugtatgatnánk magunkat és az embereket - vak vezet világtalant. Belegondoltam sokszor: egy olyan kis országban, mint Izráel, elindult (erős ellenszélben, mert nemcsak Jézust végezték ki, de az első keresztények közül is sokakat, és állandó üldöztetések között voltak - és egyébként vannak a világ bizonyos részein), és valahogy engem is elért az evangélium a Kárpát-medencében. Óriási dolog. Az az evangélium, mely megváltoztatta a bigott, fanatikus Saulust (Pál lett), amelyet megtalált a bűnöző lator is a kereszten utolsó perceiben, s amely nekem is új életet adott, megszabadított a széles út összes önpusztításától.
Kinézek az ablakon, sötétség van. De csak mosolyognék azon, aki bizonygatni kezdené nincs Nap. Hasonlóképpen látom, hogy e világ sötétségben van, és nem fogadta be a világosságot (János evangéliuma). Ám én láttam a Napot, nekem aztán mondhatja bárki, hogy nincs Isten. Épp ez a lényeg: Vele személyes kapcsolatban lenni, ez a keskeny út. Lehet Őt kerülni, meglenni a hitetlenségben, egy hamis vallásosságban, ám az evangélium igaz: nem kell a széles úton járnia az embernek, jártunk épp eleget ott, van keskeny út, amely az Élet útja (és tényleg az).
badsector1
badsector1 ma, 21:17
Előzmény: #149386  krida
Mennyi idő alatt tömték a fejedbe ezt a jézusos baromságot? :))
te sem jársz előrébb az ateistáknál. 
euler ma, 20:58
Előzmény: #149382  maxwax
Ja, a kérdésedre meg most se válaszoltam. Szerintem tudat alatt irrelevánsnak tartom.
De most már így jártál. :)
euler ma, 20:54
Előzmény: #149383  Vali
Te tényleg be vagy kattanva!
Mit mond Lendvai színésznő? Áruld már el, mert én csak Gyurcsányt ismerem. :))
offshort
offshort ma, 20:52
Előzmény: #149387  krida

"komcsik" .... hahaha, .... nem a komcsik mondják, hanem a legegyszerűbb logika!melyik úrhoz? 
mithras, zeus, poseidon? 
majákat, aztékokat, inkákat nem is említem vagy a scientologia xenu-ját :)) 

Voltaire csak annyit mondott hogy : 
"a vallás akkor keletkezett, mikor az első ostoba találkozott az első csalóval" 

de egyébként már lefutottuk ezeket a köröket a "tudomány és csillagászat" topikban, 
évekkel ezelött, ha nem emlékeznél! 
ott is sokat sirdogáltál a modiknak! :))) 
euler ma, 20:50
Előzmény: #149389  euler
Látod Maxwax meg is jött a csomagom.
A többi már jutalom. :)
Peterbond ma, 20:46
Előzmény: #149387  krida
Őszintén belegondoltál valaha hogy ha te nem ide aurópába szültsz hanem mondjuk Új-Delhiben akkor is rátaláltál volna erre az igaz útra vagy számodra az igaz út akkor a Hinduizmus lenne és az élet örök körforgáűsában hinnél-e? Vagy ha Bagdadban születsz-e nem a Koránt mondanád atz egy igaz útnak Mohamed szavát megkérdőjelezhetetlennek és Allahot az egyetlennek? Vagy ha Osakában születsz nem e Shintó tanok alapján beszélnél rengeteg "kami"-ról azaz helyi istenségről/szellemről.
Peterbond ma, 20:40
Előzmény: #149386  krida
"Pedig ez a teljes igazság. Nincs harmadik út. Jézus az Út az Élet és az Igazság."
.
tehát Minden indián aki eddig született valaha Észak-Amerikában minimum 1500-ig mind esélytelen volt hogy az igaz útra találjon és eredendően elkárhozott. 1500 után is a 99%-a de onnantól volt esélye nekik megkeresztelkedni megismerni az igaz utat. Mindenki másnak elötte esélyt se adott a Jóisten. Nem szemétség ez kicsit a részéről?
.
És akkor a Délamerikai Indiánokról, a kínaiakról a Japánokról, délkelet ázsiáról és a többiekről nem is beszéltünk. Több milliárdnyi ember akinek Soha esélye se volt megismerkedni a Bibliával. Őket isten egyből a kárhozatra küldte így?
euler ma, 20:40
Előzmény: #149382  maxwax
Hadházy nem pártot vagy támogatói csoportot  akar létrehozni, az ő választott területe a korrupció. Nem a Tiszát mint pártot veszélyezteti (ez Magyar-féle manipuláció), hanem Magyart a diákhiteles múltja miatt. 
Nála nincs kis és nagy korrupció, ennél kisebb ügyekben is tett már feljelentést mint mondta és "szembeköpni" se akarja saját magát.
Az, hogy HÁ a több száz felderített és dokumentált üggyel, sőt feljelentésekkel, ennyit ért el az nem az ő szégyene. Ez Polton és a jobbágymentalitású magyarokon múlik. Akik beletörődtek, hogy itt mindenki lop és ezt még Magyartól is elnézik.
.
Az pedig, hogy Hadházyt senki nem bántja, egyszerűen nem igaz. Elég elolvasni MP odavakkantásait H posztjai alá, aztán az őt csapatostul követő hívek őrjöngését, vagy MP egyéb nyilatkozatait. Azt is megüzente Hadházy egy posztja alatt, hogy nem mennek bele "visszalépéses játékokba" és előválasztásba se. (Ez utóbbit a hvg-n keresztül.) Kíváncsi vagyok mi lesz Zuglóban. 
Bár Hadházy helyében én már lehet, hogy rég kiszálltam volna ebből az őrületből. Ami nem megy az nem megy, egye meg mindenki amit főzött.
.
A többi MP mentegetésedre ezek után csak annyit, hogy lehet, hogy igaz, mint a legtöbb népkábító szélhámosra, pl. szektavezérre is, akiket a defektes pszichéjük is támogat ebben. De egy ilyen múltú, mentalitású, fideszt majmoló, valós program sőt párt nélküli, de mindent beígérő valakit nem kellene magas polcra emelni. Azt kellene figyelni amit csinál az EP-ben, a Közgyűlésben, pártépítésben, jelöltkiválasztásban. Pl. miért nem indulnak most Bonyhádon? Miért kellett azonnal gratulálnia Trumpnak, ehhez ő még kisfiú, de azért valamit jelent. (Nem ismétlem magam.)
.
Hadházyról még annyit, hogy nem most kezdte mondogatni, hogy a rezsim választások útján szinte leválthatatlan, mert propaganda és választási törvények és az utcai nyomásgyakorlás hozhat eredményt, meg jogállam stb. Csak sokan most figyeltek fel rá, mert azt hiszik, hogy a Reményüket támadja. És már jön is az univerzális megfejtés: és Orbánt tartja hatalomban, mert bántja Magyart. Pedig gyakorlatilag már a ciklusát így kezdte és csak következetes. Magyar saját magát fogja leépíteni a választásokig.
De várjunk másfél évet, hiszen addig nem romlik a helyzet, a csoda pedig be van ígérve ...
Peterbond ma, 20:35
"Biztosan tudod, hogy Jézus 2 útról beszélt (mi emberek szeretnénk hármat kreálni, de csak kettő van): a széles és a keskeny útról. Azt mondta, lehet a széles úton is járni (ahol az ember élhet a maga hitetlenségében, mehet a saját feje után - általában tönkre teszi magát is és környezetét is), de azt tudni kell, hogy ez az út a romlásba, a kárhozatba vezet (és ezt tanúsítják is azok, akik ezen járnak, hisz érzik maguk is hogy rossz irányba haladnak). "
.
Ezt esetleg elmondhatnád a világ kb 5 milliárd lakosának akik mivel nem keresztények BIZTOS nem járják ezt az utat. Szerinted MIND a kárhozatra jut? Az összes kínai, indiai, arab, dél kelet ázsiai. 
.
És a maradék 2 milliárdból is feltehetőleg a fele csak névleg katolikus valójában inkább ateista vagy felületes hívő. megkeresztelkedett katolikusnak valja magát de vallását semennyire se gyakorolja.
.
És akkor jön még a katolikus valláson belül is a református, görögkatolikus, evangélikus, mormon és a többi. Akik mind mind másképp látják még a kereszténységet is.
.
Szóval a "kevesek" akik az "igaz utat járják valóban kevesek lehetnek. A világ lakosságának pár százaléka. És akkor ha ehhez hozzávesszük hogy a világ lakosságának alig 15-20%-ához jutott el a kolonizációig a keresztény vallás ( tehát az 1500-as évekig de inkább az 1700-as évekig ) de maga a keresztény vallás európában is alig 300-tól tekinthető komolyabb vallásnak miközben az emberi civilizáció minimum 5-6 ezer éves. Hány és hány "kárhozot" ember volt addig míg Jézus egyáltalán megszületet.
krida
krida ma, 20:29
Előzmény: #149385  offshort

ezt mán a komcsik is megmondták... sokan hittek nekik, és panaszkodnak, hogy nem találnak vissza az Úrhoz.
Voltaire is 100 évet adott, hogy nem lesz Biblia. Aztán 100 év elteltével az ő házában nyílt egy nyomda, ahol Bibliákat nyomtattak. Az igazságot lehet tagadni, lehet struccpolitikát folytatni, ez azonban mit sem változtat rajta.
krida
krida ma, 20:27
Előzmény: #149378  signal2

Pedig ez a teljes igazság. Nincs harmadik út. Jézus az Út az Élet és az Igazság.
Ha a keskeny úton jár valaki, az folyamatos aktivitásban van. Nem megáll, nem visszafordul, hanem jár.
offshort
offshort ma, 19:59
 https://www.antalffy-tibor.hu/3726-letezett-e-jezus 
.  
offshort
offshort ma, 19:06
mégiscsak visszaszoktál a "cuccra" 
folytasd pls, lássuk milyen az igazi tévképzetes 

:)))
Vali ma, 18:43
Előzmény: #149380  euler
"Kritizálni merészeli":
Trump bűnöző, elnöknek választották. Te: MP bűnözőnek gratulált. Mi: politikusként politikusan gratulált a megválasztott elnöknek.
Ez nem kritika, hanem összeadtál kettőt meg kettőt kivonás helyett. Ez nem merészelés, hanem a tények sajátos beállítása, szemérmesen logikai bukfencnek neveztem, ahelyett, hogy szépen kibetűztem volna: populistán manipulatív.
Hadházynál sem nem átfordultunk, sem nem ekézzük. HÁ tanácsadása viszont szánalmas. Az önismétlés veszélyével, ha a kikényszerítés csak annyi, hogy felszólítja MP-t, alacsonyra tette a lécet. (irónia)
Egy kritikán aluli manipulatív beállításból (euleri merész kritika)  eljutottál oda a fidesz stílusában, mert számomra ezt képviseled, hogy itt mindenki Orbán és Trump hívő lesz. Halgassál néha Lendvai Ildikóra.
maxwax
maxwax ma, 18:22
Előzmény: #149380  euler

Egyszer már kérdeztem, de nem válaszoltál rá: te itthon élsz? Magyarországon?
Hadházy senki sem bántja. Teszi a dolgát, de évek alatt képtelen volt egy pártot vagy erős támogatói csoportot. Aki azzal kezdi a beszédét, hogy ő csak egy állatorvos, ő nem tanult retorikát, aki nem törekedett évek alatt arra, hogy ezen változtasson, akkor miért várod, hogy tömegek támogassák? Hadházyt sajnos a fidesz szöcsövei lemosták volna, ő nem tudott volna visszavágni.
MP tudja, mit akar. pont jó életkorban van, tud beszélni - néha persze többet, mint kellene, de mondja -, hogy ösztönösen vagy tanácsra kezdte el járni az országot, nem tudom, de bejött. Látszólag kifogyhatatlan energiája van.
Még azt sem lehet mondani, hogy MP jókor volt jó helyen, de ez kevés, mert hiába vagy jókor jó helyen, ha nem te vagy a megfelelő ember. MP valamiért az lett.
maxwax
maxwax ma, 18:11
Előzmény: #149379  Vali

Ne fesd a falra az ördögöt! :)
A fidesznél is szivárognak vissza az eddig háttérbe szorítottak - Szájer, Varga Judit pl. Bese atya is vágyik vissza.
euler ma, 17:57
Előzmény: #149363  Vali
"Hát ez nagyon izzadságszagú, egyben bárgyú is." - tőled ezt nem tekintem személyeskedésnek.
Szerinted akkor ez lehet személyeskedés: "a mindentől függetlenül a saját nótáját fújó Vali" ? (Erről ennyi is sok, inkább olvasd vissza magad!)
.
Az a Te legnagyobb bajod, hogy MP-t merészelem bírálni, de ez nem személyeskedés.
Ez frusztrál néhányatokat, annyira, hogy lebénítja a vita- és ítélőképességeteket. (Időnként becsúszik azért egy kis realitás, mint pl. Heisenbergtől az előbb.) 
Egyébként miben mi volt a "logikai bukfenc" és kik "többen" mutatták ki?
.
Ahogy Hadházynál átfordultatok és ekézitek, tanácsokat adtok neki, az kétségbeejtően szánalmas. Véditek a védhetetlent itt is, az EP-s szavazásoknál is és a fővárosi közgyűlésben mutatott gyászos teljesítmény kapcsán is. Dehát ilyen a szerelem! :)
MP szépen tol benneteket a fidesz stílusa és egyben az értékrendje felé is. Aztán majd a végén még Orbánt is és Trumpot is elfogadhatónak fogjátok tartani, az lesz a vége(tek).
 .
Vali ma, 17:18
Bese atya, te vagy az? Pont ide tértél meg?
signal2
signal2 ma, 17:15
Odáig stimmel, hogy "térjetek meg és keresztelkedjetek meg". Annak, hogy valaki jó vagy rossz ember, van-e akaratereje vagy nincs, stb. semmi köze ahhoz, hogy keresztény vagy sem.
krida
krida ma, 17:13
Előzmény: #149328  badsector1

Biztosan tudod, hogy Jézus 2 útról beszélt (mi emberek szeretnénk hármat kreálni, de csak kettő van): a széles és a keskeny útról. Azt mondta, lehet a széles úton is járni (ahol az ember élhet a maga hitetlenségében, mehet a saját feje után - általában tönkre teszi magát is és környezetét is), de azt tudni kell, hogy ez az út a romlásba, a kárhozatba vezet (és ezt tanúsítják is azok, akik ezen járnak, hisz érzik maguk is hogy rossz irányba haladnak). De van a keskeny út is (mégha kevesen is találják meg azt), amely valóban keskenyebb, de ez az élet útja, ez vezet az Életre, a mennybe. 
Hogy lehet átmenni a szélesről a keskenyre? A Biblia azt mondja "térjetek meg és keresztelkedjetek meg" - tehát megtéréssel (egy döntés - elfordul az ember a széles útról és rátér a keskenyre) és keresztséggel (ez nem valami szép egyházi hagyomány, hanem a megtérés keresztsége, azaz bemerítkezés, amellyel az ember kifejezi hogy új életet kezd). És innentől kezdve jár az ember a keskeny úton (jár, azaz aktív, nem fordul vissza, nem áll meg).
sztiv ma, 16:17
Előzmény: #149372  Sehmet
Aha, akkor miért menekültek a 90-es években is (pl. 92-es és 94-es menekülthullám) annyian Afganisztánból? 
http://konfliktus.index.hu/22ev.htm
Lowrider ma, 16:16
Előzmény: #149372  Sehmet
Afganisztán kapcsán az amerikai megszállásra gondoltam, csak előtte a szír helyzetet neveztem háborúnak/polgárháborúnak, hiszen ott az oroszok és az amerikaik is folyamatosan beavatkoznak így, vagy úgy.
Istvan78 ma, 15:56
Előzmény: #149373  Istvan78
* ...a szakadárok háborúja polgárháború volt, szerinted...
Istvan78 ma, 15:54
Előzmény: #149370  Sehmet
Dehogy! Krida és maxwax között volt a vita, hogy ki döntött az afgán kivonulásról, ennek már nem volt közvetlen köze ahhoz, amiket én írtam, hogy Trump idején volt-e háború.
.
Mindenféle környülállásról írsz, hogy ki volt a felelős, stb. de nem a háborúkról volt a vita, hanem arról, hogy volt-e háború vagy fegyveres konfliktus vagy különleges katonai művelet Trump idejébe és ha volt, akkopr azt meg tudta-e oldani Trump.
Egyenként nem is reagálok, mert nem a tárgyhoz tartozó vagy "zöldség". Példát mondok: a szakadárok háborúja polgárháború volt. Polgárháború esetén az oroszok tankok százaival, katonák ezreivel támogatták a szakadárokat. Ez proxy háború volt, nem polgárháború, de ha csak az lett volna, akkor is megoldhatta volna Trump, ha tudja. Persze, nem kérem rajta számon, hogy miért nem tudta, csak nem kell őt úgy feltüntetni, mint egy supermant, aki ha hatalmon van, minden konfliktus kisimul, megoldódik.
Sehmet
Sehmet ma, 15:44
Előzmény: #149365  Lowrider
Csak egy kis pontosítás Afganisztán vonatkozásában. Afganisztánban nem volt polgárháború sem a szovjetek, sem az amerikaiak bevonulása előtt. A döntően pastu nép jól elvolt azzal, hogy voltak ugyan modzsáhedek és tálibok, akik közül a szovjet megszállás idején a tálibok a szovjeteket támogatták, az amcsik pedig rendesen fegyverezték a szovjetellenes modzsáhedeket, de a szovjetek kivonulása után átvették a hatalmat a tálibok, helyet adtak bin Ladenéknek, és az amerikai megszállás idején is ők voltak az ellenség Afganisztánban, de polgárháború helyzet nem volt.
Istvan78 ma, 15:40
Előzmény: #149369  maxwax
Igen, ő látja, hogy nem tudná azt csinálni, amit MP, de azért még vágyakozhat rá, szeretne MP lenni, irigykedhet. De nem kéne! Lehet ő még nagyon hasznos, jelentős részvevője a politikának, hogy nem number one.
Sehmet
Sehmet ma, 15:33
Előzmény: #149356  Istvan78
Szeritem a vita ezzel kezdődött: #149294, ahol egy csomó zöldséget írtál!
.
Idézem:
.
"Én úgy tudom, 16-20 között is volt háború Donbaszban, ezt ő se tudta megoldani, lezárni."
.
- Az amerikaik által kiprovokált, az amerikai helyettes külügyér, Victoria Nuland hathatós jelenlétével és hamis ígéreteivel kirobbant Majdan téri puccs után polgárháború volt, nem "háború" a szakadár Luhanszki és Donyecki Népköztársaság és Ukrajna között.
.
"Nem tudta ő se végleg megoldani az afgán helyzetet,"
.
- Hogyan tudta volna megoldani, amikor a neokon fegyveres demokráciaexport csődje már akkor látszott, amikor bevonultak Afganisztánba a WTC elleni támadás után. Obama sem tudta megoldani. De Trump a kivonulás belengetésével véget akart neki vetni, de Bidenék azt is elcseszték.
.
"ugyanez igaz az iraki-szír polgárháborús helyzetre, az ISIS még 2017-ben is ügyködött valamennyire."
.
- Irakba nemzetközi jogba ütköző módon vonult be az USA, ENSZ BT határozat nélkül, kreált indokokkal, ott nem volt polgárháború az USA bevonulásáig. Az Iszlám Állam (aminek több szárnya és neve volt az adott állam nevének kezdőbetűjével kiegészítve) akkor erősödött meg, amikor az amerikaiak elzavarták a síita irakiakkal a szunnita Szaddam Baath Pártjának katonatisztjeit, akik elvitték a fegyvereket a laktanyákból és átálltak az Iszlám Államba.
- Szíria egészen más tészta, ott a britek és a franciák szították a feszkót, amiből polgárháború lett, és az USA csak többszöri kérés után vállalt szerepet, ami a légtér ellenőrzésére, a lázdó szunnita törzsek levelóből történő fegyverellásában vállalt szerepet, de az is rosszul sült el, valamint a lázadók néhány csoportjának kiképzésében. De ez is Jr. Bush és Obama idejére esett döntően. Trump idején már rendeződött a helyzet.
.
"Nem oldotta meg a közel-keleti helyzetet, az ő ciklusa alatt is voltak Hezbollah és Hamasz rakétázások Izraelre, A jemeni polgárháború is folyt .... "
.
- Egy is félrevezető. A Hezbollah nem igazán "rakétázott", a Hamasz pedig - amikor úgy gondolta - kilőtt néhány rakétát. A helyzet Biden alatt mérgesedett el, mert nem tudta kezelni a kialakult helyzetet, amely jelentős mértékben hozzájárult Trump győzelméhez most.
- A jemeni polgárháború átalakult háborúvá, amikor a jemeni szunnita elnököt elzavarták a síita hutik, aki Szaúd-Arábiába, majd az USA-ba ment, mielőtt 2017-ben meggyilkolták. Eközben Szaúd-Arábiából amerikai fegyverekkel lőtték Jement a szaúdiak és a szunniták jemeniek, de a pokol Biden alatt következett be, amikor a hutik már a Vörös-tengeri hajókat is támadták éppen azért, mert az amcsik fegyverrel támogatták Szaúd-Arábiából az elmenekült szunnita híveit, ami már jemeni humanitárius válsághoz vezetett.
.
Szóval fogadd meg, csak akkor írj, amikor pontosan ismered a tényeket, mert én nemcsak leírtam, hogy összevissza írogatsz mindenféle zöldséget, hanem tételesen, tényszerűen cáfoltam, amit írtál. Cikkeket csak azért nem linkeltem be, mert úgysem olvasnád el az eddigi tapasztalat szerint, ha pedig elolvasnád, nem értenéd.
maxwax
maxwax ma, 15:33
Előzmény: #149364  Istvan78
Nem tudom, Hadházy elgondolkodna-e azon, hogy beáll MP mögé. Lehet, szerette volna ő is elérni azt, amit MP, de ha jól emlékszem - vissza kellene nézni -, amikor a tv előtt mondott beszédet, akkor beleszőtte, hogy nem igazán jó szónok és meghagyja a politikusoknak. Nem pontos, mondom, vissza kellene nézni. Szóval ilyen politikus mögé nem fognak tömegek állni, ahogyan eddig sem tették, pedig volt rá idő bőven, Hadházy nem ma kezdte.
offshort
offshort ma, 15:30
Előzmény: #149311  Shortelek
"Hiba volt Harris indítása ..... " 

hát ja, teniszben hogy is szokták mondani? 
nem Federer nyerte meg hanem Nadal vesztette el a meccset, 
na kb igy, nem trumpli nyert hanem a demokraták vesztettek az esélytelen jelölt inditásával! 
Heisenberg
Heisenberg ma, 15:29
Előzmény: #149364  Istvan78
Ákosnak annyi a dolga, hogy Zuglóban ismét elinduljon es lehetőleg a Tisza párt támogatásával. Ugyanis ha nem igy lesz, akkor könnyen lehet, hogy a fityeszé lesz ismét a körzet. Ez esetben nehéz lesz ezt kimagyaráznia. Lehet, hogy chicken game- t jatszik MP - vel, de 2025 végére ezt be kellene fejeznie.
Istvan78 ma, 15:03
Előzmény: #149363  Vali
"Sebzett lelkekről" ír, hát..ő a legnagyobb sebzett lélek itt.
Lowrider ma, 15:03
Előzmény: #149327  krida
Ukrajnát a maláj gép 2014 -es lelövése óta kerülik a légitársaságok, Szíriában volt háború/polgárháború, Afganisztánban szintén. A citromfejű sajtzabáló meg hetente rakétázott Japán felé. Olyan nagyon nyugodtan azért nem lehetett utazni akkor sem. Azóta az egyetlen új konfliktus az izraeli. Az oroszok már 2014 óta harcoltak Ukrajnában, csak nem így, nyíltan, ahogy most.
Istvan78 ma, 15:02
Előzmény: #149360  Vali
Lehet, hogy nem akar ellenzéki vezér lenni, de irigykedik MP-re, az nagyon valószínű. Be kellene állnia MP mellé és például egy munkacsoportban a korrupcióval kacsolatos dolgokról gondolkodni
Vali ma, 14:59
Előzmény: #149345  euler
Nincs új a nap alatt. Írsz valami kitekertet, személyeskedsz egy sort, tobben kimutatják a logikai bukfencet, de előtte elbúcsúzol- :))
Istvan78 ma, 14:55
Előzmény: #149360  Vali
Egyetértek.
maxwax
maxwax ma, 14:53
Előzmény: #149356  Istvan78
Ez bizony pontosan így volt!  Krida a döntést is Biden nyakába akarta varrni, hiába írtam/linkeltem, hogy még Trump tárgyalta le a tálibokkal, pedig nem is voltak kormányon a tálibok. Gondolom ő  is tudta, ha kiteszi az utolsó amerikai katona is a lábát, a tálibok mindent elkövetnek, hogy hatalomra kerüljenek. Így is lett.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek