Ja vagom, hogy kellemetlen beismerni, hogy ezt benezte a nep. Majd egyszer viktorbol is keszeret a tabor. Ja, szemellenzo elado nalam! MP fanoknak szukseguk lesz ra, mar most vegyetek meg.
"Innovatív lépéseivel felzárkózási pályára állította a magyar gazdaságot..." Ugyan milyen lépésekkel állította a fidesz felzárkózási pályára a gazdaságot? Milyen felzárkózási pálya az, hogy kb 6%-ot közelítettünk akár a GDP akár a fogyasztás terén az EU átlaghoz? Minden gazdasági mutató alapján az elmúlt 20 évben a magyar gazdaság közelített a leglassabban az EU átlag felé a 2004 után felvett 13 országból! Te milyen gazdasági csatornát nézel? Ennyire hülyének akarsz itt nézni mindenkit, főleg azokat akik értik,ismerik, tanultak gazdasági ismereteket? A szomszédaidat a faluban ahol laksz, lehet hogy meg tudod etetni őket a sarki ABC-ben beszélgetve, de itt nem! Pojáca.
Inkább elhiszem, hogy szándékosan provokálták, annak ellenére, hogy nem vagyok Magyar Péter rajongója, sok dolgot ügyesen csinált eddig, de úgy látszik, hogy a lényeget nem érti. Nem hiszem, hogy "beszólogatott" nőknek, te is tudod, hogy nem ez a valószínű, hanem a látszat, de neki erre is figyelni kellene. Azt pedig Te nem érted, hogy nála nem fog működni a lejáratás, mert ami másnál ellenszenves, az nála vonzerő.
Ha hinni lehet a kormányzati propagandának, akkor Orbán Viktor egy olyan politikus főtitkári ambícióit támogatja a NATO-ban, aki a kormányhoz hű sajtó szerint
Ha ártatlan bárányka, akkor miért is mondta azt, amit a Telex cikkének végén szó szerint idéztek? . „Lelkileg borzasztó megterhelő heteken vagyok túl. Ember vagyok,
hibáztam. Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam” –
zárta sorait."
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!