Érdekes értékrended van, annyi biztos! Aki nemcsak tanulja, de be is tartja az evangélium írását, valamint a honvédelmi oktatásban részt vesz, az biztosan nem lesz kozmopolita-ateista-utilitarista és pragmatikus igazságelméletet valló.
Hogyne lenne! A kegyelmi ügy volt az, amit Varga Judit lemondásához vezetett, és ami Magyar Péter fellépésének kezdetét, a körülötte lévő média hype-t elindította. Tájékozódj, már kértem, mielőtt valamit leírsz, már ugye kértelek erre!
Imadom amikor valaki olyan sotet hogy azt se veszi eszre amikor ot figurazzak ki es bolondsagnak nevezi amit visszaforditanak ra. . Szerintem azt kene orvosnak latnia aki azt hiszi aki nem a Fideszre szavaz az az atomhaborura szavaz es csak az ORBAN mentheti meg a vilagot a teljes pusztulastol.
Azért a Maslow-piramist nem szabad szigorúan értelmezni egyrészt azért, mert az angolszász kultúrán alapul, másrészt pedig azért, mert a fiziológiai szükségletet, mint az alsó szintű szükségletet sokan hajlandóak beáldozni egy magasabb szintű célként, valamint nem számol az egyének közötti jelentős különbségekkel, illetve más-más életkorban nem a piramisszerűen felépített szükségletek motiválják az embereket, mivel adott életszakaszban mások az emberi szükségletek prioritásai. Ez a mai politikai színtérre is vonatkozik, mert még a fiatalokat magasabb szintű szükségletekkel (pl. az önmegvalósítás reményével) lehet motiválni akár úgy is, hogy az alsóbb szintű szükségleteik nincsenek teljes mértékben kielégítve, az idősebbeket az elismerés és a szeretet, a valahova tartozás - nemzeti identitás érzése - jobban motiválja.
Semmivel, mert már megint hallucinálsz, ugyanis soha nem írtam azt, hogy ne legyen felelősségre-vonás! De már volt ugye Keller László is amolyan felelősségre-vonási "kormányakármi" 2002-től, amikor még a Millenáris Kht. vezetőjénél is testüregmotozást végeztek teljesen indokolatlanul, stb. De látjuk és tudjuk milyenek, amikor hatalomra jutnak a leninfiúk! :)
tessék benzin megy vissza 650 re választási csalás és még háborus uszitás-gyerekek vegzálása ez is választási csalás és még a kurva visszalépése is választási csalás plusz nvi is választási csalást csinált na és ezek után megovták a választást nemcsak a fidesz szavazta le ha nem az állitolagos kurva ellenzéki pártok is,ez már egyre undoritobb árulás -tudjuk a fidesz árulo de ez most ellenzék árulása is és utána meg kuria mire hivatkozot formai okkokbol leszavazta,na ezek is fideszesek itt a bizonyiték,de megy a felebbezés eu ba és remélem megszavazzák hogy a 11 fideszes képviselö ne mehessen az eu ba,és akkor a többi párt megkapja a 11 szavazatot.de ha ök is leszavazzák akkor ök is kurvák és orbán kurvái.mert itt már látszik hogy az ellenzék orbán kurvái.ez az ért mindennek a teteje,és akkor én is megkérdem-mik történnek itt-mik történnek??????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az LMBTQ haverok a fideszben vannak. nem figyelsz? Valami bajod van Szájerrrel és a többiekkel? Kárpátaljának Ukrajna Eu-csatlakozása lenne a legkézenfekvöbb megoldás. Menne oda lóvé, szabadon lehetne utazni, vállalkozni, és erösebb lenne a kisebbségvédelem, habár az EU nem töri magát különösebben ezen a területen.
Egyrészt azért nézzék csak át ügyvédek az összes közbeszerzést, pályázatot. Simicskát pl olyan indokkal zárták ki a Györ-Gönyü kikötö közbeszerzéséböl, hogy nem a kiírásban szereplö 2, hanem 4 tizedesjegy pontossággal adtak meg egy értéket a pályázatban. Na most ilyeneket szinte mindegyik pályázatban lehet szerintem találni. Másrészt, ha valahol kirívóan nagy az aránytalanság a nyertes és a piaci ár között, ott felmerül a hütlen kezelés. Azaz nem is a nyertest, hanem a kiírót kell perelni. Harmadrészt rengeteg jól megfogalmazott adószabállyal lehet célzottan pénzt elvonni társaságoktól. Lásd a fidesz különadópolitikáját.
Ha visszaadják Kárpátalját, vihetik a nálunk dekkoló összes ukránt, bónuszként hozzácsapjuk Pressmant az LMBTQ haverjaival, hogy legyen kin nevetni a Vörös téren.
EU legszegényebbjei lettünk. De volt tegnap egy jó hír is mégpedig versenyképességben pont Botswana előtt vagyunk! Vajon meddig tudjuk tartani ezt az eredményt? Számíthatunk e arra, hogy Ugandai, Etióp befektetők fognak hazánkban munkahelyeket létesíteni?
Szerintem egyrészt borzasztóan nehéz lehet(ne) vélhetőleg a lenyùlàsok 80-90 százalékát visszavenni jogilag, mert minden szép és jó papíron. Másrészt talán kezdeni kellene egy "tiszta lapot". Az meg igazán úgy lehetne talán, ha elfelejtjük a "bosszút"... Passz. Csak ötletelek...
Egy szóval sem írtam, hogy ne legyen. Igenis legyen, minden politikusnak felelősséget kell vállalni a tetteiért. A Fidesz 2010ben ezt hangoztatta, de semmi nem lett, hazudtak. Magyar Péter akarna bárkit elszámoltatni? Ennek az embernek azután lett problémája a rendszerrel miután megcsappant a pénztárcája.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!