"Szóval te csak a Fidesz-tagokra gondoltál..." . NEM! Azt kifogásoltad, hogy MP mégis beül az EU képviselők közé, mert nem tud lemondani a havi kb. 7 millió forintról. Erre írtam, hogy ha a felét jótékony célra ajánlja fel, akkor melyik fidesznyik teszi meg ezt utána? Természetesen a fityesz EU képviselői közül, akik ugye - tudtommal - párttagok.
Ferenc testvér apró kis segítséggel a privatizációban fillérekét a nemzeti vagyonból szerzett vagyonából évi csaknem 1 milliárdos osztalékot vesz ki, ami szintén a magyar munkásosztály által megtermelt vagyonból származik, ami ugye úgy 90 millió forint havonta.
A Telex megtalálta Novák Katalint a meccs után. Privát családi programján ne zaklassák. Csak azt felejti el, hogy a privát programját élete végéig az adófizetők szponzorálják.
Szóval te csak a Fidesz-tagokra gondoltál - akik szerintem nincsenek is sokan, amikor fideszeseket emlegettél, nem pedig a Fideszre szavazóra, akik két-három-millióan vannak. Jó ezt a fogalmat akkor tisztázni. Megjegyzem, én ugyan nem vagyok Fidesz-tag, de rájuk szavazom, ugyanakkor éves szinten jelentős összeget adományozok a Máltai Szeretetszolgálatnak és a helyi állatmenhelynek. Megjegyzem, hogy a feltűnési viszketegségben kevésbé szenvedők nem igazán szoktak dicsekedni az adományaikkal, aminek több oka is van ... . De azért, hogy a kérdés ne lógjon a levegőben: . https://24.hu/belfold/2021/04/05/ader-janos-kover-laszlo-adomanyok/
"Miközben Balog miniszter alatt szétrohadt a magyar közoktatás és közegészségügy, kettőjük vadházasságban élt Óbudán egy albérletben. Balog akkor már elvált, Katalin papíron házas a mai napig. "
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!