Magadnak válaszolsz ez talán a komplexitásod? Vagy te fakadsz egy tőről a a Sehmettel. :DD Olvasd el Putyin nyilatkozatait a kisebbségi jogok megsértéséről, nácizmusról ukrajnában. Biztosan nem tudja miről beszél, ugye?
Régi orbánc beszédekre, irányváltásokra nem illik hivatkozni, de "gyurcsányozni", az persze lehet. Nevetséges vagy. :) . A "meggazdagodások" meg folyamatosak: lásd az elmúlt napok híreit.
Remélem, ezt a hozzád hasonló hozzászólók is értik, és nem hivatkoznak húsz évvel ezelőtt Orbán-beszédre, vagy tizen-egynéhány éve a közbeszerzési pályázatok elnyerésével történt meggazdagodásra a nemzeti nagytőkés osztálynál. Ha ezt betartják, akkor én is igyekezem, hogy csak a mostanság történteket írjam le a hozzászólásaimban, de egyrészt sajnos az ellenzéki oldalon semmi olyan nem történt - Magyar Péter megjelenéséig -, amit érdemes lett volna leírni, és Dobrev is huszon-egynéhány éve történt, hazug, rágalmazás módjára elmondott, megalapozatlan vádaskodásokkal jön elő folyamatosan.
Ha nem vetted volna észre, választások előtti kampány van, és a másik oldal hazudozásaira, vádaskodásira, amik nem éppen a fair play szabályainak keretei között zajlik, válaszolni kell, és a módszerek semmivel sem elítélendők, mint Dobrevé vagy a rikácsoló momosoké. . Az, hogy én milyen párti vagyok szerinted, az a te véleményed, amit tiszteletben tartok akkor is, ha köze nincs a valósághoz, de azt vagy saját igazságodként éled meg, vagy szándékosan próbálod elferdíteni a valóságot. Ettől függetlenül nem vagyok sem oroszpárti, sem háborúpárti, fegyverszünetet és béketárgyalásokat szeretnék minél előtt, hogy ne kelljen szegény ukrán katonáknak az agresszor miatt meghalni, mert tartok attól, hogy lassan elfogynak. Így már jó lesz, ugye!
Es itt éppen mi volt? Ja, igen 2007, itt már más volt a jelmez. https://www.facebook.com/share/v/xrMtgCaSoMzH1JsV/ Ha itt igazat beszélt, akkor remélem már azt is érted, hogy mennyire értelmetlen 20 évvel ezelőtti megnyilvánulásokat linkelgetni egy magát értelmiséginek tartó embernek. Nagyon szivesen!
ez csak egy tükör nektek, hogy mit csinál o1g a kampányban . hogy hazudja teli az országot, hogy ha nem ö marad, világháború lesz, mindenki meg lesz kínozva, mindenki más háborúpárti, mindenki csak rosszat akar a magyaroknak . sajnos ez az ö szintje, meg rogáné . úgyhogy Sehmet te egy aggresszorpárti vagy, nem kicsit, nagyon !!! :) most meg megy az izgalom, hogy a Megafon kit dob ki az utcára a bukott kampány után...
Ha ezt elolvassák, biztosan hazavonulnak! No, látod, ilyen a vágyvezérelt, a tényeket, realitásokat figyelmen kívül hagyó gondolkodásmód és vélemény a fotelből.
Nemzeti liberális volt, azért is szakadt szét a Fidesz. A nemzeti liberális közelebb áll a nemzeti konzervatívhoz, mint "kapitalista burzsoák" ellen küzdő, '90 előtti vörös forradalmárok, akik egy-két éven belül fillérekért a privatizációban, néha apró kis segítséggel kapitalista milliárdossá válva tették utcára azokat, akiknek az állítólagos képviseletében eljárva komoly fizetést kaptak, és kiváltságos helyzetükben diplomát szereztek, Észak-Koreában jártak "missziós" küldetéstudattal, tanulni a demokráciát, stb.
Csak a kiegyensúlyozottság és a tények objektív megismerése céljából teszem fel azokat a posztokat, amelyeknek nagy része a nyugati médiumokból származik. Akkor azok is oroszpártiak? Nagyon szívesen feltennék az ukrán sikerekről is posztokat, ha lennének olyanok. De szerintem már volt arra is példa. Egyébként a tények ismertetése nem jelent érzelmi elkötelezettséget főként úgy, hogy megneveztem az agresszor, ami nem Ukrajna. . Akkor elmagyarázom, hogy mit jelent a személyeskedés, de ezt már korábban is írtam, azonban úgy látszik, nem sikerült megértened. "Z. és Biden" nem vitapartnerem, ezért nem is tudok velük kapcsolatban személyeskedni, ugyanis
a "személyeskedés valaki a vitapartner személyét kritizálja,
sértegeti, személyes érdekeire, előítéletére hivatkozik, ahelyett, hogy
a vita tárgyával kapcsolatban érvelne." Remélem, így már érted - legalább ezt!
Esetleg linkeld be Orban Viktor, Liberális Internacionale alelnökeként tett nyilatkozatait is. Mondjuk azokat hiába keresed a fityesz holdudvarához tartozó médiában, látod ez a különbség a két oldal között. Segítek, ird be a google- ba Tanulni sose késő, kis plurális demokrataként...:-)
Fegyverszünet? Te eltévedtél valahol, Orbán propagandista! Az oroszok vonuljanak haza, de még a Krím félszigetről is, mert ahhoz sincs semmi közük! Ha majd betörnek hozzád, gondolom megtárgyalod a betörővel, hogy melyik szoba jár neki, igaz?
Amit írsz az nem igaz, de igazad van, nézzük komplexebben! 1990-91-ben a Szovjetunió szétesett, ez manapság egy diktátornak nem tetszett! Elég komplex voltam?
Inkább úgy kezdődött, hogy 8.5 millió oroszt sanyargattak az ukránok ugyanúgy mint a magyarokat kárpátalján, plusz NÁTÓ-sodni akartak. Ennyi elég volt a PITY-Putyinnak.
"semlegességem okán szeretnék egy fegyverszüneti megállapodást ": ha igazán semleges lennél,akkor békét karnál,méghozzá olyan feltételellel,hogy "Továris konyec.Pasli da moj!"
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!