Tegnap hallgattam az Egyenes beszédben Gyurcsányt, aki azt mondta, hogy minden, hatalmon lévő párt saját embereit preferálja, és ezt ő természetesnek veszi nemcsak Budapesten, hanem az országban is. Akkor mi az az apró kis gond?
"dolgos, vidéki emberek az inflációt például az élelmiszereken nem érzik, mivel otthon sok mindent megtermelnek, kenyeret sütnek, állatokat, főként szárnyas-állatokat tartanak, stb., és boldogok, amikor megkapják a nyugdíjat." . Hagyjuk mar ezeket a marhasagokat. Azthiszed itt mindenki felsobudan lakik es a koruton nem ment tul hogy ilyen alomkepeket festesz a videkrol. Mar a 90 es evekre is jo ha fele volt igaz annak amit mondasz. Akkor meg volt hazaknal diszno csirke es a kertben vagy foldeken termeltek az emberek a krumplit maguknak. Kenyeret mar akkor se sutot senki otthon. Onellato meg megkevesbe voltak. . Mostanra mar nincsenek haziallatok szinte sehol max mutatoba. Nem diszno de csirke es liba is ritkasag mar. A kertek mar viraggal es fuvel meg max gyumolcsfaval vannak tele nem paprikaval krumplival paradicsommal uborkaval. Ha van is kb disznek nem onellatasra. . Nem hogy nyugdijasoknal de fiataloknal sem.
Ezt a hülye propaganda szöveget megint elsütöd, valahonnan ezt kimásolod, a vidéki emberek se sütnek már otthon kenyeret és nem termelnek paradicsomot vagy legalábbis kevesen és keveset.
Köszönöm, ez is példa arra a logikus, következetes és megalapozott érvelésre, amiről azt írtad, hogy neked minden hozzászólásod azon alapszik! Egyre jobban sikerül ezt bebizonyítanod! :)
"Volt
olyan utas, aki le akart szállni, mert gyalog is gyorsabbnak érezte
magát a MÁV (Magyar Államvasutak) frissen felújított vonalán. A MÁV
szerdán büszkén közölte, hogy a Biatorbágy és Szárliget közötti
szakaszon újra 140 km/órás sebességgel közlekednek a vonatok. Azonban
két nappal később egy videó bemutatta, hogy a vonatok alig 13 km/órás
sebességgel haladtak a frissen felújított szakaszon." https://www.facebook.com/photo/?fbid=422493600744274&set=gm.759686242720689&idorvanity=160235112665808
Ugye hallottál Machiavelliről és a realista politikaelméletről, amelyik szerint a közmorál és a politikai morál között van azért különbség, mivel a politikai életben az ellenfél sem Grál lovag, ezért a közmorál keretei között nehéz felvenni a harcot azzal, akit nem ismeri a fair play szabályait (lsd Orbán-Gyurcsány vita 2006, vagy most az ellenzéki kampány). . Még csak most kezdünk kijönni a technikai recesszióból, ergo a konjunktúrára való hivatkozás még idő előtti. . Az utolsó mondatoddal egyetértek azzal, hogy a "társadalom agyát" még a mosóporreklám is mossa.
Hülyeség! Ők azt hiszik, mert a propagandának hisznek, hogy jobban élnek, talán nő is a reáljövedelmük, de rosszabb az egészségügy, az oktatás és a románok utolértek bennünket. A Teri néni tudja, hogy a románok utolértek bennünket, azaz talán Orbánék mégse csinálják a dolgokat olyan jól és élhetnének még jobban?
A nemzeti tőlkésosztálynak versenyben kellene kialakulnia, nem úgy, hogy legyen az osztálytársam, a kollégiumi szobatársam, a vejem a tőkésosztály, mert rajtuk keresztül könnyedén tudom irányítani a pénzeket a focihoz vagy a Fideszhez, Megafonhoz, stb., plusz még a családom is jól jár.
Van igazság abban, amit írsz, de ugye jó (?) demagóg módjára azt már nem teheted hozzá, hogy sajnos Teri néni és Feri bácsi olyan mérhetetlenül ostoba, hogy fingja nincs róla, hogy az elmúlt évek viszonylagos jólétéről a fidesz tehetett a legkevésbé.... Persze az is lehet, hogy csak azért nem tetted hozzá, mert te is egy vagy közülük... Lapozgasd csak szorgalmasan azokat a könyveket, amelyekből oly sokat idézgetsz, valahol biztos megtalálod bennük leírva azt az általános jelenséget is, hogy bizony jellemzően konjunktúrában maradnak a kormányok, recesszióban meg mennek.... szinte mindegy, hogy mit csinálnak/tak... Persze ezen a tendencián sokat dobhat mindkét irányba a köznevelés, közmorál. Az, hogy mennyire öncélúan mosták egy társadalom agyát évtizedeken át... de a vége úgyis mindig ugyanaz...
1. Az orosz-ukrán háború topikban zúlnyomóan oroszpártiak nyomatják a sületlenségeiket, te pedig ezekhez csatlakozol, épp hogy a kiegyensúlyozatlanságot növeled. 2. Attól, hogy egy poszt nyugati médiumból származik, lehet oroszpárti. Amerikában milliószámra vannak konteósok, oroszpártiak, trumpisták és mindenféle szélsőséges elemek és médiumok. 3. Kiváncsi vagyok hány ukrán sikerről posztoltál, amikor Kijev és Harkobv mellől elűzték az oroszokat, vvagy Herszon mellől. 4. A tények ismertetése nagyon is jelenthet elkötelezettséget. Ha valaki mindig csak pozitív tényeket posztol az egyik oldalról, a másikról csak negatívat, az elkötelezettség. Még akkor is, ha félévente mond valamit az egyik oldal mellett, feletehetően taktikai okokból. 5. Lényegében vitapartnered Biden vagy Z., amikor az ő állításaival szembehelyezkedve te mást mondasz és közben lejáratásukba kezdesz. 6. Az személyeskedés, amikor engem egszerű embernek, laikusnak vagy értelmileg alattad elhelyezkedőnek tüntetsz fel. Nekem is megvan a képességeidről a nem túl jó véleményem, de én nem ezt szoktam hangoztatni, hanem csak a vitamódszereidet vitatom, meg a morálodat.
Ezt hogy érted? Vasárnap estétől kisebb lesz az elmúlt 2 év inflációs adata, vagy nagyobb lesz az elmúlt 2 év nyögdíjemelése? . Az, hogy a fityesznek lesz a legtöbb képviselője az EU-ban, az eddig sem volt kérdés/vita tárgya. A kérdés az, hogy az utóbbi 3-4 hónapban feltűnt új szereplő hogyan szerepel, és utána mit lép.
Bár én sem vagyok nyelvtanár, de azért Téged még 1 sz. 1 szem.-ben kezellek.... Ez most vagy tudatos udvariasság,vagy alapvető hibás ember ismeret... Szerinted,melyik?
Csak csendben megjegyzem, várd meg a vasárnap estét. Látom, rendesen pánik van nálatok a közvélemény-kutatási adatok miatt. De ezt a 4 napot azért még várjátok ki. Lesz ez - nekünk - jobb is!
"A kórházas történetet megszokták a szociálliberális kormányok alatt": visszasírják már azt az időt...Az ,maga volt a kánaán... ---"egyébként liberálisok pedig ahelyett, hogy a vidékiekről példát vennének": nekik is fideszrw,meg a békére kellne szavazniuk? Vagy elég volna egyszerűen Viktorra (hogy ne kelljen "kitöltési segédlet"-et adni nekik is) ? Mág szerencse,hogy kínai nyelven (ugyan nem tudom,melelyik nyeljárásban!) is kaphatnak segítséget,ha magyarul nem tudnák,kore kell szavazni! :-)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!