A MiHaMo nagyjából annyira hiteles "ellenzéki" projekt, mint pl.Zsirinovszkij és pártja (ami nem meglepő, mert a minta és jórészt a finanszirozás is ugyanaz).
Vele ugyanaz a bajom, mint a fidesszel. A fidesz szerint mindenki a Soros-hálózat tagja, aki nem fudeszes, a MiHaMo szerint meg mindenki globalista, aki nem MiHaMo-s. Legalábbis a kommunikáció szintjén.
Ugyebár mindenki tud jókat mondani, meg általában a politikusok tudják is, hogy mi lenne a jó. Na, most az a helyzet, hogy a mai Magyarországon ez nem számít. Egy évi százmilliárdból működő propagandagépezettel szemben teljesen indegy, hogy mit mondasz. Meg az is, hogy hol és hogy. Aki fogékony a propagandára, annak ez mind csak zaj.
Nálam ez a vége: 1. Toroczkai 2. Bruti 3. Márki-Zay Narkós demagóg dumáját rossz volt hallgatni. Remélem, leradírozott pár %-ot a pedofilsímogató Pedofidesztől. Viszlát 5 év múlva újra az M1-en!
torockai mindig is komolyan vette mindig mindenhol ö a legjobb-csak az a baj hogy állitolag -nincs bizonyitékom,a fidesz 300 millioval engedte a mi hazánkat.és ha ez igaz a mi hazánk is fideszhez huz.ugy mint kutyapárt és lmp is.
pedig ez lesz mert medián a legjobb.én abban bizok hogy a bizonytalanok,kevesebben szavaznak a fideszre.azért irtam 45% ot és nem többet.amugy én 39-41% ot szeretnék -csak ez nem kivánságműsor.már a fidesznek.a tiszapártnak még 1-3% plusz lehet-dk még kevesebb ez az egy hét tippje
Nálam Toroczkai az 1. helyen a 11 közül. 2. Bruti 3. Márki-Zay 4. Donáth-Dobrev holtversenyben Poros erősen kontraproduktív, engem meggyőzött, hogy drogost ne küldjünk Brüsszelbe.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!