Ideje lenne elvenni tőle a mikrofont és beadni valami otthonba. Ennyi hülyeséget még zárt körben is szégyen összehordani. Azt mondja "nem látja, hogy mi Nyugaton a győztes oldalon állnánk". Hát valóban MI nem a győztes oldalon állunk, de a "mi Nyugaton" kifejezés meg nem is értelmezhető, mert a Nyugat a másik oldalon áll. És majd pont a magyarok mutatják meg, hogy melyik a győztes oldal...
még jó, hogy mikor az EU-ról volt szavazás, ö épp pihizett amúgy ö mehet, az ország marad mindenkinek jobb lenne de elöbb a stróman milliárdokat vissza az államkasszába !!!!!
Beleolvastam OV szokásos pénteki agymenéseinek átiratába…. Tudom, úgy kell nekem, miért vagyok ilyen perverz. Mea culpa… Ép ésszel számomra felfoghatatlan, h ezt ki hiszi el….össze-vissza hazudozik… már logikai gerince sincs a hazugságainak…a hatalmi cinizmus mega szinten, egy torz egóval megfejelve. Nem követem az agyszüleményeit direktben, így még mindig meg tud lepni. Egyszerűen nem tudok jelzőket találni.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!