Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2022. 10. 29. 16:46
Előzmény: #88619  ________
Kellett hát! A nép akarta 4x is.
Arra kíváncsi vagyok, ha egyszer vége a háborúnak, a vírus sem lesz, akkor hogyan jönnek le a hatalom drogrol.
________
________ 2022. 10. 29. 16:28
Előzmény: #88618  Dehogynincs
Kellett ezeknek 2/3-adot adni a kezükbe...
Dehogynincs
Dehogynincs 2022. 10. 29. 15:58
Újra kihirdeti a kormány a rendeleti kormányzást
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20221029/ujra-kihirdeti-a-kormany-a-rendeleti-kormanyzast-575787#
Emellett a kormány él azzal a lehetőséggel, amelyet az Országgyűlés hétfői törvénymódosítása teremtett meg, miszerint a kabinet kezdeményezheti a veszélyhelyzet legfeljebb 180 nappal történő meghosszabbítását, ha a veszélyhelyzet kihirdetésére okot adó körülmény továbbra is fennáll.
Miután a veszélyhelyzet kihirdetésére okot adó háború továbbra is fennáll, a kormány a parlament elé terjeszti a veszélyhelyzet és a veszélyhelyzethez kapcsolódó jogszabályok meghosszabbítását 180 nappal.
Törölt felhasználó 2022. 10. 29. 15:55
Előzmény: #88616  Karvalytokes
A jövőre vonatkozóan nyilatkoztak a vezetők.
Karvalytokes
Karvalytokes 2022. 10. 29. 15:50
Előzmény: #88614  Törölt felhasználó
Tavaly ötöd àron füthettél..Nem is örülsz neki?
Karvalytokes
Karvalytokes 2022. 10. 29. 15:48
Előzmény: #88611  Verona
Nahàt azt hittem elismeri..és szânja bànja bűneit.:)))Ehelyett megy a szokàsos süketelés.
Törölt felhasználó 2022. 10. 29. 15:47
Előzmény: #88613  Karvalytokes
Nekünk nem is kellett tudnunk, mert tavaly ötöd áron megvettük előre a gázt. Vagy hazudott Vityka.
Nem is értem, miért kellett 275 euróért venni gázt nekünk. Te érted?
Karvalytokes
Karvalytokes 2022. 10. 29. 15:40
Előzmény: #88601  Törölt felhasználó
Azt honnét lehetett tudni nyàron hogy októberben mennyiért lehet gàzt venni?
Peterbond 2022. 10. 29. 15:36
"Szent háború, azaz dzsihád zajlik Ukrajna ellen, de az oroszoknak miért is kéne megállniuk? Miért kéne Munkácsnál vagy a magyar-ukrán határnál megállni, miért ne lehetne ebből világháború? – ilyen kérdéseken merengtek az orosz közmédia egyik műsorában."
.
Gondolom már behívattuk az orosz nagykövetet. Mert hát független állam vagyunk aki ellen Brüsszel és mindenki háborút vív ha a Fideszrtre egy rossz szót szól. Gondolom akkor az oroszok sem kivételek.
Verona 2022. 10. 29. 15:34
Bajnai Gordon:
"Röviden reagálok az elmúlt napokban a Fidesz-médiában folytatott legeslegújabb lejárató kampányra:-Természetesen sem Bajnai Gordon, sem az általa irányított vállalkozások soha nem csaltak adót, mindig minden kötelezettségüknek eleget tettek és ez így lesz a jövőben is.- Meggyőződésem, hogy a 14%-os közvetett tulajdonomban álló Datadat Professional Kft. mindig minden jogszabályt betartott, az ellene felhozott vádak alaptalanok, ezt vagy egy tisztességes vizsgálat vagy- ha ez nem lehetséges - akkor egy bírósági ítélet igazolni fogja.(a Datadat álláspontját részletesen lásd ezen a linken (https://datadat.hu/.../a-datadat-mindig-a-jogszabalyok.../).- Aki a személyemmel, az általam tulajdonolt vállalkozással szemben hazugságot vagy rágalmakat terjeszt, az bíróság előtt fog felelni ezért (mint ez már számtalanszor megtörtént a múltban).- Minden gondolkodó ember számára nyilvánvaló, hogy a Datadat ellen valójában egy politikai indíttatású lejárató és leszámoló kampány zajlik, egyszerre többféle, hamis indokkal, de párhuzamosan és több állami hatóság részvételével.- Ezt a kampányt a szokásos módon a NER-központból vezérlik, azzal a céllal, hogy a Datadat csoport működését lehetetlenné tegyék Magyarországon. A Fidesznek ez azért fontos, mert a Datadat kommunikációs szakértői tanácsadást végzett az elmúlt években a NER-rel szemben fellépő egyes politikai és civil szerveződések számára (változó eredményességgel). Ezért a NER szempontjából a Datadat magyarországi működése némi kockázatot jelent.- Mostanra az is egyértelmű, hogy Magyarországon súlyos gazdasági és társadalmi válság van kibontakozóban. Az elmúlt 12 év kormányzása jelentősen rontotta az oktatás, az egészségügy, az energiabiztonság helyzetét, az elszabaduló infláció, árfolyam és a tartósan magas adósság pedig tömegek számára jelent napi megélhetési válságot. Eközben az ország a központilag irányított korrupciós rendszer miatt régóta nem jut hozzá azokhoz az EU-tól esedékes forrásokhoz sem, amivel csökkenthetné a bajt. Ezért van szüksége a kormánynak most újabb ellenségre, látványos akciókra, figyelemelterelő kampányokra. Ebbe az egyre erőszakosabb módszerekkel folytatott kampányba esik bele a Datadattal és a hozzá kapcsolódó személyekkel szembeni nyilvános leszámolás is.- Magyarország polgáraként aggasztónak tartom, hogy olyan fontos állami szervezet, mint a NAV egy ilyen politikai indíttatású lejáratókampányban aktívan részt venni kényszerül. Megszokott eljárásától eltérve, egy folyamatban levő vizsgálatról részletes és bennfentes információkat ad élő közvetítésben a propagandamédiának és a vizsgálat elején már megállapításként közli az általa még csak feltételezett gyanút. Biztos vagyok benne, hogy a NAV sok ezer munkatársa aggódva követi, hogy egy ilyen, a szakmai tisztességüket megkérdőjelező eljárásba keveri őket a politikai megrendelés.- Egy ilyen, állampárti időket idéző eljárás továbbrombolja a nemzeti intézmények iránti bizalmat, és mint cseppben a tenger újabb, sokadik adalék lehet a magyar jogállamisággal kapcsolatban folyó nemzetközi vitához. Márpedig ez a vita már jelenleg is sok ezermilliárdos veszteséget okoz a magyar polgároknak."
wgl 2022. 10. 29. 14:52
Előzmény: #88603  Wally_Karue
rég láttam Kiski nyomát!
o))
wgl 2022. 10. 29. 14:50
rockmaster 2022. 10. 29. 14:35
Putyin-Orbán háborús koalíció:
"Valószínűleg tovább erősítette az Európai Parlament kétségeit Magyarországgal kapcsolatban az a vita, amit az EP Külügyi Bizottsága tartott október 27-én. A téma az orosz befolyás volt Magyarországgal és Spanyolországgal kapcsolatban: a spanyoloknál éppen a katalán függetlenség ügyét kihasználva szivárog be dezinformáció, itthon pedig sokszor állami vagy kormányközeli média engedi be a narratívákat. Azért ez a két ország került a középpontba, mert az Európai Bizottság szerint itt terjednek a legkönnyebben az orosz álhírek, és itt érhető tetten a legintenzívebben az orosz befolyásolás.Magyarországgal kapcsolatban Krekó Péter, a Political Capital ügyvezető igazgatója szólalt meg, aki azt mondta, hogy az ország több szálon is függőségi viszonyban áll az oroszokkal. Az energiaszektor például a gázellátáson keresztül áll szoros kapcsolatban az országgal, annak ellenére, hogy nem kapjuk olcsóbban az oroszoktól a földgázt, mintha máshonnan szereznénk be. Ezen kívül aggályos az is, hogy Paks 2 még mindig orosz pénzből valósul meg, mindezt úgy, hogy más országok már az orosz-ukrán háború kitörése után megszakították hasonló projektjeiket az oroszokkal.A háború miatt az EU tagállamainak túlnyomó többsége sorra utasítja ki a diplomatákat, a magyarországi orosz követségen dolgozók száma mégis az elmúlt évben nőtt. 46 fő helyett már 56-an dolgoznak itt, ami európai viszonylatban nagynak számít, Varsóban például 13 főből áll a szervezet. Hasonló probléma merül fal a Putyin-közeli Nemzetközi Beruházási Bank esetében is.Krekó felhívta a figyelmet arra is, hogy az orosz titkosszolgálat éveken keresztül hozzáfért a külügy belsős levelezéséhez, ennek pedig nem lett semmiféle következménye. A helyzeten az sem segít, hogy Magyarországon a média nagyjából 75 százaléka kormányközeli, ami a politikai elit oroszpártiságával kombinálva jelentősen hozzájárul az álhírek és Kreml-közeli narratívák terjedéséhez.Ez csak néhány tényező abban a folyamatban, ami a magyar közvéleményt is egyre inkább oroszpártivá teszi, mondja Krekó. A Kantar nemzetközi kutatócég egy korábbi felmérése szerint a magyar internetfelhasználók csaknem fele (46 %) mérsékelten, további egyharmada (31%) viszont erősen oroszpártinak tekinthető. Az eredmények azt mutatják, hogy lényegében nincsen olyan állítás, amellyel egyértelműen egyetértenének, vagy amelyet elutasítanának a magyar megkérdezettek. „Ez jól jelzi azt a küzdelmet, amely a nyilvánosságban uralkodó narratíváért zajlik, és azt is, hogy ennek eredményeként milyen mértékben vált polarizálttá a magyar társadalom” – írják a kutatás részletezésében."
hellforceone 2022. 10. 29. 14:00
Előzmény: #88606  Törölt felhasználó
Pontosan :) de tartok tőle, hogy nem oldanák fel, pedig abban zintannak teljesen igaza van, hogy a népnek igenis joga lenne ezt tudni. Nemzeti konzultációt tartanak milliárdokért mindenféle idióta kérdésekről, de azt nincs joga megtudni a kisembernek, hogy mégis mennyi az annyi. Pedig ez talán még a nagyon elvakult fideszeseket is jobban érdekelné, mint az LMBTQ kérdéskör.
Törölt felhasználó 2022. 10. 29. 13:14
Előzmény: #88605  zintan
Ezt senki nem vitatta, az állítás az, hogy a hatalomra jutó bármelyik bagázs nem oldaná fel a titkosítást.
zintan
zintan 2022. 10. 29. 13:08
Előzmény: #88604  hellforceone

A titkosításaiknak az alapja, hogy soha se tudd megvádolni őket, hogy mennyit lopnak el a titkosított tranzakcióikból.Ezeknek a titkosításoknak 90%-a nem nemzetbiztosnági ügy.  Ahogy az Eu feltételekhez köti a kifizetett pénzek elköltésének transzparenciáját, úgy gondolom, hogy nekünk adófizetőknek is jogunk van az adóink elköltésének nyilvánosságára. Az hogy mire költik a saját fizetésüket a politikusok, az a magánügyük. Viszont a közösbe befizetett adóink nem a kormány magánügye, hanem keményen közügy ! 
hellforceone 2022. 10. 29. 12:17
Előzmény: #88601  Törölt felhasználó
Kiváncsi vagyok, HA valamikor az én életemben még kormányra kerülne az ellenzék bármilyen formája is, akkor nyilvánosságra hozzák e majd ezt a titkos gáz megállapodást. Attól tartok nem.... 
Wally_Karue
Wally_Karue 2022. 10. 29. 11:37
Király Gábor : Másik oldal
aktuálisabb, mint valaha
Szóltam, hogy jönnek a fasiszta celebek,
szóltam, hogy nem lesz jó, ha a szart lenyeled,
szóltam, hogy ki fogják lopni a szemedet
azt mondtad, nyugalom, ezek nem ilyenek.
Szóltam, hogy nem lesz se földed se hiteled,
szóltam, hogy bilincsbe verik a gyereked,
Szóltam, hogy leköpnek költői esteden,
azt mondtad, nem kéne ördögöt festenem.
Szóltam, hogy be fogják mocskolni apádat,
szóltam, hogy elő lesz írva az alázat,
szóltam, hogy nevükre íratják hazádat,
azt mondtad, nem eshet meg ez a gyalázat.
Szóltam, hogy több lesz az erőszak szervezet,
szóltam, hogy lapít majd minden szakszervezet,
szóltam, hogy lesz majd itt bankszámla zárolás,
azt mondtad, unalmas már ez a károgás.
Szóltam, hogy te leszel hibás az árvízért,
szóltam, hogy nem kapsz majd gyufát se száztízért,
szóltam, hogy rajtad verik le a havazást,
azt mondtad, hagyjam már abba a savazást.
Szóltam hogy viszi az egyház a sulikat,
szóltam hogy mérnökök helyett majd kulikat
képeznek ezerrel, s bezárják a gyárat,
azt mondtad, ilyen a kereslet-kínálat.
Szóltam, hogy felbontják mindegyik leveled,
szóltam, hogy feltörlik a padlót teveled,
szóltam, hogy nem lesz a várad a te házad,
azt mondtad, béke van, nyugi, ne parázzak.
Azt mondtad, nem érint téged, ha úgy lesz se,
azt mondtad, „véggye meg magát a férgesse”,
azt mondtad, ráérek, elhiszem ha látom,
így jártál, megszoptad, édes egy barátom
Törölt felhasználó 2022. 10. 29. 10:37
Mondjuk hasznuk akkor lenne rajta, ha a 100 eurost adnák a lakosságnak 250 ért.
Törölt felhasználó 2022. 10. 29. 10:36
Állítólag 250 eurora szerződtünnk az orosz gázra.
A világpiacon meg 100 euro
Megvédtük az  ország energia ellátását....ok....., de milyen áron?????? És abból mennyit lehet lopni?????

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek