De azért az orosz köztévén ( mégha elképesztően túlzó optimizmussal is ) mégiscsak arról értekeztek hogy a tankjaik miért állnánk meg unkácson, nem pedig arról hogy visszavennék Alaszkát.
Ha nem az Orbân lenne hatalmon érzékelnéd màshol is.Nem ,a szovjet egy bolsevik birodalom(kétségtelen orosz vezetéssel )az orosz pedig mint nemzetàllam két különböző entitàs.Az orosz imperializmus nem rànk jelent veszélyt hanem az USA angolszàsz érdekekre.
Ha nem érdemes évszámokra hivatkozni (amit sok szempontból én is osztok), akkor miért fontos neked, hogy orosz vagy szovjet? Továbbá, ha nem érdemes évszámokra hivatkozni, nem tökmindegy, hogy annó mit exportáltak nekünk? Persze nem akarlak összezavarni, inkább hagyd, ne gondolkozz el ezen....
A szovjet az kb. egy állami berendezkedés, az "orosz" pedig egy nép. Két külön dolog, nem lehet ugyanabban a dimenzióban hsználni. Én Magarországon csak a mostani kormány részéről érzékelem azt, hogy ideológiát akar rám erőltetni. Tudod, mindehova kifüggesztette annó a NER-t, évi 100 milliárdot költ kommunikációra (értsd: propaganda), központilag irányít egy nagyon nagy médiahálózatot (értsd: ugyanazokat a híreket olvassa be/ hozza le az összes kánonban), ún. konzultáció íveket küldd ki, amelyek szakmailag nem kérdések, hanem a saját ideológiájuk ismétlése. Sehonnan máshonnan nem érzékelek ilyet. Nem látok órásplakátokat, nem küldözgetnek nekem leveleket, nem hallom a közleményeket a rádióban. Egyedül a Netflixen érzékelem, hogy túlságosan erőltetik a kisebbségben lévő társadalmi csoportok előtérbe helyezését.
Persze ,logikusabb.A politikàban nincs örök harag ezért nem érdemes évszàmokra hivatkozni és szamàrsàgokat írni.Egyébként kurvàra nem mindegy hogy orosz vagy szovjet mert az àltaluk exportàlt bolsevizmus miatt (is)tartunk ahol tartunk.Ma inkàbb nyugaton làtom azt a veszêlyt hogy ideologiàt akarnak rànk eröltetni.
Szovjetek? Gondolom szerinted tőlünk délre meg jugoszlávok élnek.... északon meg csehszlovákok... Nálad tényleg nagy a baj, de még rosszabb, hogy ez nem is fog változni, csak elmúlni...
A szovjetunióban is oroszok éltek, nem szovjetek. Jelenleg sokkal logikusabb nyugati országokkal szövetkezni, mint Oroszországgal. A kérdés, hogy Kínát, Japánt, Dél-Koreát, vagy az arab országokat a te világképedben hova soroljuk,ert velük is érdemes jó viszonyt ápolni. Az oroszok most egy időre kiradíroztákagukat a politikai és gazdasági világtérképről, őketn anyagolni kellene.
Jaj de jó hogy írtad ezeket a dàtumokat.56 ban a szovjetek jöttek be nem az oroszok.56 egyik tanulsága az hogy az USA nak akkor sem szabad hinni amikor kérdez ...48 ban meg az osztràk hívta rànk az oroszt, mindezt az angol Palmerston jovàhagyàsàval aki kiadta Kossuthékra a kilövési engedélyt.Àllandoan nyugat seggét nyaljàtok és akkor mêg Trianont meg sem emlitettük.
Lényegében nem sok pluszt adna a képhez, ha Orbánról kiderülne, tényleg van rejtett vagyona. Az, hogy az apja pár év alatt több tíz milliárdos, a veje 100 milliárdos vagyonra tett szert, épp elég árulkodó jel. Az apja vagyonát majd többek közt Orbán fogja örökölni, a Ráhel lánya sorsa is rendbe lett rakva. Amúgy szerintem Orbánt nem elsősorban a pénz motiválja, sokkal inkább a hatalom, az hogy egy országot, hovatovább az EU-t és a NATO-t rángathaja ide-oda. Ez tetszik neki.
Sok-sok Fidesz hívő úgy viselkedik, mint egy szekta tag. Ha tegnap azt mondta Orbán, hogy utáljuk, megvetjük az oroszokat, akkor ezt szajkózzák a szekta tagok, ha ma azt mondja Orbán, hogy szeretjük, minden különösebb megokolás nélkül, akkor két másodperc alatt átrendeződnek a neuronok a szekta tagok fejében és már szeretik az oroszokat Putyinostul, '1848-ostól, 1956-ostól. Én sose értettem a szekta tagokat...ez nekem nagyon magas, miért engedi a természet, hogy ez így működjön.
"Lengyelország és Romániai is reagált Vlagyimir Putyin azon kijelentésére, miszerint az országoknak területi követeléseik vannak Ukrajnával szemben. A romániai külügyminisztérium nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy továbbra is támogatja Ukrajna területi integritását és szuverenitását, Varsó pedig dezinformációk terjesztésével vádolta meg az orosz vezetőt. Magyarország egyelőre nem reagált Putyin szavaira."
A fidesznyikek megmutathatnák, hogy mekkora hazafiak, életük árán is felszabadíthatnák Kárpátalját.
Pontosan Egy ilyen velejéig korrupt ember kétlem, hogy ellenszolgáltatások nélkül árulja ilyen intenzíven M.o.t Offshore számláin már 100 milliárd forintok lehetnek Amúgy meg azt se tudja, hogy mennyi a rezsije 😀
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!