"Kaczyński az uniós szankciók elleni magyar tiltakozással kapcsolatos kérdésre azt válaszolta, „ezért a Kirillért nagyon kis árat kellett fizetni az ilyen esetekben szükséges egyhangúságért. De valóban nagyon komoly probléma van Magyarországgal jelenleg, amelyet én nem kívánok félvállról venni”."
az tisztességesebb lett volna nyíltan orbánt hülyézi le.
" TanárokAz oktatási miniszter elmegy a borbélyhoz. Mikor belép, a borbély felkiált:- Jó napot kívánok, drága miniszter úr!!! Milyen frizurát parancsol?- Hát maga ismer engem?- Persze miniszter úr, tudja, én azelőtt tanár voltam, de kevés volt a fizetés, nem tudtam eltartani a családot, így hát elszegődtem fodrásznak.Kész a frizura, a miniszter megy haza taxival, ahogy beszáll, a taxis így szól hozzá:- Jó napot kívánok, drága miniszter úr! Hová lesz a fuvar?- Hát maga is ismer engem?- Persze miniszter úr, tudja, én azelőtt tanár voltam, de kevés volt a fizetés, nem tudtam eltartani a családot, így hát elszegődtem taxisnak.Hazaérnek, kiszáll a taxiból, odamegy hozzá egy rongyos koldus:- Jajj, aranyos drága miniszter úr! Adjon egy pár forintot, otthon éhen hal az asszony, meg a gyerekek.- Ember, csak azt ne mondja, hogy maga is tanár volt!- Jajj, dehogy, drága miniszter úr! Én még mindig az vagyok, csak lyukasórám van."
"Áder János taktikát váltott és nyert – a szegedi horgászversenyen" Élete első egyéni győzelmét aratta Áder János a Magyar Országos Horgász Szövetség csütörtöki versenyének nagyköveti kategóriájában. A volt köztársasági elnök többek közt Csőre Gábor, Straub Dezső és Trokán Péter színművészeket, valamint Erdei Zsolt profi világbajnok korábbi ökölvívót is maga mögé utasította. Hajrá Jani, kapás van, ránts rá! :)
Lehet, hogy idegesek lesznek, de nem a fényes tekintetü donra és bandájára. A tekintetes minelnök olcsón adta a benyát, és továbbra is úgy akarná adni, de a mocskos Shell meg a labanc OMV nem szállít veszteséggel és különben is a brüsszeli szankciós politika miatt nincs üzemanyag.
Elolvastam, minden szavával maximálisan egyetértek! Ha kivesszük a brutális EU támogatást, akkor elég lesújtó a kép... így teszik tönkre az országot Ocsmány & co!
eröpolitikának meg lesz az eredménye 2022 a HIÀNYOK éve lesz: https://www.atv.hu/belfold/20220624/brutalis-szigor-jon-a-benzinkutakon a költségvetési HIÀNY miatt nem fognak a hívek izgulni, mivel azt nem látják / értik de ha majd a benzinkúton HIÀNY lesz, és nem kapnak üzemanyagot, akkor idegesek lesznek egy cseppet
"S végezetül, az új gazdasági kabinet által kitűzött cél – az EU
átlagos jövedelemszintjének 2030-ra történő elérése – nem csak az elmúlt
évtized tükrében tűnik irreálisnak. A cél elérésére akkor sem lenne sok
esélyünk, ha a gazdasági hatékonyság növekedésében fennmaradt volna a
magyar gazdaságot 1998-2010 között jellemző ütem. Ennek az a
magyarázata, hogy a gazdasági felzárkózás folyamatát nem voluntarista
politikai akarat, hanem közgazdasági törvények
szabályozzák. A mi jelenlegi fejlettségi szintünk mellett az EU átlagos
jövedelemszintjének 2030-ra történő elérése még óvatos (a konvergencia
sebességére 4%-os értéket feltételező) becslés esetén is azt jelentené,
hogy a magyar gazdaság hosszú távon az EU átlag 150%-ához konvergál. Ez
azonban nyilván képtelenség, hiszen semmilyen gazdasági mutató nem
támasztja alá. Így aztán az a tény, hogy az EU átlagos
jövedelemszintjének 2030-ra történő elérése célkitűzésként egyáltalán felvetődhetett,
nem tükröz mást, mint egyszerűen azt, hogy mennyire távol került mára a
politikai gondolkodás a közgazdaságtudomány világától. Összességében
az a véleményem, hogy a jövőt illetően nem sok jóval kecsegtet az a
gazdasági modell, amely a történelmi léptékű uniós támogatás mellett is
képes volt megakasztani a magyar gazdaság termelékenységbéli hátrányának
lefaragását, s magával hozni a gazdasági felzárkózás motorjának
évtizedes leállását."
"A közelmúltban felálló új kormányzat gazdaságfejlesztési minisztere az
egyik fontos célnak az EU átlagos jövedelemszintjének 2030-ra történő
elérését jelölte meg. Mivel Magyarország jelenleg az EU átlagának 76%-án
áll, így a kitűzött cél kifejezetten ambiciózusnak tűnik, különösen
annak a ténynek a tükrében, hogy Magyarország a közép-kelet-európai
országok jövedelmi rangsorában folyamatosan hátrafelé megy. A gazdasági
felzárkózást meghatározó makrogazdasági összefüggések ismeretében
ugyanakkor az is gyorsan kiderül, hogy a cél elérését a közgazdasági
elmélet egyáltalán nem támasztja alá, az elmúlt tíz év gazdasági
teljesítménye pedig főleg nem." https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220624/gazdasagi-felzarkozas-magyarorszagon-a-kartyavar-osszeomlasa-552035
Én itthon nyugodtan nézem a TV-t mert biztos vagyok benne, hogy 3 millió nemzeti hívő a vezérrel az élen egy békemeneten legyőz mindenkit, erre te meg meghátrálsz...
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!