Nos, nehari, de most elmegyek kicsit lazulni a belvárosba, eszegetek, iszogatok, fagyizgatok, mer megtehetem. Szegény szomszédnak meg majd elmesélem, milyen jó volt, és ha megkapja az általad említett húúúúdenagy nyugdíjemelést (vagy valamit), akkor szárnyvég helyett vehet alsócombot is, de szigorúan 1x, mert többre nem lesz pénze, az kell a benzintámogatásomhoz😆😆😆
Tihazátok? 😂😂😂mentés bocskays agyhalottak pöcegödre? Ne röhögtess már bubu.😆Köszi, de a gondolkodást bízd csak rám, valszeg nem vagyunk ugyanabban a társadalmi, kulturális és legfőképp jövedelmi körben, hogy tőled 🤣🤣 kelljen bárminemű tanács. Sajnálattal látom, hogy egy egyszerű mondat értelmezése sem sikerült, ezért idézném az előző hsz első mondatát: "Persze, én ❤️️szeretem a NER-t💔". Ebből azt levonni, hogy nem szimpi a NER, elég -fogalmazzunk úgy, hogy ne sértődj meg- csavaros logikára utal. 😆
Köszönöm a jókivánságokat!Örülők ha boldogulsz,bár szerintem a hazaáruló tolvaj ellenzék támogatását gondold át mégegyszer.:))Ha a NER nem is szimpi azért a Mi hazánk jó alternativa lehet legközelebb.
Persze, én ❤️️szeretem a NER-t💔 Sokat keresek, de occón veszem a benzint, áramot, gázt, vizet stb...Hetente tankolok, még wc-re is kocsival járok, mer 480. A piaci ár meg a 480 közti különbséget meg szétporlasztják, ezért az is fizeti, akinek nincs autója 🤣A szomszéd nyugger még bótba is biciklivel jár, de mikor kenyeret meg párizsit vesz, az inflán keresztül ő is fizeti az ócsó benyámat. Mivel télen fával fűt, ezért ócsó gázt se kap, de én igen, (van is jó 24 fok itthon télen az egész lakásban)Aztán a fája árába meg beépül az én jóárasított gázáram. Egész nyáron azon röhögök, hogy 80 éves korában májustól októberig aprítja a fát, hogy ne fagyjon meg (van nála akár 18 fok is, már ahol fűt) én meg egy kattintással benyomom a kazánt szeptemberben - merhát akkor már hűl a lég odakünn - és tekerem a 24-et, ő meg kitart a fagyban novemberig, hogy kihúzza az egész telet. Nálam mennek a számítógépek, tv-k, mer occó a záram is, ő meg napközben hallgatja a rádiót, este meg nézi kicsit a tv-t, mert drága az áram, és a fagyasztó pörgeti az órát. Takarékos led-re nincs pénze, ezért ált 9 kor már besötétít, hogy a 100-as izzó ne zabálja le a gatyáját. Megtakarítása nincs, miből lenne, a forintját meg felzabálja az infláció. Nekem mindenem devizában van, jó messze ettől a pöcegödörtől, és még úgy is milliókat kerestem idén huf-ban, hogy a tőzsdén buktam pár 10.000 usd-t. Innen köszönném meg Nagy "kerekmalacfej" Márton áldozatos munkáját🙏, hogy nem éhezik kis családom, és csak számolom a zsét. Persze a te és barátaid🐒 🐷kiemelkedő színvonalon végzett trollkodását és propagandatevékenységét is szeretném megköszönni🙏, mert nélkületek nem jöhetett volna létre az az idilli állapot, hogy én, mint jövedelmileg a felső 1%-ba tartozó polgár, a csóringerek, nyugdíjasok, kispénzű szerencsétlenek nyakán élősködhetek. A most felháborodó polgártársaim megnyugtatására közlöm, hogy 3x szavaztam az ellenzékre, vállalva, hogy elveszik ezen kedvezményeimet, bevezetik a sávos adózást, ami még többet fog kivenni a zsebemből etc. De 'hálisten, az engem magas színvonalon eltartó nyugdíjas, és 1zsákkrumplitide törzsszavazók🙈🙉 🙊megkíméltek eme kellemetlenségtől. A továbbiakban is szeretném kérni tőled, hogy az eddigiekhez hasonló lelkesedéssel folytasd a munkád, trollkodd szét a normálisabb topikokat, terjeszd a fideszpropagandát, mert ha már ennyi retardált közt kell tengetnem sanyarú életem, legalább a cehhet továbbra is ők fizessék. A Jóisten fizesse meg! Dícsértessék! Mindörökké! Ámen!
"troll logika: Belgiumban éheznek, egész Svédország no-go zona, Mo-on nem
éheznek, É-Korea a kánaán, Oroszo. non plus ultra. De azért egyik sem
költözik el a hanyatló nyugatról az édeni keletre:))) De a legjobb,
amelyik Németországból osztja az észt. Annyira szánalom az egész
bagázs..." . Bécset ki ne hagyd. Onnan már elköltöztek az osztrákok, de a mi célunk hogy pár év múlva utolérjük őket.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!