Amit én nézek az már február 7-ig saccol! A piros az enyhébb fogyasztás, a sötétkék (vagy lila? színtévesztő vagyok) pedig a magasabb fogyasztás! https://dashboard.truewx.com/energy/
https://www.natgasweather.com/wp-content/uploads/ratings_high.jpg Ez a hetek Nat-gázigény Január 24-30: Egy enyhe szünet még egy napot fog tartani Keleten, ahol a 40-es évek 60-as évekig felmelegszik. Ugyanakkor egy másik, a Midwesten keresztül haladó poláris robbanás a Kelet-Fri-Sat-on keresztül söpör, és a mélypontok visszaesnek a -10-es évekbe 20-ra a nagyon erős kereslet érdekében.Rövid szünet következik a jövő héten a legerősebb poláris robbanás előtt a keddtől péntekig. A Nyugat enyhe, hűvös és hideg keveréke lesz.Összességében a nemzeti kereslet ma MODERATE lesz, majd a HIGH-VERY HIGH Fri-Sun. A fordítás hevenyészett,mert google fordítóval történt.
Na kijött a legújabb modell! Nekem bullishnak néz ki most, csak egy nap van benne, amit enyhébbnek saccol, mint a 30 éves átlag! A többi ki is van emelve, mert jelentősebb hideget feltételez!
Most csepegtetik az éppen aktuális előrejelzést, nem értem a logikáját, kb. 5-10 percenként tesznek fel egy napi adatot, és haladnak előre, most 2019.02.02-nél jár. Előtte napok erős felhasználást mutatnak, a 02.02. egált a 30 évessel.
Na ezt kösz szépen,erre nem is gondoltam.Rolloveres réstöltés!Nekem az volt a tervem mára,hogy felteszik USA nyitásra 3.100-ig és akkor zárom a tegnapi longjaimat.A ma nyitott longokkal meg DT-zek és fél öt előtt veszek fel új pozikat a jelentésre várva.Na a DT-zés az már bejött,a többi még képlékeny!
Tehát, ha up trend van, akkor olyankor ez az átállás nekünk certiseknek világbajnok, mert +20-30%-ban nyitunk hétfőn, amikor "megGAPelik" az átállás miatt :) Kérdés, hogy most ez a verzió lesz-e..
Ha hideg megtámogatja, akkor azt résként fogják nézni, ha érted mire gondolok!!! Ha ma ez pl. itt zár 3.050-en, a kontrakt átáll hétfőn 2.983-ra, akkor GAP UP-pal nyitás szokott lenni, mert betöltik a "rést"!!!
Én erre spekázok most.Január vége február eleje most qrva hidegnek látszik.Egyébként még a rolloveres kavarástól tartok azért egy kicsit.A márciusi gáz 0,84 dollárral van lejjebb.Annak a teteje ma 2.983 volt.Szóval én ma nagyon zárni akarom a még futó longjaimat.
Igen.Én ezt találtam most, valamelyik USA híradóban volt tegnap este - google fordítóval: "Ennek eredményeképpen az Arctic Air hullámai Chicago-ba, Középnyugatba és az Egyesült Államok keleti részébe fújnak a héten és februárban. A nullánál alacsonyabb hőmérsékletet és a szélhűlést, valamint a szomorúságot hozza az emberek számára, akik már a téltől óvatosak." Kiemelném a héten és februárban szavakat, főleg a februárra koncentrálva. Lehet még egyszer meglovagolják ezt a polar sztorit??
Ha az 5 órás MACD beadja a vételi jelzést... hmm... csak ne baccák el, mert akkor lehet hogy tartom tovább. Naposon is kezd az MACD szebb lenni, kifarol az esést jelző metszésből most úgy tűnik!
Nagyon komoly ellenállásnak nem kellene itt 3.050-nél lennie, kb. innen indult a múltkori nagy kitörés 3.700-ig. A long pozimat tartom arra számítva, hogy a 3.110-es célt eléri ma mielőtt bármi más adat, egyéb beleszól a mozgásba. Óráson dupla aljat is belelátok... célára annak is kb. 3.100-as magasság.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.