Hát eléggé nyögvenyelős menet.Magasan tesznek az extrém hidegre.Normál esetben már 3.200 felett lenne az ár.De mivel mindenki a big up jump-ra gyúr,ezért a helybe topi játszik.Tudod fordított logika ez nálam balkézről.
Meglátjuk a rollover mit hoz,remélem én is,hogy longot. Ma egyenlőre longos a gáz.Tegnapi 3.100 környéki longjaim harmadát már zárni tudtam a mai nyerő terhére és már vissza is nyitottam őket!Nyerő trédeket Neked!
Ha a következő havi lejjebb van, akkor az a longnak jó, ha feljebb, az a shortnak jó. A kérdés csak az, hogy ma éjszakára hogy fog ez állni. Holnap már új árak lesznek az ersténél. Egyenlőre roll szempontjából a long jó, de a gáz bármire képes.
Ugyanez a natgas-on.A 7.8.9.14.15.napi előrejelzésnél látszik USA keleti fele bekékül a magasabb energia felhasználás miatt mivel extrém hideg lesz ott.A keleti országrész főleg a keleti part és a Nagy-Tavak környéke adja az energia felhasználás döntő részét,mert ott a legnagyobb a népsűrűség.Szóval.......
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.