Jó reggelt!Tegnap lutrira vettem longot 3.100 körül nap végén,meglátom mi lesz ma vele.Investingen az elemző szerint a bikák szeme a 3.189-s szintet figyeli.Figyelni kell napközben,mert lesz a gázban 150-200 pontos mozgás mindkét irányba sztem.USA nyitásra látni fogjuk,hogy brummog-e már a medve 2.900 felé.Sok sikert mindenkinek!
Talán itt linkelte valaki (nem emlékszem már), hogy nagyon sok natgázzal "játszó" nagy alap bedőlt tavaly. Mintha kicsit látszana is, hogy nincsenek olyan nagy szívatós svédcsavarok, mint anno, talán azért, mert nincs annyi nagy már, akik tekerik egymás ellen is ész nélkül. Nem hinném, hogy annyira kockázatos lenne beverni a nagyoknak 2.9 alá, ha megnézzük az április, májusi gizit, azok már most 2.79-es szinten mozognak..
A csökkenő csatornából nem lépett ki gizi, az alját érintette tegnap. Nem párhuzamos a csatorna alja és teteje, a teteje most 3.180 környékén van, ami az 5 órás charton kb. a BB szalag közepe. Az időjárás adat inkább shortos, mint bullos jelenleg, a storage a múlt hetihez képest jobban csökken majd, ami pici bull-t jelent. Ha most kellene tippet adni, akkor felhúzzák 3.180-ig, aztán onnan agyonverés le 3 alá, akár 2.900-ig is eshet a csatiban.
Jó reggelt :-)Na kint van a készlet tipp a forexfactoryn, a múlt heti -81B volt a ma megjelenő adatra a tipp: -145B. A jövő heti valószínű még nagyobb mínusz lesz, ami értelmezésem szerint lehet, hogy ad egy felpattanást, de meg kellene nézni, hogy tavaly illetve az 5 éves átlag mi volt. Majd gép előtt kikeresen 8 körül.
Mint lejjebb írtam 2.880-ról indult az legutóbbi rally.Angyal által behúzott hosszútávú trendvonalat érintette,de mivel emelkedő vonalról beszélünk/írunk ezért ezen érték alatti leszúrás már erős bearish jelzés lesz.
Egyre jobban az az elmélet kezd bejönni, hogy megy lefelé, mert nem lesz már durva hideg. A gázkészletet is pikk-pakk visszahúzták az 5 éves átlag sávba...
figyeljetek!!! holnap van a rollover az esrte certiknél! igaz ugyan, hogy a februári és márciusi között jelenleg már csak 8 cent a különbség, de még holnapra lehet jelentősebb. nem mindegy merre álltok és miben maradtok nap végére!
Jó estét.3 gáz bizniszem volt ma.1 minuszos csúcsonvétel-fordulásnáleladásos,meg 2 kb. nullás,-ezúton grat a brokiknak .Összességében bukóban de nem jelentős húdeszomorú lettem kategóriájú.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.