akkor hétfőn csúcsra megy, én minden sejtemmel azt érzem h hétfőtől eszement long kezdődik gázba....kíváncsi leszek....sztem ez a megtévesztés zárásig ez lesz, aztán hétfőn réssel fel és go....ebben gondolkodom én és ezt kereskedem, más meg mást....nézem aMERIKÁBA IS RENGEDEGEN KERESKEDIK GÁZT....
hi,lejött a 2.750-es réséhez,(M15.n)kicsit túladott 2.900-ig(M5-n) vissza kéne menjen,sztem.
Törölt felhasználó2018. 01. 05. 14:47
Hello, Az normális, hogy az
EBWTIOILTS67 certinél állandóan eltűnik az árjegyző? Konkrétan ezért nem tudtam többször eladni sem (sajnos nem ellenőriztem le, miután feltettem az order-t, hogy aznapi lejárata volt, így a nyakamon maradt, mikor eltűnt az árjegyző a karácsony előtti időkben az utolsó órákban), de most még a maradványkereskedés alatt sincs sehol, pedig ma lejár a határidő. Ez így már kezd nagyonnagyon idegesítővé válni és nem tudom, lehet-e valahova ilyenkor panasszal fordulni. Egyelőre nem tudok mást csinálni, mint hosszú lejáratú order-t feltenni az adott árra, de mi folyik itt? Mintha a certit már pár hete egyszerűen elhagyta volna az árjegyző/kibocsájtó és szarik bele az egészbe.
Törölt felhasználó2018. 01. 05. 11:56
Nem tudom miért jó Nekik ez a Fahrenheit. Az a baj, hogy csak napokra volt hideg. A kanadai határnál szinte természetes, nem kirívó ez a mostani idő. Ez bele van kalkulálva. Az lenne az igazi, ha délebbre is befagyna a hátsójuk hetekre. Akkor menne felfele. Ebből is az tűnik enyhül kicsit az időjárás http://www.natgasweather.com/todays-high-temperature-forecast/
hideget mondanak még továbbra is, teljes a káosz az amiknál.... azt írják h túlreagálták tegnap ma a dolgokat.... én úgy emlékszem h január 15.-ke körül volt tavaly a csúcson, te nem ezt találtad...?
Törölt felhasználó2018. 01. 05. 11:18
Sziasztok! Én magamnak sem esett jól ez a tegnapi nap gázár csökkenésileg. Nem régóta vagyok én ebben benne, nem tudom akik itt a különböző tudományos és kevésbé tudományos véleményeket, elemzéseket írják mióta kereskednek a tőzsdén. De - sajnos csak utólag - utánanéztem a korábbi éveknek, a gázár tendenciájának. Mindig - szinte mindig - karácsony előtt, alatt felment a gáz ára, és utána január első hetében / kb 10.-ig/ pedig lezuhant. 2011/12 és 2014/15 folyamatos csökkenéskor is megállt erre a két hétre, majd ment tovább lefele. Mint ahogy az idén is. Természetesen a körülmények nem egyformák a különböző években, de a tendencia kísértetiesen hasonló. Talán ilyesmit is kellene elemezni. Érdemes lesz ezt a következő évre is figyelembe venni. Igen, úgy tűnik az idén valamely okok, csoportok miatt nem akarják a gáz árát felengedni, még akkor is ha a Niagara befagy.. Eddig. A jövő hétre enyhülést jeleznek az időjárásban, úgyhogy nem fűzök nagy reményeket az emelkedéshez. Egyébként nincsen adatom a készletek korábbi fogyásairól, de ezek a mennyiségek amelyek a jelentésekben megjelennek a teljes készletre vonatkozólag pár /5-6/százalékot tesznek ki. Tehát véleményem szerint stratégiailag ez az adat kevés hatással van jelenleg az árra. Hiszen az ősszel csurig töltötték a tárolókat az olcsó gázból - alig fogyott belőle - és a kitermelés szinte fedezi a jelenlegi felhasználást. Egy tartós két három-hetes hidegbetőrés odatenne. De így, hogy ami kijön a földből elegendő Nekik szintén nem az emelkedés malmára hajtja a vizet. A /tőke/erő legyen veletek. https://www.meteoblue.com/hu/időjárás/map/maxmintemp/észak-amerika
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.