A chartban minden benne van mondogatják a profik. Mondhatnám egy indikátor, amely a piac minden reakcióját tartalmazza. Ettől kezdve az érkező hírem ezredragú tételek. Mostanság már indikátorokat sem nagyon nézek, azok is manipulálhatók.
Az elméletemet nemrég találtam ki. Biztos van mit még csiszolnom rajta...
Érdekességképpen írom (ha a target elméletem helyes), hogy a chartos gépem 2015.09.08-ra jelzi az új 1,737 ATL-t. Meglátjuk.
Ha bejön, 1,9-es certinek is annyi...
szeptember messze van,addig is jó lenne lekereskedni, a következő hetekre milyen szélső értékekre gondolsz. én bent állok legjobb eladóként, de senkinek sem kell, 2,7-nél visszaadom az erstének
link
Pontosítok. Hetes log charton a 4 hullám B-je is késznek látszik. Még hátra van a C-D-E, ami időben legalább 3 hét, de inkább nyár vége, ősz eleje. Egyik hullám sem haladja meg A-t, azaz kb 3,1-et. Az ezt követő 5 le hullám mély lesz szvsz.
Amennyiben NG elérné a 3-as szintet, a jelenlegi elképzelésem szerint shortot nyitok.
Köszi. Most felpattant 2.600-ról 2.700-ig.
A 2.600-t már Bét kereskedési időn kívül ütötte, azt hittem esik tovább, jó hogy nem vettem bele, de felpattant.
Van még certi 1.9-s kiütéssel is :)))
Mikorra várnád a 2 dolláros árat? Ahogy láttam a korábbi években augusztus volt "az éves alj hónapja".
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.