Vajon az U es D betuk jelentese "up" ill. "down"? - IGEN, jól gondolod
Más ETF-eknél az U és D sokszor a ticker bejsejében van és nem a ticker ejején. Pl junior bányányok: JNUG, JDST. De van amikor S vagy L-el jelölik a short/long irányt: RUSS, RUSL
link
1W-n ellenállásba ütközött 3,1 szinten. 1H-n jól kivehető ED 5 hullámát fejezte be, ezért valószínűsítettem a korrekciót. Ráadásul ott volt a hatalmas rés, amit pár napja vettem észre.
Elképzelhető hogy még 2 hétig SP-hez hasonló ED-ben ED-t fog formálni, de az eléggé nyögvenyelős lesz mert 3,1-3,4 erős ellenállási zóna.
3,4-3,5-nél szintén ott egy rés, ha addig elmegy onnét egy nagyobb esést várok.
En ezt nem ertem (ahogyan gazhoz sem ertek semmit).
Az ekedet en is latom, de az "ending diagonal" mit fejez be? Az aprilis vegi harom napos rallit korrekciozza mar harom hete? Raadasul mit jelent a "29 koruli gap"? Az 2.9? Hat en ott sem latok semmit. Biztos jo chartot linkeltel? :-)
link
Gáz május eleje óta egy ending diagonált formál. Még elmehet 3,2-3,3-3,4-ig, aztán jön egy nagyobb korrekció (júnuisi Yellen szónoklat előtti hétre várom). 29 körüli gap-et mindenképp be fogja tölteni szvsz.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.