Jelenleg arra tippelek, hogy mai NG készlet jelentésig az árfolyam visszaesik kb 2,7-2,75-ig, majd hétfőig felmegy akár 3,4-3,5 sávba. Ha így lesz, akkor elképzelhető, hogy ez lesz a nyári időszak legmagasabb pontja.
Akkor az triplaalj lenne már, kétszer fordult kb 2.500-ról.
Na de most a rolloverek miatt a TL30-s certi eddig nem látott alacsony értéket fog mutatni -> gyors duplázasi lehetőség de nagyon közeli kiütés (2.408)
Ráadásul a következő rollovernél ha tartja az előző 2 mértékét akkor 2.45 körülre ugrik a kiütése.
De ez már csak akkor érdekes ha nem fordul 2.5-ről.
link
15 percesen, jól kivehető 3as szerkezetű oldalazó 4-es hullám lassan készen van. 3,01-es esés után 2,76 körül van egy gap, az az esés felét szokta jelezni. Azaz nagy valószínűséggel a következő megálló 2,5.
Lehet. Mindenesetre akkor már 1 certi se fog élni, ha összejön. Persze indíthatnak újat.
Egy all-in-nel nem semmit lehetne ezzel kaszálni HA tényleg beindul.
Nézd meg Synergont. A 2000-es években már volt egy duplaalj szerűség, hamarosan meg lesz az abszolút nulla:0
Viccet félre téve. Nézd meg mi történt 2001 szeptember után. Brutális bull indult. Most is ez lenne.
Most nézem a havi chartot. NG 2001 szeptemberben csinálta meg mindenkori ATL 1,743-at. Pár napja írtam, hogy szeptemberre várom a 1,737 aljat. Lehet, hogy dupla alj lesz belőle?
Amikor írtam, akkor egy szép piros gyertya indult meg délnek. Nem tudhattam hol áll meg. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy egy lapos(flat) aljú oldalázás vette kezdetét. Ezért írtam, hogy 2,4 körül/előtt nagy valószínűséggel megáll/fordul.
Lehet, hogy elindult a C hullám. Az szokott ilyen csapkodós lenni. Észnél kell lenni.
Ha tankönyv szerint rajzolják a csártot, akkor hamarosan északnak indul, ez lesz az A of C és talán a legmagasabb nyári csúcs.
Figyelni kell, hogy meddig megy el. Ha elmegy 2,9-3-ig nyitok egy óvatos shortot (4,? certivel, a 3,? kockázatos). Ha 3,1 fölé menne, akkor egyre volatilisebb lesz a folytatás (ennek kisebb esélyt adok).
Jól megcsapkodták. Ilyen felszúrás leszúrás pátokat az EUR/USD-ben szoktam látni, kiszednek shortost, longost a poziból s utána indul csak el.
Most úgy látszik a csapkodás után a lefele irányt választották a nagyok.
Levitték long stop kicsap, shortbeültet, felfele short kicsap long beültet majd le s megint lomg kicsap..
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.