A gáz hosszú távú természetes mintája, hogy februárban üt éves aljat, és onnan indul fel. Szerintem is figyelni kell lassan, de nagy eséllyel nem láttuk még az alját.
Köszi. :-) Valami hasonlót kezdtem el csinálni. CFD-n próbáltam daytradelni, és ETF-ben, esetleg néhány részvényben megvenni hosszúra (nem nagyon hosszúra), és csak békén hagyni. A daytrade nem működik annyira jól.
Szerintem Nálad az lehet a megoldás, hogy daytrade-t csinálod, de mellette hagysz kicsi pozikat hosszúra. Nyiss napon belülre is meg hosszabb távra is. Ami kiváros azt simán ne piszkáld, ami meg kis haszon azt elteszed. Én akkor jöttem rá mennyivel jobb hosszabb távon gondolkodni, mikor befektetési jegyeket kezdtem venni hónapokon át. És szép átlagom lett 9 hónap alatt, anélkül, hogy gondolkodnom kellett volna.
Inkább vettem volna rezet, az ment kb 5%-ot az utóbbi két napban egyedül, ez meg itt vacakol csak. MIt tetszenek gondolni, az olajat érdemes most zárni, mert holnap megint visszaesik a nullára, vagy lehet még tartani?
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.